Što mislite o Hr.policiji zaključana tema

poruka: 6
|
čitano: 1.200
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Što mislite o Hr.policiji

Vidio sam sličnu temu ali je nažalost zaključana, ako modovi smatraju da i ova treba pod ključ u redu.

Znači pokrenuo sam ovu temu, jer me zanima što Vi informatičari mislite o hrvatskoj policiji, dali ste zadovoljni sa radom naših policajaca, ili smatrate da oni samo ljenčare i uopće ne rade soj posao.

Ovdje možete iznijeti pohvale i kritike za njihov rad.

Samo jednu stvar bih vas zamolio a to je da maloljetnici koji se "furaju" na navijače i huligane ne pišu acab i slične gluposti, i naravno ako nemate ništa pametno napisati nego samo pljuvati, nemojte uopće sudjelovati u ovoj temi nego zadržite svoje cijenjeno mišljenje za sebe.

Poštujem svakoga al' se nikoga se bojim !
15 godina
neaktivan

Meni i mojima su puno toga oprostili što se tiče kazna,recimo za kacigu,pojas i sl. iako nisu trebali, ne mislim ništa loše o njima.

15 godina
neaktivan

Pa i ne opraštaju baš tako barem ovde kod mene. Par puta se desilo da dobijem kaznu za kacigu i takve sitnice. 

Mada ja mislim da je zakon za obaveznim nošenjem kacige živa glupost.

Prodajem MDPC-X Sleevse ----http://www.bug.hr/forum/topic/komponente-razne/prodaja-mdpc-x-sleevsi/142080.aspx
13 godina
protjeran
Re: Što mislite o Hr.policiji
irumora kaže...

Pa i ne opraštaju baš tako barem ovde kod mene. Par puta se desilo da dobijem kaznu za kacigu i takve sitnice. 

Mada ja mislim da je zakon za obaveznim nošenjem kacige živa glupost.

Kad ti kaciga spasi glavu neces tako misliti.

clock2much
14 godina
neaktivan
Zavisi sve na kakvog policajca naletiš. ;)
Tony Soprano
18 godina

Ljudi ko i svi drugi, rade svoj posao. Neki bolje, neki lošije. Nemaš tu šta pretjerano razglabat. Očito je tema bila s razlogom zaključana, pa pod ključ ide i ova.

Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR | Twitter - @danny_hr
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice