Prevara na Njuškalu!! Čuvajte se! zaključana tema

poruka: 43
|
čitano: 20.014
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Prevara na Njuškalu!! Čuvajte se!

Ajmo ga podjebavat na mail {#} . Pitajte ga jeli mobitel dostupan ili nesto u tom smislu, pa kad vam kaze da uplatite (koje ime broj racuna i tako), jednostavno mu kazete da ste sad uhvatili dovoljno dokaza i da ce mu policija pokucati na vrata {#}

Gamers Don't Die, They Respawn.
14 godina
neaktivan
Re: Prevara na Njuškalu!! Čuvajte se!
GimmieCorsair kaže...

Ajmo ga podjebavat na mail {#} . Pitajte ga jeli mobitel dostupan ili nesto u tom smislu, pa kad vam kaze da uplatite (koje ime broj racuna i tako), jednostavno mu kazete da ste sad uhvatili dovoljno dokaza i da ce mu policija pokucati na vrata {#}

Već ja imam mailova gdje on to traži..ako to može poslužit kao dokaz uopće..

15 godina
CvrleZg kaže...
GimmieCorsair kaže...

Već ja imam mailova gdje on to traži..ako to može poslužit kao dokaz uopće..

Ako se skupi 100 ljudi i prjetnje policijom nisu vise djecja igra. Citaj usrat ce se ko grlica.

17 godina

Bogme čuvajte se takvih ko vraga!!

Ja sam prije 4 mjeseca htio kupiti auto...i isto tako me pokušao frajer dobit na foru, auto je u grčkoj trenutno ti meni pošalješ 1000kn predujma, pa ja preko agenta pošaljem auto, a ti platiš ostatak ako si zadovoljan -.- I još se pravi lud, kad dođem doma budem kopirao razgovor da vidite kakvih mućkih prevaranata ima je*o mu ja ma**r!!

Zna se kak se kupuje, ili ti on/dostavljač donese paket(što li već) ili ti otiđeš vidjeti paket, pogledaš to malo, ako si zadovoljan, solarno platiš i mila vuna, a ne predujam i ostala sranja!

Pamet u glavu, ništa nećete izgubiti ako i malo kasnije nađete željenu stvar, dokle god su vaši novci kod vas ;)

Pretpostavka je majka svih zajeba. || To do list....go to Pamplona and run in front of bulls!!
16 godina

Ja sam do sada imao sreće te sam poslovao sa poštenim trgovcima, ali jedan susjed je nedavno nasjeo. Platio je 1000 kn za iPhone 3GS i dobio par bezveze baterija u kutiji. Iako ima sve podatke od prevaranta (ime, prezime, adresu i broj mobitela) isti se pravi blesav i izbjegava svaki kontakt. Ako je tako nastala šteta manje vrijednosti policija ne može puno pomoći već samo privatna tužba. Ako se dokaže krivnja prevarantu onda on snosi sve troškove suda a ne vi.

Stisni HVALA ako sam ti pomogao.
Poruka je uređivana zadnji put uto 9.8.2011 17:25 (Scorp21).
17 godina
neaktivan

Ja isto, do sad poslovao samo s poštenim ljudima, a i svaki put se našli u četiri oka, jednom čak išao po pojačalo iz Jelenovca (Pantovčak, Zelengaj i taj kraj) do Novog Zagreba, tramvajem navečer i fural pojačalo od 10-ak kila (mali lampaš) nazad doma, al jbg, četiri oka su četiri oka.

Some people say that if you play a Windows install CD backwards you will hear demon voices commanding you to worship Satan. But that's nothing. If you play it forward it will install Windows.
15 godina
neaktivan
GimmieCorsair kaže...
godo kaže...

Ekipa, za objaviti oglas na Njuškalu, treba unijeti OIB!

E sad, možete se slobodno i lagano nasmijati jer ne znam da li se provjerava da li je to važeći OIB, jer ako ne ništa ni od toga.

Kako sam ja predao brdo oglasa i nijednom me to nije pitalo?

Probaj ga obnoviti pa ćeš vidjeti.

Svi ljudi imaju svoju cijenu, samo postoje oni koji nemaju vrijednost!
15 godina
CvrleZg kaže...

Ljudi NI SLUČAJNO nemojte kupovat na njuškalu HTC Sensation ovog prodavača!

To smeće od čovjeka je od prije poznato po krađi. Valjda se zove Goran Petrović. Ja sam umalo pao u zamku dok nisam stavio broj njegovog računa u google i saznao svašta.

Navodno je i prije krao po 400 eura..a ove krađe su sve češće

Želi vas namamiti da prvo mu uplatite 1000kn a onda (kao) po primitku paketa jos 300, naravno paket nećete ni vidjeti.
Najpametnije je kod kupnje/prodaje svega veće vrijednosti naći se u 4 oka i obaviti to. 

Evo neki tagovi da ljudi koji upisu to u google vide:

servis.prodaja@gmail.com

2402006-1500019502

ROSHA

0135516247

Hvala na pažnji!!!

ak me pamcenje sluzi vidio sam da je adresa zagrebačka (oglas je pobrisan ili prodan) a ja tamo svaki dan prolazio (ljetna praksa)

windows was unable to detect your keyboard press f1 to retry or f2 to aboart
14 godina
neaktivan
kad dobijete ciglu policija nista nepoduzima!! provjereno u praksi, jer kao nemozes dokazat da je u paketu trebalo biti nesto drugo a ne cigla!!
15 godina
godo kaže...
GimmieCorsair kaže...
godo kaže...

Ekipa, za objaviti oglas na Njuškalu, treba unijeti OIB!

E sad, možete se slobodno i lagano nasmijati jer ne znam da li se provjerava da li je to važeći OIB, jer ako ne ništa ni od toga.

Kako sam ja predao brdo oglasa i nijednom me to nije pitalo?

Probaj ga obnoviti pa ćeš vidjeti.

Upravo jesam tri, opet isto.

15 godina
neaktivan

Možda ovisi do kategorije u kojoj objavljuješ, ili si ga već unio u svojim podacima.

15 godina
neaktivan

Evo nekih novosti vezanih za OIB!

Dakle, ovisi o kategoriji u kojoj objavljujete oglas.

Trenutno imam dva aktivna oglasa, u različitim kategorijama, i u jednoj traži unos OIB-a, dok u drugoj ne!

14 godina
neaktivan

Evo sam da va kazem ja sam kupovo od CANABIS-a i ja sam mu prvi uplatio on mi je dao i acc ranije pa sam malo i igrao na njemu cist covjek majke mi eto ako buduce zelite od njega kupovati

PS: on je na ovom forumu :D

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice