Neznam jel ovo reklama, al mislim da imate pravo na ovu informaciju je je prehebena hrana,a gazda je sef kuhinje,k tom je jos covjek rodom iz Libanona te zna kako se kuha te se extra trudi ...
Inace, libanonska hrana je totalno orginalna i jedinstvena, svi cevapi,kebabi, baklave, babaganuši, humus beiruti,kuskus, falafel etc orginalno potice iz Libanona i jasno drukcije se zove i mogu rec da jedan Šištaug ili Kafta ( ono sto bi kod nas bila kao siscevap) u orginalu ima tako dobar okus da je za nevjerovat,e i subotom 2 koke ,trbusne plesacice se razbacuju tamo..
BTW, za sve gurmane, poznam gazdu i mogu sredit 10% popusta na poklon bonove, isto mogu sredit da se nedjeljom iznajmi lokal za npr godisnjice klanova, foruma,krstitke,svadbe,sprovode,samoubilacke napade bulimije i sličnom...
Ja se prehranjujem tamo vec 3 mjeseca i mogu rec da sam postao junkie za tom klopom...
Kog interesira ista o Humusu,falafelu,kibiju, mohamari,tabuliju etc nek javi...
Zainteresirani nek se jave na PM il mail oli mob 092/2-6666-40
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ma ne.... opće nije reklama, sad kad si već sve lijepo ispričao, moga si spomenuti i gdje je to. :D
This post is signed by Ivanoile
Šta svaka hebena država ima svoju kuhinju? Taj Libanon je manji od Slovenije, a Slovenija nema svoju kuhinju, ne kužim.
Šta svaka hebena država ima svoju kuhinju? Taj Libanon je manji od Slovenije, a Slovenija nema svoju kuhinju, ne kužim.
http://www.kuharica.hr/tag/slovenska+kuhinja.html
http://www.kuharica.hr/tag/slovenska+kuhinja.html
HAHAHAHHAHAHAHAHHAHA 
Navodno je u radničkoj cesti u Zagrebu, idem sutra u tome smjeru, baš bi se mogao zeletiti tamo :-D
edit: upravo sam im našao cijenik, pa i nisu baš nešto jeftini
Navodno je u radničkoj cesti u Zagrebu, idem sutra u tome smjeru, baš bi se mogao zeletiti tamo :-D
Reci jel valja:)
Možda ipak neću otići, nije da sam "škrtica" ali to je više onako "excluzive" restoran, ja sam mislio da je to neka "seljačka kuhinja" 
I da, baš me zanima dali su u Libanonu ovakve cijene, pa ljudi nemaju šta jesti, mislim da kod njih je ovo bar 3-4 puta jeftinije...
Možda ipak neću otići, nije da sam "škrtica" ali to je više onako "excluzive" restoran, ja sam mislio da je to neka "seljačka kuhinja" 
I da, baš me zanima dali su u Libanonu ovakve cijene, pa ljudi nemaju šta jesti, mislim da kod njih je ovo bar 3-4 puta jeftinije...
A čuj, jedini u Hrvatskoj:) Naravno da će nabit cijene:) Ko voli nek izvoli:)