The Friendzone Club izdvojena tema

poruka: 10.990
|
čitano: 1.487.037
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
10 godina
neaktivan
Re: The Friendzone Club
matekws kaže...
Dex.pwn kaže...

Žene su kao cirkular, kad ih vidiš, noge ti odsjeku

Al onda se opet javlja problem, 2 dana mi super s njom, hoće da se vidimo 3. dan - meni se neda, dinamo igra protiv Vardara, pa jel si luda... 4. dan - hoće da se vidimo , sorry , al idem na nogomet i kasnije na neizostavnu pivicu s ekipom, budemo sutra. 5. dan - Hajduk igra, koeficjent se ganja  Imam neki poremećaj da mi se neda viđat svaka 2 dana, prije onako 1 tjedno, zato ću vjerojatno još biti solo neko vrijeme 

Sa zenama je kao sa jelom, ne mozes jest isto jelo svaki dan, promjenis tu i tamo, ali na kraju opet znas sta ti je bilo najfinije i to jelo opet biras...

16 godina
The Friendzone Club

Ja znam samo onu:  žene su kao živica, ako ju ne krešeš, ode susjedu.

9 godina
neaktivan
The Friendzone Club

Ja sam vam tamo u 4. mjesecu pricao o histericnoj curi koja se nije mogla kontrolirati u bitchy izljevima i za sve je imala reakcije ko da je kraj svijeta, i kao što sam rekao prekinuli smo. Probali smo poslije još 2 mj biti skupa, ali ohladio sam se, pod zadnje dane  veze ona je meni pisala koliko joj značim, a ja sam odgovarao tek toliko da je se riješim, i na kraju je i sama skužila da nejde više to tak, i veli mi "zašto uvijek mene ostavljaju, odjednom ne žele ništa sa mnom", a logično da nitko ne želi biti u vezi s bitchy curom koja te napada na dnevnoj bazi i stalno se nešto moraš ispričavati i tješiti ju ko da je kraj svijeta, a da ne velim za dvostruke kriterije koji su vladali.

Sad više ne tražim curu aktivno, možda mi je ova pokvarila pojam veze ili nešto, ali uživam, zapravo sam se u ovu gore zaletio ko budala u kredit, a kako smo sve više bili zajedno i upoznavali se to mi je više bilo jasno da mogu i bolje (ne mislim izgledom). I nije mi zao sto sam ju ostavio, iako mi je dugo trebalo, bolje da sam sam nego da sam s nekim ko mi pasivno neda da ja budem ja.

Odgovarala bi mi neka laganija vezica, da imam s kim popricati i malo zabaviti, ali nije mi sila.

14 godina
neaktivan
The Friendzone Club

meni se isto to dogodilo pred ravno godinu dana. bio sjeban cijelo prošlo ljeto i taman kad je počela godina na faksu, fino si našao 2 ženskice, jedna u rodnom gradu za prek vikenda, druga u ri i sad sve lagano i opušteno.

doduše nekad mi dođe da odem u kakvu vikendicu na par dana u šumetinu di nema signala, interneta, struje. al prođe i to.

ubijala su me ta svakodnevna tješenja, konzultiranja i cviljenja... jbt ko da sam psiholog, al psiholog bar dobije neku kintu. ja dobio sijede (doslovno, na kosi i bradi). 

mkay?
Poruka je uređivana zadnji put pet 22.7.2016 14:31 (Hornet_93).
15 godina
neaktivan
Hornet_93 kaže...

jedna u rodnom gradu za prek vikenda, druga u ri i sad sve lagano i opušteno. 

Pohvalno.

Ne predaj se nikada osim kad moraš - Grunf
14 godina
odjavljen

Kako balansiraš s dvije hehe

14 godina
neaktivan
Pametna raspodjela vremena zlatna je stvar.
mkay?
11 godina
neaktivan
The Friendzone Club

a znači priznaješ da te žemska slomila prosle godine  zato nisi štel drugovat sa kolegama. ccc

o ovome moramo obavjestit adama chewbacca i zaprimiti njegovo stručno mišljenje u svojstvu psihologa.

Last bastion of real motorsport - Isle of Man TT
12 godina
neaktivan
The Friendzone Club

dijagnoza je sljedeća: to je najbolja loša stvar koja mu se dogodila.

Ke?!
12 godina
neaktivan
The Friendzone Club

jedna mi se curka svida, a i siguran sam da se i ja njoj, sad ce nam biti 4 kava i planiram neki move napravit no uvijek se userem ko picka.. što se tice razgovora, to mi ide dobro, fakat mogu pricat o bilo cemu, zajebavat se i nasmijat ju, al kad trebam nesto napravit propadam u zemlju od neugode i prevelikog premisljanja.. nije mi problem ni odjeb nego mi je problem da ne napravim nes preneugodno pa da dobijem odjeb haha.. sta mislite, dajte neki prijedlog u kojem trenutka sta napravit.. mislim, boli me briga i ako me odjebe, bar cu znat na cemu sam, al kad vec budem pokuso da lici na nesto

15 godina
neaktivan
icip kaže...

jedna mi se curka svida, a i siguran sam da se i ja njoj, sad ce nam biti 4 kava i planiram neki move napravit no uvijek se userem ko picka.. što se tice razgovora, to mi ide dobro, fakat mogu pricat o bilo cemu, zajebavat se i nasmijat ju, al kad trebam nesto napravit propadam u zemlju od neugode i prevelikog premisljanja.. nije mi problem ni odjeb nego mi je problem da ne napravim nes preneugodno pa da dobijem odjeb haha.. sta mislite, dajte neki prijedlog u kojem trenutka sta napravit.. mislim, boli me briga i ako me odjebe, bar cu znat na cemu sam, al kad vec budem pokuso da lici na nesto

Samo hrabro kad ti osjetiš da je pravi trenutak. Nadam se da na tim kavama sjediš do nje, a ne nasuprot, nađi nekakav separe i približi joj se, pa ukoliko ne možeš sam procjeniti kada je najbolji trenutak, prati njezine pokrete te poglede prema tebi, vjeruj mi, kad te pogleda u usne, krajnje ti je vrijeme. 

Bolje pet do dvanaest, nego nijednu poslije jedan.
14 godina
odjavljen
icip kaže...

Jedino što ja znam je da kad ti na rastanku pogleda u usta/usne, znaš što ti je činiti.

16 godina
neaktivan
icip kaže...

Ako znaš da joj se sviđaš, nemreš fulat. Reci da ti se sviđa, al da ti je malo neugodno i bi ju htio zbarit: ako ne pobjegne ili ti pošprica suzavac u oči  - zbari u tamo i tog trena.

https://www.flickr.com/photos/141524195@N04/
16 godina
neaktivan
The Friendzone Club

Kako poslušati ijednog od vas kad upoznajete samo dva tipa ženskih osoba:

a) ortodoksne kurve

b) maloljetne djevojčice koje će vas zvati šećernim taticom iako ni vi sami nemate punih 18 (kvazi-norma)

16 godina
4ucker kaže...

a) ortodoksne kurve

b) maloljetne djevojčice koje će vas zvati šećernim taticom iako ni vi sami nemate punih 18 (kvazi-norma)

giggity

14 godina
odjavljen
4ucker kaže...

a) ortodoksne kurve

A koja su to ta dvojica, molim te?

14 godina
odjavljen
The Friendzone Club

Što ova tema zamrla? Ovo mi se ne sviđa

Aj da je osježim malo

Dakle, prošle (školske) godine dodam ja djevojku koja živi ulicu dalje od moje(svo to vrijeme ja ne znam gdje ona živi). Frend (koji je bio dobar s njome) mi kaže da je cura laka ko Poljska(jer ju je Brkica osvojio u jednom danu), svakakva, bla bla bla... Ništa, reko sebi, ne treba mi takva, ne želim takvo što. I ništa, prolazi vrijeme, da bi na ljetnim praznicima u obližnjem kvartu otkrio kako cura izgleda. Prolazim s frendovima pored(kojih ne zanimaiju cure), i naravno ja je jedini pogledam (jer me zanimaju djevojke), dok je ona pričala na mobitel(kasnije sam saznao da je to taj ljubomorni dečko). Ništ, reko ne djeluje mi laka cura(barem po glasu). Javim se ja njoj poslije na Facebook-u te naravno saznam da je zauzeta, i to sviježe zauzeta(mjesec-dva), a do tada nije bila. I ja onak tu poludim na sebe što sam slušao frenda, i propustio djevojku koja i nije takva kako ju je frend opisao(ali ima istine u tome što je rekao). Nije avion, a nije ni rupa. Baš onakva kakvu želim. I ništ, biti ćemo frendovi. Pričali smo, sve onak super bilo, bio sretan logično. Bili smo dobri i kad je škola počela, pomagao sam joj oko nekih stvari za školu(cura je tehničarka što me nekako obara), ali nismo više izlazili (u taj obližnji kvart) i pričali (na ljuljama itd... ubiti, taj kvart ima nekakav parkić mali, a bili smo do devet sati navečer, sami).
Tad dolazi do situacije koja mi je digla živce, izbacila me iz života na neki način. Taj momak s kojim je ona bila (tad već manje-više od godinu dana) je njoj rekao da ona mene bloka (jer je momak ljubomoran). Naravno, djevojka me bloka bez da mi išta napiše. Nakon nekoliko dana kada sam to vidio, preko drugog frenda stupim nekako u kontakt, prebacimo se na Whatsapp da ne smaramo frenda (kojeg ne zanimaju naši problemi). I govori ona meni da je to jednostavno morala učiniti jer ga voli. Na to rečenicu je meni totalno puko film, otvorim svoju .zip datoteku, izbacim fotke, i pošaljem joj(na fotkama se vidi što je u planu, nije gola na njima). Te fotke nisu javno objavljene već su privatno poslane. Tu se posvađamo, i staje priča. Do prije tjedan dana, gdje me isti taj frend zove da mi kaže da je ta djevojka prekinula s tom ljubomornom svinjom(iskreno da vam kažem, kad su bili zajedno bio sam i ja ljubomoran na njih, jer sam slušao druge). Ništ, tu meni sine sva svjetlost ovog svijeta, otvorim svoj drugi Facebook profil, javim joj se, ispričam se duboko, djevojka me odblokira na privatnom Facebook-u. Pričamo većinom svaki dan, većinom(95%) ja pokrećem nešto, ja se prvi javljam itd... To mi ide malo na živce, no u zadnje vrijeme(dva-tri dana) se djevojka meni prva počela javljati, i to tako u deset ujutro. Samo što cura ima neki problem. Ja joj odgovorim na poruku(to kad mi se ujutro javi), i onda čekam cijeli dan da pogleda poruku, al ni da bi. Ponovno se javi ujutro, i krene iz početka xD. Taj problem je imala dok smo bili frendovi. Dopisujete se, na jednom razgovor staje, i ako joj ne pošaljete nekih pet-šest poruka, djevojka ni seen ne baca. Tako kroz priču saznajem da je djevojka te večeri(kad je meni puko film) završila na hitnoj, da kad je bila u vezi s tim ljubomirnim imala cca 70 kg, a sad ima manje, sjebala štitnjaču, i ima problem sa srca. Također kaže da neko vrijeme ne želi imati nikoga, i da ima simpatiju(wtf, malo dvolično?). Onak, kad pričamo, nekako razgovor navedem na temu koja bi mi otvorila vrata za pitanje. Tipa, djevojka čuva djecu(familijarno), a meni je ovaj tjedan sestra ostavila nećaka(ne baš meni, nek nama, obitelji) od devet mjeseci. Naravno, ponekad i ja uskoćim u čuvanje, vozam ga po ulici i sl. Tak da mi je palo na pamet da ju pitam dal je za to da dođem do nje, da se nećak igra s djecom koju čuva, i obratno(djeca su starija od nećaka, a stariji djeci su zabavne bebe). Naravno, ništa od toga, kaže da ne kvarim djete sa njezinima :/

Pitam dal će na kavu, bez ikakve djece, kaže da ne može, čuva djecu do negdje malo iza polovice kolovoza, a i cijeli tjedan ima nekakva familijarna okupljanja, vam tam...

Želio bih biti ponovno dobar s njome(čitaj: veza), sama je, a ne želim da opet naleti na nekakvu ljubomornu svinju. Starci mi idu na more pred kraj kolovoza, imam cijelu kuću, ne želim napravit neko sranje da je odguram od sebe. Više mozgova je pametnije od jednog, a i jutro od noći.
Ak imate kakva iskustva s ovim sranjem što sam napravio, pišite slobodno. I da, najgore od svega je to što da nisam poslao te fotke, i dalje bi bili super nakon što je prekinula(barem tako kaže). Ne smetaju mi te fotke što ih ima u prošlosti. Usro sam :/

Nadam se da ste volili lektire u školi

Poruka je uređivana zadnji put pon 8.8.2016 2:13 (Dex.pwn).
10 godina
neaktivan
The Friendzone Club

Moj savjet ti je da kupis profesionalni fotoaparat s dobrim objektivom i potajno je poslikaš, recimo kad ide iz crkve... Pošalješ joj te fotke umjesto onih i to je to. Vratiti će ti se isti tren. 

Ako cura ne ide u crkvu, onda je to već puno ozbiljniji problem.

14 godina
odjavljen
matrix777 kaže...

Moj savjet ti je da kupis profesionalni fotoaparat s dobrim objektivom i potajno je poslikaš, recimo kad ide iz crkve... Pošalješ joj te fotke umjesto onih i to je to. Vratiti će ti se isti tren. 

Ako cura ne ide u crkvu, onda je to već puno ozbiljniji problem.

Vjeruj mi, nije mi do trolla trenutno.

13 godina
neaktivan
The Friendzone Club

Ma ko ju jebe haha..

Origin ID:Draksides,BF4:Drakula327,Steam ID:Stole :),Xfire-Darksides
14 godina
odjavljen
Ja.
Ne želim prekinuti.
13 godina
neaktivan

Cura ti je jasno dala do znanja da ju ne zanimaš, mada ti to možda nisi tako shvatio. Čak i ako nešto bude od toga, to nešto će se brzo pretvoriti u ništa; govorim ti iz osobnog iskustva. Zaboravi ju. 

Trava raste tamo gdje je posadiš.
15 godina
neaktivan
Dex.pwn kaže...
Ja.
Ne želim prekinuti.

Veliš jebeš ju, a nikako da se nađete.

Drkanje na njene slike se ne računa..

Ne predaj se nikada osim kad moraš - Grunf
11 godina
protjeran
I meni se čini da te samo zavlači.Svako treći dan ti odgovara na poruke,ne želi se naći sa tobom a uz sve to si usro sa onim slikam
This time next year we'll be millionaires
16 godina
The Friendzone Club

daj ti nabaci te slike tu pa cemo onda mozda bolje znat.

12 godina
The Friendzone Club

pizdarije i gubljenje vremena, ostavi se te male nije vrijedna truda

13 godina
neaktivan
The Friendzone Club

Ovo mi izgleda kao neki ljubavni jad u 7. razredu

''Kakva bi tišina nastala kad bi ljudi govorili samo ono što znaju.'' (c) Čapek
Poruka je uređivana zadnji put pon 8.8.2016 13:15 (cod2playahhh).
14 godina
odjavljen
Medikus kaže...

Cura ti je jasno dala do znanja da ju ne zanimaš, mada ti to možda nisi tako shvatio. Čak i ako nešto bude od toga, to nešto će se brzo pretvoriti u ništa; govorim ti iz osobnog iskustva. Zaboravi ju. 

A kakvo je to tvoje iskustvo?

Boixus Nois PS kaže...
I meni se čini da te samo zavlači.Svako treći dan ti odgovara na poruke,ne želi se naći sa tobom a uz sve to si usro sa onim slikam

I meni se čini kad ovako kažeš. Al' valjda vrijedi probat, ipak je tjedan dana kuća prazna, za mene, 17 godina. Takva šansa se ne događa uvijek, jelda? A, uz to rekla je da ne želi imati nikoga neko vrijeme(ja računam mjesec, mjesec ipo najviše), pokušavam ju omekšati nekako.

mar123 kaže...

daj ti nabaci te slike tu pa cemo onda mozda bolje znat.

Eh, bil' čiku, a?

Poruka je uređivana zadnji put pon 8.8.2016 13:36 (Dex.pwn).
9 godina
neaktivan
The Friendzone Club

Dex, ne slušaj ih.

Prijateljičina sestra čuva klince(svojoj sestri).

Dobar sam si s njenom djecom(dam im da igraju Minecraft na mom laptopu kad dodu).

Uglavnom, objasnio ja njima kak zamaraju tetu i da su dovoljno razumni da se mogu igrat sami po danu vani.

Shvatili su kaj im pričam, te su mi dozvolili da  ja čuvam tetu dok se igraju 

Uglavnom,preko djece do mame/sestre/tete/....

Uvijek bilo i uvijek bit će.

Kruha i igala...
14 godina
odjavljen

Od tebe se uvijek može očekivati najbolji odgovor

Al ima jedan problem. Djeca su mala, a najgore od svega toga, pričaju samo Njemački, kojeg ja ne podnosim

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice