Sta vise volite il ti ga sta vam lezi na dusi ...racunar il konzola... sto se tice mene mah racunar sigurno.. ne igram igrica uopste ni na jednom..pc palim radi mjuze i interneta
Racunar,zato sto sa njim mogu svasta da radim,a i bolje mi je igrati igre na njemu.
PC forever, konzolaši su pogani.
PC, jer nije samo za igranje
Hmm sve se svodi na to šta je tebi potrebno? Nemoze ti nitko drugi preporuciti i odluciti umjesto tebe. Meni osobno je PC miljama bolji od Xbox,PS i svih ostalih konzola.
PC rules.
Racunar rulez :)))))))
Bug
br. 164-165
Dvoboj --> PC vs. Xbox 360
1. runda --> preformanse - PC
2. runda --> mrežno igranje - PC
3. runda --> igre - PC
4. runda --> upravljanje - pc
5. runda --> cijena - Xbox 360
i jedno i drugo :
PC za sve osim igranja.
Konzole aka Xbox 360 za igranje.
Konzole za igranje jer se igre više rade za njih i jer im se ne mora nadograđivati hardver. I to je cijela priča.
PC i za igranje i ostalo...
i jedno i drugo :
PC za sve osim igranja.
Konzole aka Xbox 360 za igranje.
Konzole za igranje jer se igre više rade za njih i jer im se ne mora nadograđivati hardver. I to je cijela priča.
nemoguče ciljati i kretati se u fpsu na konzolama kao na računalu.... ali konzole su dobre za utrke, tučnjave...
PC
Kako ne igram previše iggre, na prvo mjesto stavljam PC. Konzolu bi više onako, da imam za odigrat sa frendom neku multiplayer igru. Ništa strašno..
PC definitivno primarni
PC naravno. To kao da kazes dal vise volis ficeka il ferrarija Barem sto se tice mogucnosti PC-a.
pa naravno da sam za pc. ipak snjim mozes puuno stvari vise napravit neg sa bilo kojom konzolom.
pc
PC... Jer mi ne sluzi samo za igranje...
ako misliš surfati i igrati - konzola, ako ništa drugo godinama se ne pojavi upgrade od 1-2k kuna
za sve drugo tu je pc.
ali kao i kod PC konfe trebaš znati što želiš - apsolutnog odgovora nema, jer da ga ima tržište bi ga već dalo.
HaHa na sve
Bug
br. 164-165
Dvoboj --> PC vs. Xbox 360
1. runda --> preformanse - PC
2. runda --> mrežno igranje - PC
3. runda --> igre - PC
4. runda --> upravljanje - pc
5. runda --> cijena - Xbox 360
PC. Ako hoćeš konzolu - emuliraj! Iako ne znam kako bi to išlo i koliko bi bilo brzo kod novih konzola ps3 i xbox, ali i ne zanima me - PC!
Na mukama i nevoljama sam. Imam Mac i na seronji se neda igrati. Dosao je i ovaj sa intelovim procesorom, instalirao windowse, ali graficka mu je katastrofa x1600 128Mb rama.
Sada se dvojim uzeti PS3 i LCD TV ili komp za 5k i 20" monitor. Najradze bi PC kojem u prilog ide da mogu instalirati Linux i napraviti Hackintosh, a sa druge strane ps3 upalis i ne razmisljas.
LCD TV nije plus jer TV program ne gledam vec duze vrijeme. Takodzer, Blu-ray mi nista ne znaci, jer filmovi koje gledam sumnjam da ce izaci u HD formatu. Prije sam imao i PC i ps2, vise sam se igrao na pc-u i to bi mogao biti ujedno i argument da ga ne uzmem (na UT-u sam izgubio godinu dana). Intuitivno vjerujem da je konzola bolja solucija za igranje, ali nisam siguran. Uostalom ne zelim da se desi kada sjednem za komp raditi, ceznutljivo pogledam na ikonu za igricu, i kazem "samo pola sata" te upalim COD4. Prosle godine satrali su me F.E.A.R. i Battlefeald. Na konzoli necu niti pokusavati igrati FPS, vec neke avanture, malo aute... Subota popodne par sati i dosta (valjda). Kad razmislim mogu zakljuciti - ajme dekadentnog problema...
komp imaš, dakle preporučan ps3 + monitor 22" sa DVI-D konektorom. Dobiješ i igre za duuugo vremena i HD rezu. Vjeruj razlika je preogromna.
U biti, mislim da za 4000 (ps3 + 2 igre) +2000 kn LCD = 6.000 i dugo ćeš biti miran.
HaHa na sve
Mislim da cu uzeti PS3 i monitor. U bugu sam nasao samsung 2232BW i mislim da cu taj uzeti. 22" i 2ms odaziv + neki zvucnici i me happy.
Naravno PC zato sto se na racunaru moze mnogo toga vise osim igranja