The Friendzone Club izdvojena tema

poruka: 10.990
|
čitano: 1.484.423
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Re: The Friendzone Club
Jel to tvoje drustvo svi imaju cure ili ste svi solo?
Origin ID:Draksides,BF4:Drakula327,Steam ID:Stole :),Xfire-Darksides
10 godina
The Friendzone Club

Friendzone club to the rescue!

Kako se javiti curi koju nemate za frenda na fb, pratis ju na inst a ona tebe ne. Nemate nikakve dodirne tocke gdje bi se mogli "slucajno" sresti (faksovi su nam na suprotnim stranama grada) i jedino sto vas povezuje je to ste ste bili dezurni u skoli prije 4 godine (99.99% da se ne sjeca toga). Cuo sam da nije nikakva sponzorusa, cak da u grad jako rijetko izade....

Pod pretpostavkom da je cura ok (zrela za svoje godine), bi li upalilo da joj odmah u prvoj poruci pozovem na kavu? (prenapadno mi zvuci, pogotovo to sto vjerovatno ne zna da ja postojim, ali mozda nekim slucajem shvati da se ne mislim zaje*avati). 

Hvala 

Loyalty to country ALWAYS. Loyalty to government, when it deserves it. Non bene pro toto libertas venditur auro. http://battlelog.battlefield.com/bf4/soldier/Llamaboy_Cro/stats/1228616394/pc/
15 godina
The Friendzone Club

Najbolja opcija bi ti bila odgovaranjem na njen instastory, pričekaš neku priliku, znaju cure dosta stvari tamo stavljati na koje se može odgovoriti i pri tome ispasti smiješan, kreneš tako od neke zaje*ancije na temelju story-a
Kasnije, ovisno o razgovoru i ako uopće odgovori možeš je pitati da li te se sjeća, poslije pitaš za kavu i eto, uz malo sreće pristat će :D 

Plans to protect air and water, wilderness and wildlife are in fact plans to protect man. Stewart Udall . LoL west:win4crazzy east:win4crazy
Poruka je uređivana zadnji put čet 2.11.2017 20:14 (win4crazzy).
15 godina
neaktivan
The Friendzone Club

Znači kako se javiti curi koja postoji, a doticaja s tobom nema nikakvog?

Old school taktika bi bila da se raspitaš, skupiš informacije i počneš se baviti onime čime i ona u nadi da ćete se sresti i započeti priču. Uz moderna pomagala lakše nađeš tražene informacije.

Osobno, da mi se javi cura s kojom sam imao kontakt 7 sati za vrijeme trajanja nastave, koju nisam vidio četiri godine i koja me neočekivano prati(šta nije da i ona tebe onda foluje?), ne bih bio polaskan. Dao bih joj šansu, naravno, ali ne bi kretala sa nule nego sa malo ispod nule, sa razine stalkera. Da mi se javi preko instača, naravno.

Jednom me na fejsach dodala cura od prije dvije godine i moram priznati da nisam bio nešto veseo. Zapravo, kada sam vidio zahtjev, samo sam smrknuo obrve.

Ne predaj se nikada osim kad moraš - Grunf
10 godina
win4crazzy kaže...

Najbolja opcija bi ti bila odgovaranjem na njen instastory, pričekaš neku priliku, znaju cure dosta stvari tamo stavljati na koje se može odgovoriti i pri tome ispasti smiješan, kreneš tako od neke zaje*ancije na temelju story-a
Kasnije, ovisno o razgovoru i ako uopće odgovori možeš je pitati da li te se sjeća, poslije pitaš za kavu i eto, uz malo sreće pristat će :D 

Dost dobra ideja moram priznati......ali u ovih 2tjedna sto ju pratim vidio sam samo jedan story gdje radi nesta na faksu....

Waiting for the perfect time eh?

EDIT: ja stisnem follow, prihvati mi, ali ona mene nije followala. Znam da, dosta dosta creepy od mene. Vidio sam je prvi dan kad sam dosao u OS i od onda sam se.....zagrijao.... za nju

Loyalty to country ALWAYS. Loyalty to government, when it deserves it. Non bene pro toto libertas venditur auro. http://battlelog.battlefield.com/bf4/soldier/Llamaboy_Cro/stats/1228616394/pc/
Poruka je uređivana zadnji put čet 2.11.2017 20:33 (LLAMABOY).
15 godina
neaktivan
The Friendzone Club

Ako nećeš u neke bolesnije vode(uključivanje u njene životne aktivnosti), samo joj pošalji poruku na fb.

Nešto u stilu "Hej, jel se sjećaš mene? :)".
Ako odgovori išta osim "Ne" ili "Koji kurac jesi ti bolestan, tko si ti??", šalji i drugu poruku.

10 godina
The Friendzone Club

Eto, ta cura je usla u Llamaboyevu povijest kao prva cura kojoj sam se javio........may the odds be on my side 

btw napisao sam jel me se mozda sjecas (bili smo dezurni prije negdje dvije godine u srednjoj)

13 godina
odjavljen
The Friendzone Club

*grabs popcorn*

10 godina
The Friendzone Club

Kaze da me se cak i sjeca nekako , nabacio sam crazy cat lady foru jer se sjecam da voli macke (dobro proslo), jos dvije tri poruke i to je to za danas......ne znam.....ne uljeva mi neku nadu, ali sta je tu je. Pitat cu je sutra jeli mozda za kavu pa sta bu bu.  

Skoro sam hiperventilirao kad sam poslao poruku...

13 godina
odjavljen
The Friendzone Club

Stari, poslušaj starog mačka.

Samo opušteno, ne forsiraj, nebudi predosadan, ako te odjebe, možda stvarno ima nešto dogovoreno ili već u planu.
Ako prihvati, samo opušteno, zbijaj šale, budi svoj i ne budi joj u strahu.

8 godina
protjeran
The Friendzone Club

ja bi joj otvoreno reka da bi je prcia od danas do kraja svita....jebatga, u informatickom dobu su svi od akcije, ako se izvrdava nes, vozi dalje, nemas vremena za glumice...

10 godina
^prikladno ime uz poruku hehe

Taman kad sam mislio call it a day i leci spavat stize poruka zasto seen. (Seen zato sto je napisala nesto na sta ja nisam mogao nista drugo napisati osim da pokrecem opet neku drugu temu). Izmijenili nekoliko poduzih poruka o srednjoj i ljudima....mislim da krece ka boljemu. Drzite palceve hehe
15 godina
The Friendzone Club

Al ozbiljno, zašto seen, i da ti je napisala samo "hahah" ili poslala retardirani sticker, uredu je s tvoje strane napisat kako ideš(u ovom slučaju spavati) pošto imaš obaveza sutra, uz to napomeneš kako ti je drago što ste popričali i da ako nema ništa protiv da će te se čuti sutra i onda tako 2-3 puta(ako već piše stvari na koje ne možeš odgovoriti) pa tek onda ostavljaš seen, ovako ispadne malo čudno, javiš se, razmijenite par poruka i samo nestaneš, nije ni čudno što te pitala "zašto seen" očito joj nije bilo jasno šta izvodiš 

Plans to protect air and water, wilderness and wildlife are in fact plans to protect man. Stewart Udall . LoL west:win4crazzy east:win4crazy
15 godina
neaktivan
The Friendzone Club

E, zato ne treba otvoriti poruku 

Pročitaš ono što ti notifikacija na mobitelu nudi i dosta.

Sretno 

8 godina
protjeran
The Friendzone Club

pitaj gugl koliko ima zena na planeti...budes li poblesavio za svakom, neces daleko dogurati...iscupat ce ti srce i probost ga stiklom i vrtit te oko malog prsta...a sto se vise otvoris to ces gadnije stradati...no pretpostavljam da ces nauciti to na svoj kozi, nije da ti ja to mogu prenijeti spikom...samo provaj upamtiti da su vrijedne truda samo one koje te nisu povrijedile ni rijecju ni djelom...prati dobro sto prica o tebi u drustvu drugih ljudi i sprda li se na tvoj racun ili te brani...jedna sprdnja i pisi kuci propalo, ili te ne cijeni, ili je krava koja ce te s vremenom jos vise zamrzit...ali ako primjetis da ona ima tebe u vidu dok nesto govori ili radi, ne daj to nikome ni za zivu glavu, takve su dragocjene i to moras drzat ko kap vode na dlanu...

10 godina
The Friendzone Club

Jel bi bilo malo rano da ju danas pozovem na kavu?

13 godina
win4crazzy kaže...

Al ozbiljno, zašto seen, i da ti je napisala samo "hahah" ili poslala retardirani sticker, uredu je s tvoje strane napisat kako ideš(u ovom slučaju spavati) pošto imaš obaveza sutra, uz to napomeneš kako ti je drago što ste popričali i da ako nema ništa protiv da će te se čuti sutra i onda tako 2-3 puta(ako već piše stvari na koje ne možeš odgovoriti) pa tek onda ostavljaš seen, ovako ispadne malo čudno, javiš se, razmijenite par poruka i samo nestaneš, nije ni čudno što te pitala "zašto seen" očito joj nije bilo jasno šta izvodiš 

Umm, ne. Napravio je najbolje sto je mogao s tim Seen, vidis da ju je odmah privukao tim ignoriranjem... Zene jednostavno tako funkcioniraju, sto si im nedostupniji to si im zanimljiviji.

14 godina
odjavljen
Ahh taj dalmatinski štih. Jebeno 👌🏿
Uljepša mi dan 😋
14 godina
odjavljen
win4crazzy kaže...

Prije koji tjedan zapratim jednu, i naravno kao i uvijek(jer sam kulturan) lajkam nekoliko fotografija(bez obzira na starost istih).

Cura mi vrati isto nekoliko lajkova. Ništ reko otiđen ja opet i lajkam još nekoliko, i opet cura vrati.

I sad reko idem u usrani dm, napišem joj "OČI!"(cura ima oči ko farovi u BMWa), i eo me sad tu čitam vaše postove 

10 godina
The Friendzone Club

Sakupio ono malo mu*a sto imam i pozvao je na kavu (ovaj vikend/iduci tjedan). May God help me.

EDIT: ne znam....mislim da sam dobio isti odgovor kao i onda s onom ku*om: "pa mogu ali ne znam kada." 

*inserts "guess ill die" meme

Poruka je uređivana zadnji put pet 3.11.2017 17:43 (LLAMABOY).
16 godina
The Friendzone Club

odlucio sam nedavno da cu prestat bit picka po pitanju cura, i reko vise ne propustam nijednu priliku, cim ugledam ili negdje naidem na curu koja me privlaci odma do nje i idemo. 

i tako ja svrsljam malo po badoo-u vidit sto se nudi, vecinom samo pregledavam a ne javljam se i naide jedna skroz zgodna cura, reko javit cu se. klasicno posaljem hej, odgovara ona sa hej, ja odma jesi za da odemo na cugu( a sto cu kad neznam nista sto da pitam random curu) kaze ona pa sori al neznamo se bas, ja odgovaram pa to bi bila i poanta te cuge, da se upoznamo. opet ona odgovara pa mozda al nisam navikla s nepoznatima na cugu. nakon tog sam ju pito da mi da svoj instagram da joj se tamo javim pa da bar popricamo nesto osnovno jedan o drugom.

iskreno meni je to glupo da nece s nekim nepoznatim na cugu, pa jebote ako cemo prvo pet sati chatat o cemu cemo na cugi pricat? nije li poanta da odes s nekim na tu prvu cugu da se upoznate, tako je prije bilo zar ne? 

mislim oke mozda ju je strah da nisam neki stalker fejk profil itd, al zato i reko ajmo onda podjelit drustvene mreze pa ces vidit ko sam i sto. 

mislim neznam na koji nacin bi ja trebao upoznat cure s kojima nemam poveznice. tipa imam par cura iz svog grada koje pratim na instagramu, nitko od mojih frendova il frendica se ne druzi s njima i nemogu preko njih, jedini nacin je da se javim na tom usranom instagramu zar ne? i nakon mog pocetnog hej o cem bi mi trebali pocet pricat? po meni mozemo odma na cugu i upoznat se, meni to chatanje po cijeli dan ide na kurac, neda mi se to. a nemam ni vremena za to, stalno besmislene porukice, radije da se mi vidimo uzivo, popricamo uz cugu sat dva i onda vidimo jesmo si sjeli ili ne, to ti je jedna cuga dovoljna da vidis dal ti osoba sjeda kao sama osoba. ako da dogovorimo sljedecu cugu, ako ne svako svojim putem i ajmo dalje. 

11 godina
neaktivan
mar123 kaže...

odlucio sam nedavno da cu prestat bit picka po pitanju cura, i reko vise ne propustam nijednu priliku, cim ugledam ili negdje naidem na curu koja me privlaci odma do nje i idemo. 

i tako ja svrsljam malo po badoo-u vidit sto se nudi, vecinom samo pregledavam a ne javljam se i naide jedna skroz zgodna cura, reko javit cu se. klasicno posaljem hej, odgovara ona ...

Jel znaš ti koliko ona takvih poziva dnevno dobije na tom čudu? Po čemu bi ona trebala znat da si ti ok osoba samo ti se neda komunicirat porukama i da nisi neki luđak koji šalje istu poruku na 150 profila dnevno pa se možda koja ulovi. Ako se već upuštaš u čari internet upoznavanja onda moraš plesat taj tulavi ples chatanja bar jedno vrijeme jer ako ti neka koja te ne zna čak ni iz viđenja odmah odgovori "da, idemo" onda nešto gadno ne štima s njom...il je luda il je blesava.

Hoy te he vuelto a recordar. Venias hacia mi, te oia sonreir. Hoy me dio por llorar. Me di cuenta que sin ti jamas sere feliz.
15 godina
neaktivan
The Friendzone Club

Niste fer, svaki put kad mi se prikaže da ima nova poruka u ovoj temi, očekujem Dexove eskapade, a nema ih :(

14 godina
odjavljen
chutac kaže...

Niste fer, svaki put kad mi se prikaže da ima nova poruka u ovoj temi, očekujem Dexove eskapade, a nema ih :(

Kae to?

Nisi(te) navikli da i meni ide (barem za sad)?  

10 godina
Dex.pwn kaže...
chutac kaže...

Kae to?

Pajdo tebi je svaki put "islo" 

14 godina
odjavljen
LLAMABOY kaže...
Dex.pwn kaže...
chutac kaže...

Kae to?

Pajdo tebi je svaki put "islo" 

Aha, išlo i ošlo kak je i došlo

12 godina
mar123 kaže...

a nisi javljanjem na badoou nikakvu hrabrost pokazao

jebiga ako si na takvom appu za upoznavanje onda moras imat i volje za popričat na njemu

Bacis koje pitanjce o tome otkud je, di studira šta studira i tako pokrenes nekakav razgovor, onda sve dalje ide svojim tokom. Ako vidiš da se i ona vrati sa protupitanjem onda znas da ce dalje dobro ic jer pokazuje nekakav interes za tebe, a ako ju ti samo ispitujes onda ti je to vecinom pisi kuci propalo i ides dalje do neke druge zenske na tom badoou

15 godina
neaktivan

Dobro ti Delboy kaže, i da odeš na kavu, nećete obarati ruke pa da vam je fizički kontakt must-have.

I kad ti cura da broj, ne nazoveš ju i kažeš "Aj van", isto povedeš razgovor pa onda pitaš.
Mislim, i da meni netko dođe i kaže "Aj na cugu" iz vedra neba, a da ga ne znam, ne bih išao. 

14 godina
odjavljen
The Friendzone Club

Recite mu dečki! 

15 godina
Minneyar kaže...

Umm, ne. Napravio je najbolje sto je mogao s tim Seen, vidis da ju je odmah privukao tim ignoriranjem... Zene jednostavno tako funkcioniraju, sto si im nedostupniji to si im zanimljiviji.

Slažem se da na taj način funckioniraju i da tako treba inače postupiti i sam dosta često to provodim, ali ovdje se radi o skroz drugoj situaciji gdje se on javio osobi koju jedva poznaje, postavio par pitanja o srednjoj/osnovnoj školi, raspito se malo i nestao, malo čudno i jezivo zar ne? Iz tog razloga je ona vjerojatno upitala čemu seen, a ne jer želi nastaviti razgovor, da želi, onda bi ga potencirala, a nebi odgovorila s nečim na šta ne možeš odgovoriti. Da ima 16-17 godina onda bi i rekao da je malo glupava i da je tip cure koja će odgovarati na poruke sa glupostima i očekivat suprotnu stranu da vodi razgovor i postavlja pitanja, ali to za stariju curu, koja je na faksu ne mogu baš reći.
Tako da mislim da s tim postupkom nije dobio njenu pažnju, nego nešto skroz drugo. Postavite se vi u njenu situaciju gdje vam se osoba s kojom ste popričali jednom u životu, nakon 4-7 godina javlja, postavi par pitanja i samo seena, vi se nebi zapitali čemu to? 
Nadam se zbog njega da sam u krivu, ali vidjet ćemo :D 

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice