Stavaljanje OS-a na prazni(jedini) hard disk zaključana tema

poruka: 4
|
čitano: 986
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Stavaljanje OS-a na prazni(jedini) hard disk

Mislim uzeti novi hard disk jer mi se stari pokvario.Dakle,sada nemam niti jedan hard u kučištu nego ću uzeti novi.Zanima me kako onda na taj novi hard kojeg ću kupiti staviti operacijski sustava,da li trebam napraviti particije ili ne moram nego će se on sam negdje staviti pošto ne mogu ući i napraviti jer je prazan?

17 godina
odjavljen

Moraš napraviti particije, ali to možeš prilikom instalacije OS-a. Kako točno, ovisi koji OS, ali u pravilu je prilično intuitivno ako zna Eng.

Big wheel keep on turning, Proud Mary keep on burning, Trolling, trolling, trolling on the river.
15 godina
protjeran
RE: Stavaljanje OS-a na prazni(jedini) hard disk
lebron kaže...

Mislim uzeti novi hard disk jer mi se stari pokvario.Dakle,sada nemam niti jedan hard u kučištu nego ću uzeti novi.Zanima me kako onda na taj novi hard kojeg ću kupiti staviti operacijski sustava,da li trebam napraviti particije ili ne moram nego će se on sam negdje staviti pošto ne mogu ući i napraviti jer je prazan?

Da nisi 19 mjeseci na Bugu,pomislio bih da je trolovska tema.

U BIOSU prebaci na hard first boot,ako nije!

Ubaci instalacijski CD-DVD os i sibaj instalaciju!

i sinoć sam na stojećki dvije u birtiji popio rakije
17 godina
neaktivan
World Championships: 7, GP started: 269, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,441
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice