Zanima me vaše mišljenje o ovoj ideji zamislio sam to ovako: pokrenem internet stranicu (web shop)pa i firmu ako je potrebno, i na toj stranici prodajem audio knjige znači ja i kolege kupimo knjigu u knjižari pročitamo je sve ispravno i gramatički i snimimo audio snimak dobre kvalitete i korisnici da bi dobili taj audio snimak moraju pratiti recimo 20-30kn to opet ovisi o knjizi koliko ima stranica i koliko je komplicirana za pročitati
i tako jednu po jednu knjigu dok ne skupimo kolekciju koju sve dalje i dalje širimo. Može se također ponuditi posao čitanja knjiga npr netko pročita knjigu snimi audio i u koliko snimak zadovoljava kriterije bude isplaćen dogovoreni iznos što bi znatno brže povećalo kolekciju, također je moguće staviti čitanje knjige po narudžbi odnosno pretvaranje u zvučni zapis koji bi se plaćao.E sad tu postoji onaj klasični problem autorskih prava, propisa zakona,može li se takvo što legalno raditi ako autor knjige pristane na određenu naknadu ..
u biti zamima me vaše mišljenje jeli ovo uopće ostvarivo ima li na prostoru ex-yu tršišta za ovako nešto jeli ideja glupost? što vi mislite?