Mozda nije pravi forum za to,ali,ipak cu postaviti,sta mislite,sta je vrijednije: 1.Prijateljstvo mi je preraslo u 2 godisnju vezu,sve je bilo super,nakon nekog vremena smo se posvadjali i jednostavno ta me je osoba psihicki mucila,jednostavno nije birala sredstva da me zadrzi za sebe. 2.Cura koju sam skoro upoznao,simpaticna,onako,ima neku taktiku sa mnom,kao da zna neke stvari unapred..Na trenutke zna biti cudna. E sad,prije par dana sam na njeno veliko inzistiranje izasao van sa curom br 1,ne znam sta mi je bilo,osjetio sam ponovo one vibracije,onu idilu i poljubili smo se..Ujutru mi je poslala poruku: ”Da li me zavlacis ili je ovo ozbiljno ?” U medjuvremenu se to proculo,pa je to cula cura broj 2,poslala mi je poruku slicnog sadrzaja,u glavnom ukatko,da li si sa mnom ili ne ? I sad moram odluciti,da li preci preko svega onoga,btw na sastanku je ova pokazala sasvim drugo lice,ono fino.. A najbolji drug i sestra mi savetuju da se vratim prvoj.. Hvala unapred,ovo je vise nego ozbiljno ;)
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Pitaj Sheldona šta misli o tome 
Mozda nije pravi forum za to,ali,ipak cu postaviti,sta mislite,sta je vrijednije: 1.Prijateljstvo mi je preraslo u 2 godisnju vezu,sve je bilo super,nakon nekog vremena smo se posvadjali i jednostavno ta me je osoba psihicki mucila,jednostavno nije birala sredstva da me zadrzi za sebe. 2.Cura koju sam skoro upoznao,simpaticna,onako,ima neku taktiku sa mnom,kao da zna neke stvari unapred..Na trenutke zna biti cudna. E sad,prije par dana sam na njeno veliko inzistiranje izasao van sa curom br 1,ne znam sta mi je bilo,osjetio sam ponovo one vibracije,onu idilu i poljubili smo se..Ujutru mi je poslala poruku: ”Da li me zavlacis ili je ovo ozbiljno ?” U medjuvremenu se to proculo,pa je to cula cura broj 2,poslala mi je poruku slicnog sadrzaja,u glavnom ukatko,da li si sa mnom ili ne ? I sad moram odluciti,da li preci preko svega onoga,btw na sastanku je ova pokazala sasvim drugo lice,ono fino.. A najbolji drug i sestra mi savetuju da se vratim prvoj.. Hvala unapred,ovo je vise nego ozbiljno ;)
zajebana situacija...nadi curu br.3 Eto rijeseno
Samoubojstvo je jedino riješenje
Pitaj Sheldona šta misli o tome 
Tak je!Ionak bi Sheldon reko da to nema smisla ako se necete razmnozavat
Okreni neku njihovu zajednicku prijateljicu :D ...ozbiljno: budi s onom prema kojoj imas dublje osjecaje, nakon nekog vremena budes zavrsio s ovom drugom XD
Okreni neku njihovu zajednicku prijateljicu :D ...ozbiljno: budi s onom prema kojoj imas dublje osjecaje, nakon nekog vremena budes zavrsio s ovom drugom XD
Potroši obje, pa vidi koja je bolja, nema druge.
Odaberi onu kojoj je ćaća direktor. Pare sine, samo pare...
Onu s većim sisama
Budi s onom koja ti ni nakon 2 tjedna ne dosadi i s kojom nakon svog tog vremena i dalje imas o cemu pricati.
Uglavnom s onom kojom imas manje "sto bih sada trebao reci/napraviti trenutaka", s kojom se osjecas prirodnije.
Naravno ovo vrijedi ako s obje imas zadovoljavajuce intimne odnose...
Trazi savjet na drugom mjestu. Popricaj s nekim kog znas...
Pitaj mentalista ili captain_soao_mc _taviša da ti odgovore... :)
3. opcija naucis c, cpp, javu, html, css. , php i sve žive i nežive prgramske jezike. I zaboravi na njih. Moj osobni prijedlog.
Nije sarkazam....
Kad izabereš jednu meni daj onu drugu...
Pitaj mentalista ili captain_soao_mc _taviša da ti odgovore... :)
3. opcija naucis c, cpp, javu, html, css. , php i sve žive i nežive prgramske jezike. I zaboravi na njih. Moj osobni prijedlog.
Nije sarkazam....
Zato ti kazem - trazi savjet na drugom mjestu.
Daj njihove slike pa ćemo odlučit 
Daj njihove slike pa ćemo odlučit 
Slikaj sise po mogucnosti...
U zahebanoj si situaciji...ako te ova prva psihički mučila do te razine da ste mroali prekinut, onda fakat nemam kaj dalje reći, pogotovo ako je to radila često, svađe i svađice bez razloga, koje su znale prerastat u nekaj više i slično.
I pazi se, ko je ova druga, i ona ima drugo lice, možda je puno gore nego kod ove #1 ... odluku moraš brzo donijeti jer cure neće čekati.
Ovoj drugo se zamjeri, da vidiš kak će reagirati...ako neće bit pokvareno đubre, ako se neće zakrvit s tobom to je to...tj. ako te neće psihički zamarati ko prva.
Neznam, ti najbolje znaš.
Ostavi se ti obadvije njih jer će ti samo naštetiti. Samo dragi Bog zna kakve su one luđakinje. Ova prva je već pokazala svoju psihotičnost fok će je druga očito pokazati.
Idi radi nešto pametnije nego da se tim zamaraš. Radije ti ušedi koji dinar na SMS porukama. Sigurno možeš dosta stvari raditi koje su korisnije nego tako Bogu kratiti dane. Usavrši se ustruci i nastoj bolje raditi. A ako ideš školu posveti se školi i nauči neku novu sposobnost. A ovo čime se sad brineš samo ti krati dane. Budi jači od toga i pametniji i korisnij društvu nego da tako bančiš.
Koja si ti dob uopće?
Zapamti ljubav i zaljubljenost su laži zapadnoga svijeta!!!!
Ma mora da si lud! Moji stavovi su jednako orijentirani prema svakome spolu.
Ma mora da si lud! Moji stavovi su jednako orijentirani prema svakome spolu.
Dakle voliš i dečke i cure?
Ni slučajno! Kad sam rekao moji stavovi mislio sam na to da je zaljbeljnost laž i prema jednome i prem drugome spolu. Ja sam svoj!
Ni slučajno! Kad sam rekao moji stavovi mislio sam na to da je zaljbeljnost laž i prema jednome i prem drugome spolu. Ja sam svoj!
Dakle ti hoćeš reći da je zaljubljenost jedna velika laž i da ćeš ti ostati vječni djevac?Zanimljivo...
Napisi neku knjigu o tome. LOL!
To sam i ja tvrdio, dok se nisam zaljubio.
Napisi neku knjigu o tome. LOL!
To sam i ja tvrdio, dok se nisam zaljubio.
Slažem se~