Vec par dana tj. par noci mi dolazi lisica do kuce i ima ih dvije negdi i ispustaju iritante zvukove i bojim se da ce mi zaklat dragocijenu perad.... jel zna netko nekakv jedonstavan način da ih likvidiram???
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
3.650 postova - Black Ops : Troll] U mad bro | Prestige 2, Level 31
postavi firewall oko kuće i probaj ju sredit antivirusom...ako ne ide onda ti preostaje format C: i reinstall na novu lokaciju 
Pusku u ruke i bang.
3.650 postova - Black Ops : Troll] U mad bro | Prestige 2, Level 31
A ništa, skampaj se ispred kuće s puškom, stopi se, postani jedno s prirodom, postani priroda, djelujte kao jedno, osluškuj zvukove, gledaj, miriši, okusi, opipaj, osjeti svaki podražaj, doživi ga, proživi ga, shvati ga... I nakraju kad kuqka naiđe, raznesi joj hebeni mozak, simple as that.
Automatske strojnice,nagazne mine,elektricna bodljikava.zica, jarak sa lavom i jos jedan sa.cavlima. Eh da i pendulum sa ostricmo.
Oh hai! You see what I did there :D
Objesi sliku Lady Gage u dvoriste,permanent rijesenje :-D
Objesi 2 jointa na ulaz u dvoriste, lisice ce se napusit i sprijateljit se s peradi :-D
Oh hai! You see what I did there :D
Sad bi ja dao svoje neke ideje ,al bi onda svi vi shvatili da sam psihicki nestabilna osoba 
Sad bi ja dao svoje neke ideje ,al bi onda svi vi shvatili da sam psihicki nestabilna osoba 
Sam se ti izjasni,ionako si vec priznao
Svi smo, svatko nas voj način, sad pucaj ideje. :D
Sam se ti izjasni,ionako si vec priznao
Nisi valjda i ti gay?
sta ga svi zezate , covijek je ozbiljan... uzmi Cheytac M200 i snjim trci oko kokosinjca dok ne naiđeš na lisicu e sad kad si naiso na nju moras bit pro,ono quick scope, to je to
a da nabavis kakvog avlijanera?