Prodaja audio knjiga

poruka: 6
|
čitano: 4.751
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Izrada i prodaja audio knjiga?

Zanima me vaše mišljenje o ovoj ideji  zamislio sam to ovako:  pokrenem internet stranicu (web shop)pa i firmu ako je potrebno, i na toj stranici prodajem audio knjige znači ja i kolege kupimo knjigu u knjižari pročitamo je sve ispravno i gramatički i snimimo audio snimak  dobre kvalitete i korisnici da bi dobili taj audio snimak moraju pratiti recimo 20-30kn to opet ovisi o knjizi koliko ima stranica i koliko je komplicirana za pročitati

i tako jednu po jednu knjigu dok ne skupimo kolekciju koju sve dalje i dalje širimo. Može se također ponuditi posao čitanja knjiga npr netko pročita knjigu snimi audio i u koliko snimak zadovoljava kriterije bude isplaćen dogovoreni iznos što bi znatno brže povećalo kolekciju, također je moguće staviti čitanje knjige po narudžbi odnosno pretvaranje u zvučni zapis koji bi se plaćao.E sad tu postoji onaj klasični problem autorskih prava, propisa zakona,može li se takvo što legalno raditi ako autor knjige pristane na određenu naknadu ..

u biti zamima me vaše mišljenje jeli ovo uopće ostvarivo ima li na prostoru ex-yu tršišta za ovako nešto jeli ideja glupost? što vi mislite?

10 godina
odjavljen
Re: Izrada i prodaja audio knjiga?

Imas more audio knjiga skinuti na warez siteovima. Ko ce ti kupiti knjigu koju ti citas kad ima besplatno knjige koje citaju profi glumci...

14 godina
Prodaja audio knjiga

autor nema veze s icim, vec odgovorasa izdavacu.

Inace glupa ideja, potrosio bi ala 10 sati da procitas nesto. Pokraj youtubea i socijalnih mreza, mislim da nitko nije procitao knjigu vec duze vrijeme, premala je kolicina ljudi koja bi uopce i platila za takvo nesto.

Mozes jednostavno postati affiliate gdje vec postoje audio books, i otvoriti stranicu tipa amazon ili slicno, pa nek tamo kupuju vidjet ces sinje more para... (sarkazam).

17 godina
Prodaja audio knjiga

Pa i nije bas da ima masu audio knjiga na Hrvatskom jeziku. Vecinom su na Engleskom.

A ja bi ti preporucio da probas, ali tesko je naplatiti svoj trud u ovoj drzavi.

Makar da nije moguce nesto zaraditi onda nebi bilo ni jedne audio knjige na svijetu. Jer ne vjerujem da to netko radi radi zabave jer treba previse vremena.

Pozdrav i samo naprjed! Barem nemas neka ulaganja osim u dobar mikrofon.

12 godina
neaktivan
Prodaja audio knjiga

Onaj tko ima dovoljno "skilla" da čita knjige + barata hardverom za reprodukciju audioknjiga, taj

vrlo vjerojatno zna dovoljno engleskog da se može utopiti u moru koje su već dostupne. I 20-30

kuna je premala cijena. Produkcija audioknjiga je skoro pa kazališna umjetnost ako se izvede kako treba,

tako da se cijena kreće i do 30 dolara, ne kuna.

14 godina
odjavljen
Prodaja audio knjiga

Pa gledaj, ako ti nije neki veliki izdatak, probaj. 30 kn je puno s obzirom da će vas biti samo dvojica i po tome kako si opisao to bi bio samo audio teksta. Jer ako želiš stvarno naplaćivati 30 kn onda se moraš potruditi oko izvedbe.

Druga stvar koja mi upala u oči je da govoriš da je knjiga komplicirana za čitati?! Nisi baš puno knjiga pročitao jer niti jedna knjiga nije komplicirana za čitati, stil kojim je pisana daje poseban doživljaj djelu. A taj doživljaj ne mogu dati samo dvojica čitatelja, jedino ako ste stvarno nadareni i možete imitirati razne naglaske i situacije.

Ja recimo nikada ne bi dao niti lipu za audio snimku, radije bi otišao o knjižnicu i posudio knjigu ili bi kupio knjigu. Ali to ne znači da ne možeš probati. Ako ćeš već isprobavati, ja bi ti preporučio aplikaciju za mobitel, jer koliko vidim ciljaš na osnovnu i srednju školu, a ta djeca često vise na njima.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice