Na sud kao svjedok

poruka: 9
|
čitano: 2.236
|
moderatori: DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
Na sud kao svjedok

znaci imam 16 godina i pozvan sam na sud kao svjedok e sad imam pitanje dali sa mnom mora biti roditelj?

Gaming 4ever.
13 godina
neaktivan
Na sud kao svjedok

Da, znam iz iskustva.

12 godina
neaktivan
Na sud kao svjedok

a jel moguce doci bez roditelja pa preko nekog pedagoga to rjesiti, to sam citao da je moguce

Gaming 4ever.
17 godina
neaktivan
Re: Na sud kao svjedok
99Mile99 kaže...

a jel moguce doci bez roditelja pa preko nekog pedagoga to rjesiti, to sam citao da je moguce

Kakav prijestup?

14 godina
Na sud kao svjedok

Ja sam bio sa 15 i bio je samo psiholog (neki od suda). Dosao sam sa starcima i usao kod sutkinje gdje je bila ta psihologica. Znaci samo nas 3je. 

Ako sam ti pomogao opali TD!
12 godina
neaktivan
Na sud kao svjedok

e pa citao sam ako se dođe bez roditelja da onda sa psihologom to rijesavas al neznam kolko je to tocno?

Gaming 4ever.
12 godina
neaktivan
Na sud kao svjedok

Na koga je glasio poziv za sud? Mislim da nakon 16 godine (stariji maloljetnik) nisu potrebni roditelji, nazovi sud pa pitaj...

12 godina
neaktivan
Na sud kao svjedok

na mene je glasio i dosao na moje ime nigdje ne pise da trebaju roditelji, probat cu sutra nazvt pa vidit

Evo zvao sam sada i sa 16 godina se moze sam svjedociti 

Gaming 4ever.
Poruka je uređivana zadnji put pon 5.1.2015 12:42 (99Mile99).
17 godina
neaktivan
Re: Na sud kao svjedok
99Mile99 kaže...

na mene je glasio i dosao na moje ime nigdje ne pise da trebaju roditelji, probat cu sutra nazvt pa vidit

Evo zvao sam sada i sa 16 godina se moze sam svjedociti 

Kloni se problema i problematicnih ljudi. Ne znam u sto si se upleo ali neka ti ovo bude skola za ubuduce. S kim si takav si, to ti tako ide.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice