Uplacivanje na devizni racun sta i kako

poruka: 4
|
čitano: 1.666
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
protjeran

Pozdrav kako uplacivat nekom na devizni racun jer nema na papirima od banke ono kao 2 stupca ono 7 znamnki i 10 samo jedno

zvoneXP
15 godina
neaktivan
Re: Uplacivanje na devizni racun sta i kako
koko kaže...

Pozdrav kako uplacivat nekom na devizni racun jer nema na papirima od banke ono kao 2 stupca ono 7 znamnki i 10 samo jedno

Ako je devizni u stranoj valuti onda ne možeš, samo vlasnik i onaj tko ima punomoć

Poruka je uređivana zadnji put pet 22.4.2011 19:01 (Liverpool1892).
15 godina
protjeran

Za uplaćivanje na devizni trebaš IBAN i SWIFT. To je sve.

$this->db->where->('I don't have a clue');
17 godina
neaktivan

Kupio sam robu u vijednosti 100€ iz Češke platio paypalom, stiglo pola, pola kaže da će refundat - ali direktno preko banke na moj devizni. Prvo se složio da će vratit dio novca (vrijednost ovog što nije stiglo), pa ne odgovara 4 dana i bio sam prisiljen otvorit Paypal dispute. Trebam dobiti refund oko 40€, kaže lik da je jutros poslao uplatu i dao mi kao dokaz uplate u Wordu. No previše mi je to nerealno napisano jer je reagirao istog trenutka na novi mail tek nakon što sam otvorio dispute na paypal. Sad mi kaže da zatvorim dispute na paypal, jer nije želio refundat preko istog jer ima dosta naknade paypalu... Zanima me za koliko dana bi se trebalo pojavit na mom deviznom računu iznos ako je uplatio, kako kaže, jutros u 7:30h?

Poruka je uređivana zadnji put sri 11.3.2015 14:30 (Domaccc).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice