Evo ovako zanima me što napraviti u vezi t-mobilea.Problem je ovaj
17.12.2010g je produžen ugovor u t-mobileu i zatražen aparat da se pošalje na kučnu adresu i sve je prošlo uredu,24.12 je stigao aparat T-Mobile Vairy Touch II mi smo tražili T-Mobile Vairy Text II,i odmah isti dan smo ih obavijestili da su pogrešan aparat poslali,i rečeno je da će uređaj za 2 dana stići na kučna vrata,no nije stigao mi smo opet zvali i opet ista priča,i tako par puta i jedanput nam je rečeno da odemo raskinuti taj novi ugovor i napraviti ga ponovo i vratiti uređaj koji su poslali a mi da uzmemo koji smo tražili,no nije moglo ni tako,i nadležna u t-centar Osijek nam je rekla da možemo preko njih poslati uređaj u skladište a da će oni nama na kučnu adresu poslati pravi uređaj,i mi smo tako napravili,no od aparata ništa,a poslali smo preko t-centra Osijek 11.1.2011 i rečeno uređaj stiže kroz tjedan dana,no uređaj nije stigao i nakraju da bih mi danas nazvali da pitamo što je s uređajem,no onaj koji se javio je rekao da nemože doznati tu informaciju,mi smo tražili broj od nadležnih no onaj koji se javio rekao je da nemože nam dati broj,i raspravljali smo se nekih 5 minuta,i cijelo je vrijeme tupio da nemože nam dati broj od nadležnih,a bilo gdje da tražimo broj nadležnih dat bih nam bio.I uvijek kada smo ih zvali netko drugi se javljao,znači prođe 5 minuta mi ih nazovemo javi se drugi,tako da nikako nemožemo znati s kime smo razgovarali,i nakraju nema ni Vairy Touch II(koji smo platili) niti Vairy Text II,i sada isfrustrirani neznamo što dalje da radimo.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore