Problem with bugs-BUBE!

poruka: 6
|
čitano: 3.554
|
moderatori: DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
Problem with bugs-BUBE!

Iako sam za naslov ove teme trebao napisati samo Problem sa bubama,nekako za ovaj forum mi se ovaj činio baš prikladnim!

Već duze vrijeme(4-5 mjeseci) kuću mi nastanjuju ove bube(slika).

Zanimljivo je to što uvjek izlaze na istome mjestu i hodaju u jednome pravcu(iza trosjeda prema plafonu-na zidu,naravno)

Ne grizu,ne smrde,ne lete,samo tako šetaju po zidu!

U novoj sam kući,full izolirana,nema rupica nigdje,prozori PVC i na njima komarnici-znaci nema sanse da uđu izvana!

Jedina teorija mi je da vjerovatno dolaze iz drva(grijem se na drva),ali peć je poprilicno udaljena od mjesta di one se pojavljuju!

-Zna li itko koja je gamad u pitanju?

-Kako da se riješim tih gamadi?

(Slika je iz garaže,iste su bube u pitanju,ove su malo uhvačene u nezgodnom položaju)

13 godina
Problem with bugs-BUBE!

Joooj nisam te bube vidio desetljeće još od kako sam živio u kući!

Susjeda koja ih je imala puno dvorište probala ih je riješiti onim Raid sprejem,samo nisam siguran da je pomogao.

Probaj ih se riješiti na sve načine jer jednom kada se počnu razmnožavati,a po slici vidim da su već počele imat ćeš većih problema.

Inače su bezopasne.

17 godina
Re: Problem with bugs-BUBE!

oces da ti ja posaljem svoje ljubimce?

Demokracija je, također, kada dva vuka i jedna ovca glasuju što će biti za večeru.
17 godina
Milka30 kaže...

Iako sam za naslov ove teme trebao napisati samo Problem sa bubama,nekako za ovaj forum mi se ovaj činio baš prikladnim!

Već duze vrijeme(4-5 mjeseci) kuću mi nastanjuju ove bube(slika).

Zanimljivo je to što uvjek izlaze na istome mjestu i hodaju u jednome pravcu(iza trosjeda prema plafonu-na zidu,naravno)

Ne grizu,ne smrde,ne lete,samo tako šetaju po zidu!

U novoj sam kući,full izolirana,nema rupica nigdje,prozori PVC i na njima komarnici-znaci nema sanse da uđu izvana!

Jedina teorija mi je da vjerovatno dolaze iz drva(grijem se na drva),ali peć je poprilicno udaljena od mjesta di one se pojavljuju!

-Zna li itko koja je gamad u pitanju?

-Kako da se riješim tih gamadi?

(Slika je iz garaže,iste su bube u pitanju,ove su malo uhvačene u nezgodnom položaju)

Nisu li to Žohari?

13 godina
Jurassic Park kaže...

Joooj nisam te bube vidio desetljeće....

Ma uzmem papir i mlatnem ju,i bacim u vatru!Htio sam baš jednu uslikati "na djelu",u dnevnome boravku na zidu,ali je prije nego što sam izvadio mobitel,supruga ju već mlatnula mojim Bug časopisom.Svi znate koliko su tvrde i  kvalitetne korice Buga,tako da odmah mozete predpostaviti na sta je buba licila nakon udarca!

nixass kaže...

oces da ti ja posaljem svoje ljubimce?

IDEŠ!Ove moje su pičkice naspram tvojih!

toxic kaže...

Nisu li to Žohari?

Ne!

17 godina
Problem with bugs-BUBE!

Nabavi plavog mačka:

Oggy

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice