Imam par pitanja ako netko ima iskustva,naime,u subotu na blagdan sv. duje izasli smo u jedan splitski klub.Bili smo nas dvojica muskaraca i 3 cure,od te 3 cure jedna je moja djevojka,jedna je djevojka prijatelja koji je s nama.Ta djevojka prijatelja je malo vise popila i decko ju je izveo van kluba da se malo ohladi na zraku,ja sam 3-4 puta prosao kroz vrata kluba u kojem nije bilo guzve u tom trenutku,niti unutra niti vanka na terasi.Jednom sam prosao iz razloga da udjem kad me zastitar pitao koliko imam godina,rekao sam 23 i pustio me unutra,jednom sam prosao kad sam izasao da vidim jel ta prijateljica dobro,nakon toga sam prosao jer sam otisao kupiti vodu u klub prijateljici jer joj je bilo lose.Prijateljicu i decka smo uputili na taksi da ih vozi doma,a ja i moja djevojka smo se krenuli vratiti unutra,ja sam vec prosao unutra medjutim djevojka je ostala ispred vrata da pogledom isprati to dvoje,ja sam se jos jednom vratio da joj kazem da ce bit oni dobro da idemo nazad unutra.Tu sam stao na vrata da pozovem djevojku,gdje opet nije bilo nikakve guzve i nisam nikome smetao.Redar koji je stajao na vratima me iz cista mira udario nogom u natkoljenicu,ja sam se okrenuo i pitao ga u cemu je problem i zasto me udario,on je rekao kao sta se motam stalno tu.Ja mu objasnim da sam isao prijateljici pomagat,da joj je lose i da je skoro u nesvijest pala.Na to ce on meni kao ajde mali suti i ulazi,onda sam mu opet rekao kao odakle mu pravo da me udara iz cista mira i da cu zvati policiju,on opet odmahnuo rukom i ja udjem u klub,par trenutaka poslije dolazi drugi zastitar i vraca me kod ovoga prvog koji me vodi vanka i govori ako pokusam uci da ce me izbaciti.Nakon toga sam bio spreman zaboraviti sve ako me pusti u klub nazad i posao sam pricati sa njim,on me opet uhvatio i doveo ovaj put ispred terase i rekao ako predjem tu i tu crtu da ce on zvati policiju.Tad je meni prekipjelo jer ako nesto nije u redu onda nije i zvao sam policiju.U medjuvremenu dok sam zvao moja djevojka je prisla tom zastitaru i pitala ga zasto sam izbacen,da nisam nista radio itd,on je pitao kao sta sam ja njoj,ona je rekla da nije bitno sta sam joj i da nije u redu to sta je napravio,na to ju je uhvatio za ruku i iznio vanka i u medjuvremenu pljunuo i rekao joj neke uvrede poput droljo i straco.Mi smo to prijavili sve fino i prepoznali smo lika u postaji na slikama.Policijski sluzbenik nas je vec cekao sa slikom tog lika,kojeg je ocito pronasao na osnovu opisa naseg i za kojeg je rekao da je vec imao prijavu.Rekao nam je da mozemo ocekivati poziv sa prekrsajnog suda itd.Sad mene zanima sta mi mozemo ocekivati od svega toga,kolike su nase sanse da tu "pobijedimo" jer ne moze mene netko udarit iz cista mira i bez razloga,jer u nijednom trenutku nisam nikome zasmetao,nikoga gurnuo,bas nista,ocito je samo toga lika zasmetalo to sto sam prosao tu 4-5 puta u namjeri da pomognem prijateljici,tko snosi sudske troskove i koliki bi mogli bit?
Hvala unaprijed na odgovorima