Prevara-molim pomoc zaključana tema

poruka: 51
|
čitano: 19.299
|
moderatori: DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Re: Prevara-molim pomoc

a nije glasna citacica samo je citala pomalo sto je vidjela na ekranu. kako da podnesem prijavu kad mi je to sav novac bio?imam 9 kuna to je sve

16 godina
Gamer21 kaže...

a nije glasna citacica samo je citala pomalo sto je vidjela na ekranu. kako da podnesem prijavu kad mi je to sav novac bio?imam 9 kuna to je sve

(kao što rekoh...) ali imaš jedno znanje više. Tad čekaj, pa možda jednog dana (pravna nam) država pozove te da podigneš svoj novac. Ako se slučaj sam riješi, ako na računu bude dovoljno novca da se svi opštećeni naplate, ako nekom iz državnog aparata uopće padne napamet javiti itd. - za sve u životu, pogotovo za svoje vlasništvo-interes (i obitelj) se moraš boriti, nitko ništa ne poklanja, nikom drugom nije stalo do tebe. (ovo je free-tip).

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
14 godina

borim se eto za svoj novac.ovdje sam postao nadam se da ce mi netko pomoci nekako ili me bar usmjeriti,

14 godina
Prevara-molim pomoc

ma ne možeš tu više ništa ..spušio si lovu i to je to ...ni prvi ni zadnji nažalost

14 godina

na kraju ispada da ja koji sam to stedio i odricao se i sveg placam neciju ovrhu od lika koji se vozikao u bmwu i kupovao sve i svasta(primjer)  al necu tako lako odustati barem cu probati nesto napraviti

16 godina
-ovo prerasta u melodramu (kolokvijalno, seruckaš).
-čitavo jutro visiš na netu, tipkaš o problemu (kojeg si sam stvorio) i kukaš. - To nije rješenje, kao što si za to vrijme mogao uštedjeti još 9kn koiko imaš u džepu (za struju i internet). Tako da ne seruckaj o bolesnoj baki koja mora na operaciju kuka, malom bratu koji treba transplantaciju bubrega itd. Primi se posla, novac će tad (ako kvalitetno radiš) doći. Za razliku od ovog slučaja, kad si samo stekao jedno od neophodnih znanja, možda si izgubio nešto novca, rekao bi fer razmjena (osnova tržišta).

ili je samo neki blogerski pisac dobro tempirao temu, pa podgrijavaš?.. enivej, ima bezbroj mogućih rješenja.
-čarapu na glavu, pištoj za pas, pa u banku (po svoj novac, može i malo kamate..)
-otvori tekući u banci, pošalji spam na milijardu mailova, navedi sve moguće boleštine i molbu za uplatom.
-itd.
(primjeti, u svim scenarijima je i banka, koincidencija?).
14 godina

takve ko ti ne trazim ovdje.frend ima internet flat i on mi je za rodendan kupio wifi antenu i komp mi dao svoj stari,nista ne seruckam.tako da jedino struju trosim za ostalo necu nista ni odg.ako oces nekoga tako napadati i omalozavati  odi na drugi post mene pusti na miru.

17 godina
Prevara-molim pomoc

Ukoliko je tekući račun blokiran sudskim putem od strane Fine, do svog novca nećeš doći. Čak i ako saznaš podatke o čovjeku i sve, možeš ga privatno tužiti i tražiti svoj novac natrag... Ti si obeštećen za cifru od 600njak kuna, sat rada odvjetnika je 500kn. Odvjetnik tuženog će dati ponudu sucu da novčanu kaznu zamijeni s zatvorskom kaznom, u tvom slučaju 3 dana. Nakon toga opet je na slobodi i može raditi što hoće.

Tako da sve u svemu, ovo ti je životna škola za drugi put, nikada nikada naslijepo ne uplaćuj novce nikome.

13 godina
protjeran
Gamer21 kaže...

a gledajte laptop je bio 650 kuna a novi je kostao 4000 kuna ja bih ga prodao za oko 1000 kuna,novac bi spremio u dzep ali eto. ne varam ja ljude samo sam htio zaraditi

Da !?

Ima na Njuškalu jedna nova s garancijom HD 7970 za 650 kn, idem baš odmah skoknuti do banke uplatiti dok nije kasno {#}

Pazite kada ce Kepler da ga nafuraju mali sirok i pljosnat..(c) Vlada011
14 godina

a meni tata stvarno je slijep.jedan buraz je bolestan. dam ti podatke pa proovjeri ako hoces. a za rad idem u medicinsku ujutro imam praksu koju mi ne placaju a popodne imam skolu tako da nemam bas vremena za rad osim preko vikenda kada ucim (ne izlazim i opijam se ko ostali jel me to ne zanima bas i nemam novca za provode)-sada eto zavrsni rad radim pa zato u jednom tabu imam otvoreno svoj post

17 godina
Ako trebate side kick, tu sam.
Cure su lude kad se zaljubljuju u naš muške,dlakva smrdljiva stvorenja.Ja da sam cura\žena bio bi največa lezbača na svijetu. (c) QFlash
16 godina
Gamer21 kaže...

takve ko ti ne trazim ovdje.frend ima internet flat i on mi je za rodendan kupio wifi antenu i komp mi dao svoj stari,nista ne seruckam.tako da jedino struju trosim za ostalo necu nista ni odg.ako oces nekoga tako napadati i omalozavati  odi na drugi post mene pusti na miru.

-tko te omalovažava?

-zašt bi te pustio na miru, netique? Tema je privatna? Internet ili BOL? -odrasti. Ako nisi želio mišljenja-savjete, nis ni trebao postati. Jednako kao što (ako je istina) sam problem nebi ni postojao da si se pridržavao osnovnih (životnih) pravila.

-Dakle, zašto bi ti itko vjerovao za navedeno od prvog posta? Ti si (naivno) vjerovao, rezultat?

-Postoji poslovica, ne plače se nad prolivenim mlijekom. S razlogom se to još naziva mudrosnica.

Ok, evo sad sam na tvojoj strani.

Onaj drugi je lopovsko djubre! Prevarant jedan, kako ga nije stid. Ti si nedužan, jadan, mali... kako da ti pomognemo? Može npr da svi na forumu damo po 3.66+PDV? Ili da ti barem lajkamo status?

Interesantan je i razvoj priče (postoji mogućnost da je samo to, tj, prića..) jer 'glasnogovoreća bankarka' se pojavijla u drugom dijelu romana, u vrijeme kad se obično pojavljuje neki nerođeni brat... ali to prati žena (turkiš-mexican soap..), pa ja tu dalje nebi ulazio.

Dakle, navijam za tebe, dajem ti 107% podršku. (mada je doživljavaš kao kritiku)... jer (sad kao BruceLee, do polovice filma..) obrišeš razbijen nos i staneš na noge. (napraviš nešto čime promjeniš situaciju umjesto kukanja). Kad odrasteš vidjet ćeš da je to pozitivna kritika. (tj da kritika lopova nema smisla)

Sve ostale (pravne, moguće) odgovore si već dobio, npr prijava za prevaru. Što dalje ovisi o tebi (ne o meni ili što ti misliš da ja mislim o tebi...).

NHF. {#}

14 godina

-ovo prerasta u melodramu (kolokvijalno, seruckaš).
-čitavo jutro visiš na netu, tipkaš o problemu (kojeg si sam stvorio) i kukaš. - To nije rješenje, kao što si za to vrijme mogao uštedjeti još 9kn koiko imaš u džepu (za struju i internet). Tako da ne seruckaj o bolesnoj baki koja mora na operaciju kuka, malom bratu koji treba transplantaciju bubrega itd.-------------omalozavanje..ja sam naveo kakva mi je realna situacija doma.

samo molim ljude koji ce mi govoriti da sam naivan da sjednem i placem i da novac necu vidjeti vise molim da ne komentiraju ovaj clanak..unaprijed srdacno zahvaljujem svima sto ste procitaliovaj post--------------------------zašt bi te pustio na miru, netique? Tema je privatna? Internet ili BOL? -odrasti. Ako nisi želio mišljenja-savjete, nis ni trebao postati. Jednako kao što (ako je istina) sam problem nebi ni postojao da si se pridržavao osnovnih (životnih) pravila.

Dakle, zašto bi ti itko vjerovao za navedeno od prvog posta? Ti si (naivno) vjerovao, rezultat?---------sigurno nisam doma da izmisljam stvari koje se nisu dogodile  ili da glumim budalu,prevaranta itd.

Postoji poslovica, ne plače se nad prolivenim mlijekom. S razlogom se to još naziva mudrosnica.---dobro kazes.tj zboris tu cu morati upamtiti!

poruka od drugog clana foruma------TO SAM CEKAO JEL MOZDA ZNA NEKOGA---bok kolega,jel taj covjek mozda prodavo i huawei u8650 za 400kn?----a ne ovo tvoje---

Ok, evo sad sam na tvojoj strani.

Onaj drugi je lopovsko djubre! Prevarant jedan, kako ga nije stid. Ti si nedužan, jadan, mali... kako da ti pomognemo? Može npr da svi na forumu damo po 3.66+PDV? Ili da ti barem lajkamo status?------

Interesantan je i razvoj priče (postoji mogućnost da je samo to, tj, prića..) jer 'glasnogovoreća bankarka' se pojavijla u drugom dijelu romana, u vrijeme kad se obično pojavljuje neki nerođeni brat... ali to prati žena (turkiš-mexican soap..), pa ja tu dalje nebi ulazio.-----bio sam u nehaskoj i krenuo prema trznici i nasao prvu banku..ta zena radi ko voditeljica smjene--i kamera je iznad nje--ako imas pristup tomu moze s provjeriti-------------ime na koje sam uplacivao je u knezevim vinogradima i racun je blokiran to sam nesto skuzio od zaposlenice-----naveo sam i u postu-----

Dakle, navijam za tebe, dajem ti 107% podršku. (mada je doživljavaš kao kritiku)... jer (sad kao BruceLee, do polovice filma..) obrišeš razbijen nos i staneš na noge. (napraviš nešto čime promjeniš situaciju umjesto kukanja). Kad odrasteš vidjet ćeš da je to pozitivna kritika. (tj da kritika lopova nema smisla)

Sve ostale (pravne, moguće) odgovore si već dobio, npr prijava za prevaru. Što dalje ovisi o tebi (ne o meni ili što ti misliš da ja mislim o tebi...).

Hvala na podrsci/kritici =)

14 godina

poruka od drugog clana foruma------TO SAM CEKAO JEL MOZDA ZNA NEKOGA---bok kolega,jel taj covjek mozda prodavo i huawei u8650 za 400kn?----a ne ovo tvoje-VASE JER STE STARIJI I PAMETNIJI!!-- Ok, evo sad sam na tvojoj strani. Onaj drugi je lopovsko djubre! Prevarant jedan, kako ga nije stid. Ti si nedužan, jadan, mali... kako da ti pomognemo? Može npr da svi na forumu damo po 3.66+PDV? Ili da ti barem lajkamo status?------

17 godina
FlyBoy kaže...

Koliko sam ja sad vidio, prilikom registracije na njuškalo se traži OIB (koji se provjerava na str. porezne uprave) pa probaj viditi sa njuškalovcima.

Ti upišeš bilo kojih 11 brojeva i to je to.

@autor

Ajde mi samo reci molim te zašto tako velike novce uplačuješ bez prethodne probe onoga što kupuješ? Evo mene je nedavno zeznuo lik za 40 krznenih (cod4 key) i opekao sam se, ali sam do sada sve što sam uzimao prethodno prvo pregledao, a tek onda kupio/odustao. Pa ne možeš dati nekome 650kn i vjerovati mu na riječ čoeče... {#}

A što se tiče onih brojeva tekučeg, to sigurno nije njegov, isto je nekome platio da koristi taj račun, dao mu određeni postotak i to je to, tako da će se teško i preko njega saznati osim ako se ne pritisne tog vlasnika računa da nekako oda/opiše tog majmuna.

'Dvije su stvari beskonačne - svemir i ljudska glupost. Za svemir nisam siguran' - Einstein
17 godina
Prevara-molim pomoc

Ja znam jude koji je pojedinac prevario za desetke tisuće kuna i ništa, ništa im nije vratilo njihove novce nazad.

Mislim da je krajnja rasprava, prepucavanja nepotrebna.

14 godina

zato sto  sam vjerovao ..a i misli o sam ako mi ne posalje nista da ga policiji mogu prijaviti ..isto ko neki lik sto je covjeku poslao ciglu umjesto ajfona.

14 godina
Gamer21 kaže...

poslao ciglu umjesto ajfona.

Dobro je i napravio.
Tu nema razlike pretjerane {#}

Da ne off topičarim, rekao sam ti, probat ću se raspitati, iako ne znam koliko je pouzdano lociranje IP-a. 

SGS2 ROMs update: http://bit.ly/J8R93P
14 godina

samsung galaxy s2 uskoro i s3 vise nego ajfon bilo koji .hvala puno unaprijed

15 godina
neaktivan
Prevara-molim pomoc

Nov laptop 650 kuna? To nemože bit novi, uglavnom je to muljaža. Za 650kuna obično je neispravan laptop ili neki stari laptop.

Na njuškali obvezan OIB pri registraciji ali bez OIB nemože davat oglase jer se od njih traži upis OIB pa tek onda može stavlajt oglase.. Bilo je slučajeva s njuškal koji su prodavali prevaranti.

Žao mi je što si nasjeo ali ti želim da se što prije uloviš tog gada koji ti je napravio štetu.

Ubuduće da nikad nemoj poslat love bez da provjere i zato na forumu postoje stručnjaci koji može skužit dali je to prevara ili ne.

Nakraju sretno.

Sam svoj majstor. :)
17 godina
moderator
Prevara-molim pomoc

Trolerska tema!

{#}

{#}

...
Nova poruka
E-mail:
Lozinka: