Racunar il Konzola

poruka: 55
|
čitano: 7.361
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Racunar il Konzola

Sta vise volite il ti ga sta vam lezi na dusi ...racunar il konzola... sto se tice mene mah racunar sigurno.. ne igram igrica uopste ni na jednom..pc palim radi mjuze i interneta

17 godina
neaktivan
Racunar il Konzola

Racunar,zato sto sa njim mogu svasta da radim,a i bolje mi je igrati igre na njemu.

17 godina
protjeran
Racunar il Konzola

PC forever, konzolaši su pogani.

17 godina
neaktivan
Racunar il Konzola

PC, jer nije samo za igranje

potpisujem se
17 godina
neaktivan
Racunar il Konzola

Hmm sve se svodi na  to šta je tebi potrebno? Nemoze ti nitko drugi preporuciti i odluciti umjesto tebe. Meni osobno je PC miljama bolji od Xbox,PS i svih ostalih konzola.

May The Force be With You DuDe!
17 godina
neaktivan
Racunar il Konzola

PC rules.

17 godina
neaktivan
Racunar il Konzola

Racunar rulez :)))))))

17 godina
neaktivan
RE: Racunar il Konzola

Bug

br. 164-165

Dvoboj --> PC vs. Xbox 360

1. runda --> preformanse - PC

2. runda --> mrežno igranje - PC

3. runda --> igre - PC

4. runda --> upravljanje - pc

5. runda --> cijena - Xbox 360

PC vs. Xbox 360

4   :     1

17 godina
odjavljen
Racunar il Konzola

PC definitivno veći spektar mogućnosti, a da ne govorim o performansama i igrivosti na kvalitetnom PC-u. Konzola mi je jedino draga kod nastavaka koji nemaju za PC, npr Gtan Turismo i sl!

17 godina
neaktivan
Racunar il Konzola

i jedno i drugo :

PC za sve osim igranja.

Konzole aka Xbox 360 za igranje.

Konzole za igranje jer se igre više rade za njih i jer im se ne mora nadograđivati hardver. I to je cijela priča.

17 godina
neaktivan
Racunar il Konzola

PC i za igranje i ostalo...

Intel C2D 2,66 GHz, 4 Gb RAM, HD 3850, SB 320 Gb + WD 250 Gb, Philips 200ws, 850 W RMS panasonic 5.1 sound system
17 godina
odjavljen
itf4n kaže...

i jedno i drugo :

PC za sve osim igranja.

Konzole aka Xbox 360 za igranje.

Konzole za igranje jer se igre više rade za njih i jer im se ne mora nadograđivati hardver. I to je cijela priča.

Je da se ne mora nadograđivat hardware, ali ni grafika onda ne ide u veliko poboljšanje. Komp je puno bolji, a tu su i dodatne mogućnosti kao bonus. Meni je konzola overkill jer jednostavno npr COD4 mi je ne igriv. U biti konzole kako sam već rekao koristim samo za utrke ili neke simulacije nogometa i sl!
17 godina
neaktivan
Baja 001 kaže...
 Je da se ne mora nadograđivat hardware, ali ni grafika onda ne ide u veliko poboljšanje. Komp je puno bolji, a tu su i dodatne mogućnosti kao bonus. Meni je konzola overkill jer jednostavno npr COD4 mi je ne igriv. U biti konzole kako sam već rekao koristim samo za utrke ili neke simulacije nogometa i sl!
 slažem se za igranje fps-a, njih nije moguće igrati na konzolama
17 godina
neaktivan
Racunar il Konzola

nemoguče ciljati i kretati se u fpsu na konzolama kao na računalu.... ali konzole su dobre za utrke, tučnjave...

17 godina
Racunar il Konzola

PC

17 godina
neaktivan
Racunar il Konzola

Kako ne igram previše iggre, na prvo mjesto stavljam PC. Konzolu bi više onako, da imam za odigrat sa frendom neku multiplayer igru. Ništa strašno..

...code your life...
17 godina
neaktivan
Racunar il Konzola

PC definitivno primarni

17 godina
neaktivan
Racunar il Konzola

PC naravno. To kao da kazes dal vise volis ficeka il ferrarija Nevinašce Barem sto se tice mogucnosti PC-a.

...:::Anime Phreak:::...
17 godina
neaktivan
Racunar il Konzola

pa naravno da sam za pc. ipak snjim mozes puuno stvari vise napravit neg sa bilo kojom konzolom.

17 godina
Racunar il Konzola

pc

17 godina
neaktivan
Racunar il Konzola

PC... Jer mi ne sluzi samo za igranje...

17 godina
neaktivan
Racunar il Konzola

ako misliš surfati i igrati - konzola, ako ništa drugo godinama se ne pojavi upgrade od 1-2k kuna

za sve drugo tu je pc.

ali kao i kod PC konfe trebaš znati što želiš - apsolutnog odgovora nema, jer da ga ima tržište bi ga već dalo.

--
HaHa na sve
17 godina
neaktivan
anonime kaže...

Bug

br. 164-165

Dvoboj --> PC vs. Xbox 360

1. runda --> preformanse - PC

2. runda --> mrežno igranje - PC

3. runda --> igre - PC

4. runda --> upravljanje - pc

5. runda --> cijena - Xbox 360

PC vs. Xbox 360

4   :     1

1. pa da, je li netko vidio da konzola trza u igranju?
2. broj mrežnih igara, ali kvalitetom? Stvarno je glupo samo stisnuti join, treba za svaku igru novi acc, drugačije postavke i tako...
3. tržište govori suprotno - PC igre su samo dio tržišta igara, i to baš i ne tako velik koliko bi se pomislilo
4. ako nisi igrao nešto preko PS2 dualshocka mogao bi pomisliti, pogotovo ako je prava stvar u igri bila miš+tipkovnica. ali o ukusima se ne raspravlja
5. cijena + cijena ponovno - npr. PS2 je izašao 2000. i sve igre rade na toj kontoli - stvarno glupo= pomisli koliko si u međuvremenu kao pravi pc-aš kupio grafičkih kartica???

Total - najbolje oboje, ali ako se uglavnom igraš i ne umireš bez miša...a ne želiš učiti kako nešto pokrenuti - NextGen konzola

--
HaHa na sve
17 godina
neaktivan
Racunar il Konzola

PC.  Ako hoćeš konzolu - emuliraj! Iako ne znam kako bi to išlo i koliko bi bilo brzo kod novih konzola ps3 i xbox, ali i ne zanima me - PC!

17 godina
Racunar il Konzola

Na mukama i nevoljama sam. Imam Mac i na seronji se neda igrati. Dosao je i ovaj sa intelovim procesorom, instalirao windowse, ali graficka mu je katastrofa x1600 128Mb rama.

Sada se dvojim uzeti PS3 i LCD TV ili komp za 5k i 20" monitor. Najradze bi PC kojem u prilog ide da mogu instalirati Linux i napraviti Hackintosh, a sa druge strane ps3 upalis i ne razmisljas.

LCD TV nije plus jer TV program ne gledam vec duze vrijeme. Takodzer, Blu-ray mi nista ne znaci, jer filmovi koje gledam sumnjam da ce izaci u HD formatu. Prije sam imao i PC i ps2, vise sam se igrao na pc-u i to bi mogao biti ujedno i argument da ga ne uzmem (na UT-u sam izgubio godinu dana). Intuitivno vjerujem da je konzola bolja solucija za igranje, ali nisam siguran. Uostalom ne zelim da se desi kada sjednem za komp raditi, ceznutljivo pogledam na ikonu za igricu, i kazem "samo pola sata" te upalim COD4. Prosle godine satrali su me F.E.A.R. i Battlefeald. Na konzoli necu niti pokusavati igrati FPS, vec neke avanture, malo aute... Subota popodne par sati i dosta (valjda). Kad razmislim mogu zakljuciti - ajme dekadentnog problema...Cool

jesti i spavati
17 godina
protjeran
PC i LCD TV, PS3 kontroler i nema frke.
17 godina
neaktivan
Racunar il Konzola

komp imaš, dakle preporučan ps3 + monitor 22" sa DVI-D konektorom. Dobiješ i igre za duuugo vremena i HD rezu. Vjeruj razlika je preogromna.

U biti, mislim da za 4000 (ps3 + 2 igre) +2000 kn LCD = 6.000 i dugo ćeš biti miran.

--
HaHa na sve
17 godina
neaktivan
Definitivno uzmi PC!
17 godina

Mislim da cu uzeti PS3 i monitor. U bugu sam nasao samsung 2232BW i mislim da cu taj uzeti. 22" i 2ms odaziv + neki zvucnici i me happy.Cool

jesti i spavati
17 godina
neaktivan
Racunar il Konzola

Naravno PC zato sto se na racunaru moze mnogo toga vise osim igranja

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice