Ovdje ti je stranica sa statistikom tima, tak da se potraži tamo, jer nick "Lord_Marko" nije tamo. Možda si stavio drugi nick?
nick je isti. to je i mene cudilo
Nisi još niti jedan WU završio pa nisi u listi još
Ovdje ti je stranica sa statistikom tima, tak da se potraži tamo, jer nick "Lord_Marko" nije tamo. Možda si stavio drugi nick?
nick je isti. to je i mene cudilo
Nisi još niti jedan WU završio pa nisi u listi još
Novi članovi dobro nam došli!
Imajte malo strpljenja pa tek nakon što odradite nekoliko WU-a pregledavajte statuse na bazi
Utrka za pozicije u timu se napokon malo zahuktava zadnjih tjedana - samo naprijed folderi!!!
Novi članovi dobro nam došli!
Imajte malo strpljenja pa tek nakon što odradite nekoliko WU-a pregledavajte statuse na bazi
Utrka za pozicije u timu se napokon malo zahuktava zadnjih tjedana - samo naprijed folderi!!!
ja sam skocio na oko 50. mjesto :) a foldam samo sa jednim SMP klijentom :)
ja sam trenutno na 17-om
Evo ja se ponovno javljam i uspio sam doći na 53 mijesto u ovo mjesec dana što mi grafa folda...
A GTX460 ima snage u svojih 336 CUDA procesora
Fino foldanje, samo tako nastavi :)
A GTX460 ima snage u svojih 336 CUDA procesora
Fino foldanje, samo tako nastavi :)
Prije tjedan dana bila je 4890 (prodana) nisam se mogao nositi sa tolikom potrošnjom i grijanjem (ljeti sa stock hlađenjem 95+)
Uf..skoro godinu dana nisam foldao i sad sam s 5. prešao na 94. mjesto.
Evo ja se popeo na 15. mjesto
Evo nam tima na 295-om mijestu lijepo....lijepo
Samo da vam pokažem kako CUDA radi :P (umrite od ljubomore (šala))
i7 sa smp klijentom ti ju prepiša bez problema.
Ovo nisam znao..
Ja odustao :)
Zasto?
Zasto?
Previse mi buci komp :)
A nemam neke koristi od toga...
Mozda ces jednom biti star i imati alzheimerovu i jedino cega ces se sjecat da si to mogao sprijeciti foldanjem :)
Sala... Ma meni je sada upaljeno samo dok nista ne radim. Cim sjednem, stopiram :)
Tako i ja imam faze, nekada foldam, nekada ne, nekada upalim sve žive klijenta da foldaju i tako u krug... Trenutno mi samo GTX480 folda
Ovo nisam znao..
Pogledaj moj screenshot sa prošle ili pretprošle stranice... Nisam ni ja znao
Ali i7 ne opravdava svojom cijenom + cijenom MB te rama ...
Al da je jak .... ždere podatke
i7 je jak, ali toliki PPD je zbog tih bonus bodova? Fermiji (GTS450-GTX480) su i dalje puno moćniji nego CPU (pa čak i 980X i takva ekipa)
i7 je jak, ali toliki PPD je zbog tih bonus bodova? Fermiji (GTS450-GTX480) su i dalje puno moćniji nego CPU (pa čak i 980X i takva ekipa)
Istina, ali sada pravi (dedicated) folderi uzimaju gotovo isključivo smp klijente. Iako mi se cijela ta situacija (bodovanje) čini pomalo nepravednom prema CPU-ovima. Kupiš CPU po 3-4 kkn i imaš gotovo simboličan PPD. Uzmeš grafu za 1.5 kkn i imaš PPD da ti pamet stane. A to smatram nepravednim jer foldanje TREBA CPU klijente. Postoje određene stvari koje GPU klijenti ne mogu napraviti.
evo mene na 13.om mjestu
Napokon smo ovih dana probili barijeru 290-og mjesta i sada smo 289. te idemo prema 288. na ljestvici svih timova na svijetu
Bravo ekipa, samo tako naprijed!
Žao mi je što su neki odustali, no došlo je i novih članova koji će nadam se dostojno preuzeti štafetu hehe..
Napokon smo ovih dana probili barijeru 290-og mjesta i sada smo 289. te idemo prema 288. na ljestvici svih timova na svijetu
Bravo ekipa, samo tako naprijed!
Žao mi je što su neki odustali, no došlo je i novih članova koji će nadam se dostojno preuzeti štafetu hehe..
Pa ja foldam kad sam u školi i tim tempom imam preko 10k bodova dnevno... može li mi samo neko obijasnit kako downloadat i postavit smp klijent?
Tutorijal, poprilično opsežan i dobro ilustriran je ovdje
"Bigadv" nemoj gledati, niti postavljati taj switch u shortcut jer ti procesor nije zgodan za to.
To je jedino na što moraš pripaziti.
A u ćemu je stvar sa tim "Bigadv-om"
A u ćemu je stvar sa tim "Bigadv-om"
Taj switch bi ti dodijelio ogroman Work Unit za koji ćeš dobiti brdo bodova ako bude završen unutar zadanog roka (3 dana uglavnom).
No, on je trenutno odradiv kako treba jedino na i7 procesorima jer su oni jedini dovoljno brzi za to.
Isto tako, to je pokusni program, i zato donosi brdo bodova (i7 920 na 4GHz ide i preko 30000 bodova dnevno!); te sukladno tome nitko ne garantira koliko će to dugo trajati.
Evo par stvari s foldingforum.org:
Q: Do these units require anything else besides 8 or more hardware cores?
A: A hardware speed of 2.4 GHz or higher, and plenty of RAM. For the initial units in this trial, your machine should have at least 0.5 Gb of RAM available per folding core. 0.75 is better. 1 Gb per core is more than enough.
Q: What about Core i7 chips with 8 virtual cores?A: In our testing, these have been found somewhat marginal for completing work within the target deadlines (ideally 3 days per WU). If you have a fast Core i7 that is a dedicated folder, feel free to give it a try. If you're doing a lot of other things with that system, standard SMP may be a better bet.
Za više pitanja, molim da pročitaš linkani forum, sve je odgovoreno tamo.
Neznam jeli bilo ali evo jedan fin i jednostavan programčić za foldanje sve u jednom...
Moćno! Idem naći način da 9600GT krene foldati...