- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
bas sam gledao, deckima koji sastavljaju konfiguracije uvijek opali td
Ne znam šta da napišem, osim da sam za da tko god je pravio ove accove bude suspendiran
bas sam gledao, deckima koji sastavljaju konfiguracije uvijek opali td
Velika, velika sramota, al stacemo, to su dijeca kojima su roditelji prerano kupili racunalo bez odgvornosti...
Bogme je ljudima dosadno :D. Pazi to, još s tri računa :S
Sad treba zatraziti od moderatora da uklone sve njegove TD jer je to po novome moguce.
Ne znam šta da napišem, osim da sam za da tko god je pravio ove accove bude suspendiran
Kao što i sam možeš zaključiti, riječ je o jednom forumašu (nekad je pisao kao epos ili imao to napisano na avataru) koji je dosad vjerojatno napravio preko 100 korisničkih računa, jer čim ga netko od moderatora skuži, odmah dobiva ban. Lik je serijski TD troller, pogotovo obožava davati moderatorima TD-ove, pa su neki od moderatora skupili i po 6-7 TD-ova na objektivno sasvim OK porukama. Kad zađe u neku temu i uoči u njoj moderatora i forumaše koji su se usudili biti na istoj strani, onda ide od početka do kraja teme i lijepi TD na svaku poruku.
Uglavnom, kad proradi funkcija brisanja svih palčeva/zahvala proradi, bit će poništeno njegovo djelovanje. Tako da nema potrebe dalje raspravljati o tome - svjesni smo što taj lik rad i bit će sankcioniran čim budemo tehnički u mogućnosti to napraviti. 
pravi dokaz kako je ukidanje td/tu liste bilo glupo i da je samo motiviralo trollove da jos vise trollaju i time izazivaju konfuznost u nekim situacijama,
tipa u ssd temi, decki savjetuju nekoga i 2-3 TD-a nisi siguran dali prica gluposti ili netko od levata trolla
Hvala Bogu da su vratili to kako je bilo prije
Da se razumijemo, uvijek želim ako mogu pomoći kolegici/kolegi forumašu na bilo koji način, po bilo kojoj osnovi, a ako neznam ili ne mogu pomoći ja osobno, pokušavam pronaći nešto ili nekoga tko je kompetentniji od mene, neka pomogne on.
Ali da imaš nekoliko account-a, i da sa svima stvaraš lošu klimu na forumu, pokušavaš isprovocirati napetu situaciju, ne mogu sebi objasniti koliko takva osoba ima ili kompleksa u glavi ili je taj debil toliko, ne mogu trenutno pronaći adekvatnu rijeć za kvalitetno ga opisati, pa nije ni čudo kako nam je u državi. Čak bih predložio da se od takvih blokira IP adresa, čisto prevencije radi, da se sa te adrese više nitko ne može ulogirati i prijavljivati!