- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Haters gonna hate
Decko se malo umislio, sad vas 5-6 njega ogovara.... c'mon bros.
Ajde da cujem najsmijesnije failove s curama ( ako netko zeli podijelit price) :D
nisam ja s njim pio, ja sam bio s drustvom a on mi je poslao Colu. da se ti imalo kuzis u modu ne bi hodao van s deset narukvica jer je to seljacki i ruzno na bilo kome, a pogotovo ako si musko. ja imam puno prijateljica i obicno s njima idem u shopping i sve se slazu da je to najbolja kombinacija. hodam u solarij tako da sam malo tamniji i dobro sam gradjen i onda uska kosulja koja mi istice siroka ramena i prsa i zasucem rukave da mi zenske vide biceps i bijele uske hlace, bijele starke, to ti je dobitna kombinacija. Tebi mozda ne bi dobro stajalo jer si slabo gradjen i nemas kaj istaknuti pa se tu slazem da bi izgledao debilno.
koji si ti od ovih?
koji si ti od ovih?
Ovaj skroz desno sigurno!
Haters gonna hate
Ajde da cujem najsmijesnije failove s curama ( ako netko zeli podijelit price) :D
ima svakakvih failova ...pocni ti pa cu i ja za tobom xD
nisam ja s njim pio, ja sam bio s drustvom a on mi je poslao Colu. da se ti imalo kuzis u modu ne bi hodao van s deset narukvica jer je to seljacki i ruzno na bilo kome, a pogotovo ako si musko. ja imam puno prijateljica i obicno s njima idem u shopping i sve se slazu da je to najbolja kombinacija. hodam u solarij tako da sam malo tamniji i dobro sam gradjen i onda uska kosulja koja mi istice siroka ramena i prsa i zasucem rukave da mi zenske vide biceps i bijele uske hlace, bijele starke, to ti je dobitna kombinacija. Tebi mozda ne bi dobro stajalo jer si slabo gradjen i nemas kaj istaknuti pa se tu slazem da bi izgledao debilno.
Kako kolu mozes piti u klubu ?
Vrlo lako, ja radije pijem Pipi doduse. Al za qrac si ako ti treba alkohol da te opusti. Ili misliš da si faca?
Najbolja kombinacija bijela kosulja i bijele hlače . Neznam jel se još netko tako oblači za van, jedino znam da u ugostiteljstvu kuhari, pekari itd moraju imati bijelo i oni se tako oblače za posao.
Nema najbolje kombinacije, najbolje biti kakav jesi a ne pretvarati se da si neki k... koji nisi jer tako možeš samo privući površne ljude i neke glu....
Mene kod žene osim izgleda mora privući njezin karakter, mora imati ono nešto... Mora biti inteligentna jer se ne palim na samo na lijepe žene a koje nemaju ni malo u glavi.
Najbolja kombinacija bijela kosulja i bijele hlače . Neznam jel se još netko tako oblači za van, jedino znam da u ugostiteljstvu kuhari, pekari itd moraju imati bijelo i oni se tako oblače za posao.
Nema najbolje kombinacije, najbolje biti kakav jesi a ne pretvarati se da si neki k... koji nisi jer tako možeš samo privući površne ljude i neke glu....
Mene kod žene osim izgleda mora privući njezin karakter, mora imati ono nešto... Mora biti inteligentna jer se ne palim na samo na lijepe žene a koje nemaju ni malo u glavi.
Neznam da li je ovaj pekar uopce vrijedan komentiranja
Da, izgled je temelj ali ono sto privuce je karakter.
Haters gonna hate
ima svakakvih failova ...pocni ti pa cu i ja za tobom xD
Pa krenimo
Bili ja, moja sadasnja cura ( upoznali smo se u 2 mj 2012) i bila je na mom rođendanu ( obiteljski rucak, i tada nismo bili zajedno).. no to nije poanta price.
7.7.2012 Dogovorimo se da idemo na bazene... Moja sadasnja cura , njezina najbolja frendica ( o kojoj sam imao kolko tolko dobro misljenje), moj najbolji frend i ja .
Bili smo vec prije svi cetvero u kino i sve je super proslo ( Pokusali smo ih spojit i sve je okej bilo, zagrili li su se par pita, u kinu je on imu ruku na njenoj nozi itd )
e sada... mi smo na bazenima, kupamo se, uzivamo, za*ebavamo se i sve je super ( i taj sam dan htio pitat curu za vezu ).
Njih dvoje su se slikali, mazali su jedno drugog kremom za suncanje itd... mislio sam da ce bit nesto...
Ali nakon nekih 3-4 sata sta smo mi dosli na bazene je ona ( naj. frendica od moje cure) pozvala svog BIVSEG decka.. koj je doso s 2 frenda, znaci nama nije nista rekla nego su se oni samo pojavili
i kad sam skuzio sta se događa ja sam nju lijepo pitao ( tj poceo sam se svađat s njom ) kak je mogla to napravit, dal misli dal je to uredu... onda je meni na to odgovorila '' Pa nisam mislila da ce vam smetat'' a taj dogovor za bazene za nas 4 smo napravili jos 2 tjedna prije toga
Ja i frend smo oboje pop*zdili i maknuli se od njih na drugi kraj kazena i premjestili stvari na tribinu.. i moja cura je tad bila s nama.
Nakon nekog vremena provedenog na tribinama smo se otisli kupat i ta cura je dosla do nas u vodi i pitala nas je koj je nama K.... zasto smo takvi ( a glupaca ne kuzi da je retardirana) i reko sam im nek se maknu od nas i nek ne dolaze vise.
Izasli smo iz bazena, otisli kupit sladoled i sjest na tribinu.... i nakon par minuta dolazi njen bivsi decko s 2 frenda kod nas i pritom je rekao '' Ako nece seljaci brdu onda ce brdo seljacima'' na sto sam ja njega udario.
Ugl ta frendica od moje cure se zove Dora.. da ne pisem vise ona itd.
ugl. nakon nekog vremena ja sam pitao svoju curu dal zeli hodat samnom ( i od tada smo zajedno)... al poanta price je da Dora i dalje misli da je to bilo okej
I od tog dana mrzim tu curu ( a cak i nevolim sta se moja cura jos uvijek druzi s njom tu i tamo)
Da cujem vase price :)
still better love story than twilight
still better love story than twilight
No.
Ovo je normalno seljobersko oblacenje danasnjih "mulaca" ( pretezito sminkeri )
Znaci Iphone u ruci, srebrni lancic koji se mora vidjeti na vratu, srebrna narukvica na lijevoj ruci i na desnoj bijeli Ice watch i uz to dodatak sav u bijelom ( svi ga zovu pekar po gradu ali njemu to nema veze ) ali vrhunac svega je to sto i dalje padaju cure na taj tip deckiju ...
EDIT: A o karakteru da ne govorim ...
Ovo je normalno seljobersko oblacenje danasnjih "mulaca" ( pretezito sminkeri )
Znaci Iphone u ruci, srebrni lancic koji se mora vidjeti na vratu, srebrna narukvica na lijevoj ruci i na desnoj bijeli Ice watch i uz to dodatak sav u bijelom ( svi ga zovu pekar po gradu ali njemu to nema veze ) ali vrhunac svega je to sto i dalje padaju cure na taj tip deckiju ...
EDIT: A o karakteru da ne govorim ...
Mene recimo čudi što nema bijele ulakirane lakostice. Ma bitno je bit svoj, meni je najdraži outfit traperice i majica, tenisice, eventualno imam za specijalne izlaske crnu košulju i cipele.
fuck, decki imali ste pravo. objavila je na Facebooku da je u vezi. i to s nekim rokerom. Pitao sam ju u cemu je problem, rekla je da je ipak presudio karakter. ispada da je htjela da joj budem samo prijatelj :(

fuck, decki imali ste pravo. objavila je na Facebooku da je u vezi. i to s nekim rokerom. Pitao sam ju u cemu je problem, rekla je da je ipak presudio karakter. ispada da je htjela da joj budem samo prijatelj :(
nek si ti njega umocio i kao prijatelj.
mozda da ipak sljedeci put probaš bez pisanja po klupi i zidovima,to ostavi za neku od 13 (a ni one više ne padaju na to)
Ah idemo dalje. Moram priznati da sam malo razocaran u cure ali mozda ipak ima neka koja valja. Oprostite ako sam bio bahat, stvarno sam normalan decko i nisam seljacina, bio sam uvjeren da budemo ja i ona imali nesto pa su me zivcirale neke vase poruke. Ocito je problem u meni, nesto sam krivo naucio o curama i sad opet krecem ispocetka.

Ah idemo dalje. Moram priznati da sam malo razocaran u cure ali mozda ipak ima neka koja valja. Oprostite ako sam bio bahat, stvarno sam normalan decko i nisam seljacina, bio sam uvjeren da budemo ja i ona imali nesto pa su me zivcirale neke vase poruke. Ocito je problem u meni, nesto sam krivo naucio o curama i sad opet krecem ispocetka.
Ako je sa nekim rokerom u vezi, onda si ti pobjedio, ne moze se cura toliko spustiti.
Naci ce se neka(hvataj ove koje su mislile u časne pa su na kraju odustale)
Svi grijesi su ti oprošteni. Idi u miru
Za pokoru 10 Očenaša i 1 Zdravomariju .
Znaci ona mala, uhvatili se u chat. O cemu smo na kraju pricali? Komentirali metro last light. Pa zenit cu je hahahah.
Znaci ona mala, uhvatili se u chat. O cemu smo na kraju pricali? Komentirali metro last light. Pa zenit cu je hahahah.
hahaha
Ne igram igrice,ali metro last light se mora igrati. Igra je ludilo,a ti se baci na svadbu. :)
hahaha
Ne igram igrice,ali metro last light se mora igrati. Igra je ludilo,a ti se baci na svadbu. :)
Da, prvo smo pricali o last lightu jer ga ona namjerava proc. A onda mi je govorila sadrzaj nadolazeceg "the last of us" jer mi se parila zanimljiva stvar. Jos mala slatka, nemoze bolje
Da, prvo smo pricali o last lightu jer ga ona namjerava proc. A onda mi je govorila sadrzaj nadolazeceg "the last of us" jer mi se parila zanimljiva stvar. Jos mala slatka, nemoze bolje
neka je i tebe krenulo.
hahaha
može koja slika ako je slatka?
neka je i tebe krenulo.
hahaha
može koja slika ako je slatka?
A iduci tjedan cu je zvat vanka pa cemo vidit jel me krenilo :D, nedam sliku, mozda je neko zna pa poveze. Sve sta pisem ovde ce ostat anonimno. Ako uspije onda mogu jednu :)
Ajd ajd ne idite u stereotipove. Isto tako ja mogu reći da svi u bijelim lakosticama i bijelim hlačama šmrču.