Razoran potres u Japanu

poruka: 489
|
čitano: 82.098
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Razoran potres u Japanu

Najgora je kletva:dabogda živija u japanu.Bolesna nacija,neznaju ništa drugo nego žderat sushi,posao i samoubojstvo.Zato su u tehnologiji prvi ali ne znaju živit.Ne treba ih žalit jer je to normalno da im se događa kad su na takvom položaju,šta se sad sažaljevate i zgražate, oni su to odavno prihvatili i pomirili se s tim.

koliki mi je da ga pola moran držat u živideru
15 godina
neaktivan
Re: Razoran potres u Japanu
dery kaže...

Najgora je kletva:dabogda živija u japanu.Bolesna nacija,neznaju ništa drugo nego žderat sushi,posao i samoubojstvo.Zato su u tehnologiji prvi ali ne znaju živit.Ne treba ih žalit jer je to normalno da im se događa kad su na takvom položaju,šta se sad sažaljevate i zgražate, oni su to odavno prihvatili i pomirili se s tim.

jebo vas i vaše stereotipe!

16 godina
odjavljen
EnlightenedPhoenix kaže...
Ovako nesto se ne moze kod nas baš dogoditi...

Maximum je 6.5 ili nesto i to na podrucju zegeja....

Zato ja volim Slavoniju svoju...

"Iako se potresi u Hrvatskoj instrumentalno mjere od početka 20. stoljeća, točnije od 1906, kada je Andrija Mohorovičić osposobio prvi seizmograf, postoje saznanja i o potresima koji su se dogodili mnogo ranije. Kada je riječ o najjačim potresima, u Hrvatskoj su bila dva od deset stupnjeva po Mercallijevoj ljestvici. Prvi, koji se ne može u potpunosti dokazati, bio je u 4. stoljeću, kada je cijeli jedan grad, Caska na otoku Pagu, potonuo u more. Drugi je poznati dubrovački potres iz 1667. godine."

ne znam bas...

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
16 godina
neaktivan
dery kaže...

Greška, do im se dogodilo jer nije njima kao kod nas da su svaki dan zemljotresi (neosjetni) pa se kod nas ne nakuplja ta energija u tektonskim pločama kao što se to desilo kod njih, ustvari, oni imaju tradiciju takvih zemljotresa još od 680. n.e

You and me baby ain't nothing but mammals. So let's do it like they do on the Discovery Channel. Gettin' horny now! Fine opcije foruma :) +38761299744
15 godina
neaktivan
Razoran potres u Japanu

Ako je itko naisao na neki sajt ili slicno za pomoc zrtvama, molim da ostavi link ili ga posalje na pp.

Hvala

16 godina
neaktivan
GigaGirl kaže...

Ako je itko naisao na neki sajt ili slicno za pomoc zrtvama, molim da ostavi link ili ga posalje na pp.

Hvala

Bolje da tu ostavi link da ne pitamo 2 puta.

You and me baby ain't nothing but mammals. So let's do it like they do on the Discovery Channel. Gettin' horny now! Fine opcije foruma :) +38761299744
16 godina
protjeran
Razoran potres u Japanu
15 godina
neaktivan

hvala

17 godina
Razoran potres u Japanu

Nekada kako je izgledalo i sada nakon potresa/tsunamija:

http://www.abc.net.au/news/events/japan-quake-2011/beforeafter.htm

(mišem prelazite sa desno na lijepo preko slike da vidite razliku)

Strašno što priroda napravi u samo par minuta/sati.

I'll f*ck you till' you love me! - Mike Tyson
17 godina
neaktivan
Razoran potres u Japanu

Stanje reaktora u NE Fukushima:

World Championships: 7, GP started: 269, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,441
17 godina
neaktivan
Razoran potres u Japanu

evo, konačno i portalima dosta zazivanja Černobila pa su našli tekst koji malo opisuje nuklearne elektrane, sigurnosne sustave i objašnjava zašto neće biti "nuklearne eksplozije" kako su to lijepo jučer javljali na dnevnicima.

sa t portala i originalni tekst

Mislim da je o tome bilo riječi i na BOL forumu kad se pokvarila ona nuklearka u Francuskoj, ali ne mogu naći sad taj thread.

iddqd
17 godina
ma opcenito mi nisu jasni ti dezurni panicari na portalima, osim da rade za placu i promet po portalu. Pogotovo onaj 'novinar' goran vugrinec iz jutarnjeg, taj ima svaki dan proljeve u tekstovima. Po nekim pitanjima se najbolje drzat stranih portala. Kakav cernobil, nemaju japanci rusku prastaru tehnologiju. Da je opasno, jest, al ni blizu onoga sto nam prezentiraju.
Demokracija je, također, kada dva vuka i jedna ovca glasuju što će biti za večeru.
17 godina
odjavljen
Razoran potres u Japanu

veli paar da smo na***ali ako se rastale reaktori

WM-Titel: 7 GP-Starts: 269 GP-Siege: 91 Podiumsplätze: 154 Pole-Positions: 68 Schnellste Runden: 76 WM-Punkte: 1.441
17 godina
Razoran potres u Japanu

Tko to mi? Hrvati? Sigurno...

I'll f*ck you till' you love me! - Mike Tyson
17 godina
@M4X

najexali smo i ako u blizini sun.sustava rokne supernova. No to se, kao ni ono tvoje, nece dogoditi. Cak su sanse za moj scenarij vece od tvojeg.
Demokracija je, također, kada dva vuka i jedna ovca glasuju što će biti za večeru.
15 godina
neaktivan
Razoran potres u Japanu

Pogledajte video "Anatomy of Japan's earthquake" http://edition.cnn.com/video/#/video/ireports/2011/03/14/irpt.japan.earthquake.cracks.ireport?hpt=C2

Ko da je asfalt od papira!!!{#}

Challenge your preconceptions, or they will challenge you.
Poruka je uređivana zadnji put pon 14.3.2011 15:08 (jupiter981).
15 godina
neaktivan
skank666 kaže...
EnlightenedPhoenix kaže...
Ovako nesto se ne moze kod nas baš dogoditi...

Maximum je 6.5 ili nesto i to na podrucju zegeja....

Zato ja volim Slavoniju svoju...

"Iako se potresi u Hrvatskoj instrumentalno mjere od početka 20. stoljeća, točnije od 1906, kada je Andrija Mohorovičić osposobio prvi seizmograf, postoje saznanja i o potresima koji su se dogodili mnogo ranije. Kada je riječ o najjačim potresima, u Hrvatskoj su bila dva od deset stupnjeva po Mercallijevoj ljestvici. Prvi, koji se ne može u potpunosti dokazati, bio je u 4. stoljeću, kada je cijeli jedan grad, Caska na otoku Pagu, potonuo u more. Drugi je poznati dubrovački potres iz 1667. godine."

ne znam bas...

Mislim da je pod 6.5 mislio na Richtera; Japan je 8.9 po Richteru (čuo sam da netko spominje 9.6 ali to bi već bio najjači zabilježeni potres u povijesti...) što je drugi-treći najjači ikada.

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
17 godina
neaktivan

Da... misli se na richtera jer kad se govori o potresu govori se o magnitudi...

(mislim ja sam mislio na richtera... ovdje dolje je mercalijeva koja je za intezitet...)

Marija Antoaneta je intelektualni Mount Everest za Jadranku Kosor...
Poruka je uređivana zadnji put pon 14.3.2011 15:41 (EnlightenedPhoenix).
15 godina
neaktivan
Razoran potres u Japanu

Revidirana je magnituda potresa, sa 8.9 na 9.0 (od strane Geološkog zavoda Sjedinjenih Država). Ovdje http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_earthquakes_in_Japan možete vidjeti pregled zemljotresa u Japanu sa magnitudom većom od 6.5 po Richteru.

Challenge your preconceptions, or they will challenge you.
17 godina
neaktivan
M4X kaže...

A Paar je stvarno respektabilan izvor:P

17 godina
neaktivan
Uf... Paar-a sam slusao na par predavanja, i predavao je mojoj curi...

Nije mi se baš dopao ali ne mogu o njegovoj stručnosti govoriti... malo sam ovo pročitao... i mislim da pretjeruje...

Katastrofa ogromnih razmjera nije moguća... bar se time dodje čitajući razlicite strane izvore...
Marija Antoaneta je intelektualni Mount Everest za Jadranku Kosor...
17 godina
neaktivan
Razoran potres u Japanu

Ma što se ovoga tiče, ako - ako - eksplodiraju reaktori i ako se prašina jezgre rasprši zrakom, onda smo gotovi. Mlazna strujanja će radijaciju raspršiti cijelom sjevernom polutkom i više - manje pobiti sve živo.

Ali, nadajmo se da neće.

15 godina
protjeran
naxeem kaže...
M4X kaže...

imao sam cast da mi gospodin predaje, iako nekonvecionalong uma veci je strucnjak nego pola njih zajedno na onom razvikanom FER-u.

EDIT: po meni Japanci pokusavaju minorizirat kriznu situaciju jer zadnje sta im treba je panika - zato se dobar dio informacije krije.

covjek koji je projektiro nukelarku je potvrdio da nije projektirana da izdri ovakav udes...

-To Start Press Any Key. A gdje je ANY tipka?-
Poruka je uređivana zadnji put pon 14.3.2011 16:46 (dado8).
17 godina
neaktivan
dado8 kaže...
naxeem kaže...
M4X kaže...

imao sam cast da mi gospodin predaje, iako nekonvecionalong uma veci je strucnjak nego pola njih zajedno na onom razvikanom FER-u.

EDIT: po meni Japanci pokusavaju minorizirat kriznu situaciju jer zadnje sta im treba je panika - zato se dobar dio informacije krije.

covjek koji je projektiro nukelarku je potvrdio da nije projektirana da izdri ovakav udes...

Ma ja se malo šalim, ali dosta ga napadaju vezano uz teorije.

16 godina
neaktivan
dery kaže...

Ti si ovaj,kak da ti to kažem na ljep način,aha kreten.

Narod koji je neznam kolko godina ispred nas,i koji je kak ti kažeš bolestan.Al bitno da je to kaj im se događa skroz normalno,ma naravno,kaj ćemo žalit ljude koji pate i umiru.

Cogito Ergo Sum
17 godina
neaktivan
Apocalypso kaže...
dery kaže...

Ti si ovaj,kak da ti to kažem na ljep način,aha kreten.

Narod koji je neznam kolko godina ispred nas,i koji je kak ti kažeš bolestan.Al bitno da je to kaj im se događa skroz normalno,ma naravno,kaj ćemo žalit ljude koji pate i umiru.

Mah, pusti takve.. neki čak i ovakve situacije koriste za iskazivanje svojih osobnih frustracija i predrasuda zasnovanih na neznanju i strahu. Klasični mentalitet recimo nekog komentatora sa stranica od dnevnog tiska, dno dna.

chiiiill homes, that's just my opinion, relax
17 godina
odjavljen
nixass kaže...
@M4X

najexali smo i ako u blizini sun.sustava rokne supernova. No to se, kao ni ono tvoje, nece dogoditi. Cak su sanse za moj scenarij vece od tvojeg.

kamikaze su se sj**le sa nuklearkama,sad se vidi koliko nuklearke nisu dobre...osim šta su sjebali sebe mogu sje**t i cijeli svijet ili već i jesu,ti reaktore se hlade morskom vodom a ona "kupi" radijaciju i evo je svuda u obliku kiša...budale

http://danas.net.hr/svijet/page/2011/03/14/0012006.html?pos=n0

samo vi radite nuklearne elektrane,moraju imat struje za punit svoje iphone uređaje...doći će katastrofa i u europu,ima i ona puno nuklearnih elektrana a i alpe su blizu

WM-Titel: 7 GP-Starts: 269 GP-Siege: 91 Podiumsplätze: 154 Pole-Positions: 68 Schnellste Runden: 76 WM-Punkte: 1.441
Poruka je uređivana zadnji put pon 14.3.2011 17:34 (M4X).
17 godina
odjavljen
naxeem kaže...
M4X kaže...

Paar je najbolji znanstvenik u hr,ja ga cijenim kao i njegovo mišljenje

15 godina
neaktivan
Razoran potres u Japanu

malo crnog humora da nebud tako tmurna tema. kaj su japanci pjevali kad su vidli da na njih ide tsunami?

isto ko tajlanđani prije njih XD jadni ljudi, a hillsa skoro pa nigdje XD

Poruka je uređivana zadnji put pon 14.3.2011 17:44 (xyan).
15 godina
neaktivan
M4X kaže...

kamikaze su se sj**le sa nuklearkama,sad se vidi koliko nuklearke nisu dobre...osim šta su sjebali sebe mogu sje**t i cijeli svijet ili već i jesu,ti reaktore se hlade morskom vodom a ona "kupi" radijaciju i evo je svuda u obliku kiša...budale

samo vi radite nuklearne elektrane,moraju imat struje za punit svoje iphone uređaje...doći će katastrofa i u europu,ima i ona puno nuklearnih elektrana a i alpe su blizu

1. Na temelju čega nisu dobre? U kojem smislu?

2. L O L

3. Tebi ne treba struja? Očito živiš u srednjem vijeku što se može zaključit po načinu pisanja i ponašanju.

4. One u Japanu ti smetaju, a ove "naše" ne?

A i izvor informacija ti je prvoklasan... {#}

Slavonija u ♥ ;;;---;;; http://crocraft.com - hrvatska Minecraft zajednica
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice