Prekid sa curom

poruka: 123
|
čitano: 17.790
|
moderatori: DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
3 godine
Prekid sa curom

Jel' već bio "doktor za ljubavne probleme"?

Ako nije obavezno pogledati, to su pravi savjeti.

10 godina
Re: Prekid sa curom
Luka6662 kaže...

Malo me njegov odgovor iznenadio ne vole ni sve zenske odma prvi put jezik ja mislim da sam u pravu

Moja taktika je bilo prvo se ovako povezati i onda ovo ostalo

Dobra ti je taktika, ako si u osnovnoj skoli. Dobro ti je rekao kolega povise, neodlucan si, previse osjecaja i presporo reagiras. Ne moras odmah imati seksualne odnose, ali deset spojeva za poljubac? Toliko nisam nikad cekao u zivotu. Da sam zensko i ja bi slicno reagira, ako si neodlucan u tome, sto moze ocekivati od tebe. A to sto ti je rekla da joj je drago sto si isao polako je u rangu nisi ti kriv, ja sam.

Ako oces igrati na kartu osjecaja onda je mozda bolje da budes neki mucenik, umjetnik da aktiviras nekakvi majcinski instinkt. 

Sto zene pricaju i sto zene zele su razlicite stvari, ako se ponasas kao zena ne znam koga ces privuci.

Ta prica je zavrsena, ides dalje i drugi put pametnije i odlucnije.

10 godina
Prekid sa curom

Ja se isto slažem da ti je trebalo previše vremena za neke korake, ali jebiga, šta je tu je. Glavu gore i sljedeći put pametnije. 

Ženske ne vole neodlučne, vole one koji ih se ne boje. A pogotovo vole one koji ne pokazuju puno interesa. Ako joj pošalješ 100 poruka onda ćeš joj biti očajan, čudan, posesivan. Ako joj ostaviš poruku na seen 3 sata onda ona razmišlja šta ti radiš, gdje si, s kim si, zašto ne odgovaraš itd. Nažalost to su danas takve igrice. Također imaj na umu da se često ne dopisuješ samo s njom, nego da su pored nje i njezine prijateljice koje isto gledaju te poruke i savjetuju šta da se piše. I sve analiziraju.

8 godina
prekid = više vremena za gaming
7 godina
Prekid sa curom

Ova tema je vrh!!  Kakva oštrina, kako će me iskoristit? Sa kakvim vi to ženama stupate u odnose? Što se godina tiče, 18, 23, nije to neka razlika. Ove od 25+ sa poslom i završenim fakultetom, ako su slobodne, žele također malo zabave, ako se veza razvije, razvije. Ne žele 2 tjedna dopisivanja. 

AMD,........is that baba Su trying to sell us dog sh*t or what?
21 mjesec
neaktivan

Nakon sto malo razmislim prema ovim odgovorima ispadam da sam promasaj

10 godina
Luka6662 kaže...

Nakon sto malo razmislim prema ovim odgovorima ispadam da sam promasaj

Nisi promašaj, samo nemaš sreće kad razmišljaš.

Imas 2 miljuna zena u Hrvatskoj.

Poruka je uređivana zadnji put sri 27.9.2023 21:56 (pravi_covijek).
17 godina
Prekid sa curom

Druže ti si promašio cijeli fudbal, pa ovo je Bug forum a ne Modra Lasta  >Piši Lastanu

Ne znam jel ovo sve neka dobra zajebancija ili šta ali sam se nasmijao pošteno

Edit: Za kaznu opali 50 partija Pubg-a sa čiterima, ima da izgoriš i zaboraviš na ljubavne tegobe

Poruka je uređivana zadnji put sri 27.9.2023 22:00 (Wiz3m4n).
21 mjesec
neaktivan

Bas dobro pa si se nasmijal nije zebancija 

17 godina
Prekid sa curom

Momak, zaguglaj neki pandan na Modru lastu novije dobi, ljudi su ti rekli svoje, nisi tako mlad da ne razumiješ, ne pizdi bzze

3 godine
najdix kaže...
Prvo se astrološki provjerite.

najdix kaže...
Što ste vas dvoje po horoskopu? Neke kombinacije su nespojive.

Izdvojio sam dvije najgluplje izjave na temi da ne biste vi tražili.

Poruka je uređivana zadnji put sri 27.9.2023 22:04 (notloB).
8 godina
Prekid sa curom

Jesi li probao s lignjom?

10 godina
Snoozly kaže...

Jesi li probao s lignjom?

Dalmatinska ili ona uvozna iz Tajvana?

15 godina
Prekid sa curom

Registriran na Bug forum danas i odmah ovakva tema, teško mi u bilo što povjerovati s obzirom da ovaj forum nije za takvo nešto. Mislim da netko trola ekipu.

17 godina
Prekid sa curom

Sa 23g. vec je trebao biti debelo kod venerologa 

16 godina
Trola ili ne, podsjetio me na odjeb koji sam ja dobio prije ca. petnestak godina. Kaže ona "nisi dovoljno muško".
Bolno braćo.
Uglavnom, kupio sam si tada za utjehu GTX285 i rokao 2 godine igre u miru.
Uglavnom, danas imam ženu i klince tak da nema drame, više manje sve sjedne na svoje mjesto.
Poruka je uređivana zadnji put sri 27.9.2023 22:57 (Tvrdipanj).
7 godina
Prekid sa curom

Salu na stranu, frend 24 godine, zabavljac. Cura 21 trudna. Rekla da je na piluli, da mu ne treba zastita. Punio je kao da nema sutra. Uz nju, jos par njih. Ona ostala trudna. Radim sa njezinim bivsim na poslu. Rekao mi da je njemu govorila dok su bili zajedno da zeli dijete. Tada je ona imala 17, 18. Moj frend od 24 je lud. Doslovno mu je zivot totalno naopacke. Prvo, jer ju ne voli, ali dijete je dijete. S obzirom da su konzervativni roditelji kod oboje, zenidba je bila realna i jedina ispravna odluka. Ona je rekla da ce svakako zadrzat dijete. Pisem retrospektivno, sad joj je termin za tjedan, dva. Kupuju kucu. Digao je 30.000 eura, imao 15.000 ustedevine, ostalo placaju roditelji. Rekao je da mu se zivot okrenuo naopako, a jos nije pocelo ono pravo. Doslovno se osjeca kao da je u nocnoj mori. Tako da bez obzira sto vam partnerica govori, pogotovo ako je samo zabava u pitanju, obavezno zastita. Drugi je pak trpnuo konobaricu. Ona je bila na svoju ruku totalno. Zenska si je zaradila jos 2 place mjesecno, kad se malo proculo kakav joj je modus operandi, promjenila je birtiju. Naime, trpala se sa gostima, potom je nakon 2 thedna rekla da joj kasni i da je trudna. Ovi pozelenili, dali joj 500, 600 eura za pobacaj, a ona naravno nije trudna. Svasta ima, predivno je gledat sa strane dok se ne dogodi tebi.

AMD,........is that baba Su trying to sell us dog sh*t or what?
13 godina
A dobro aj, ako i trola naslov teme je "prekid sa curom".
Niš, čekamo kad će osvanuti ovako neki novoregistrirani pa staviti "prekid s dečkom".
14 godina
Tvrdipanj kaže...
Trola ili ne, podsjetio me na odjeb koji sam ja dobio prije ca. petnestak godina. Kaže ona "nisi dovoljno muško".
Bolno braćo.
Uglavnom, kupio sam si tada za utjehu GTX285 i rokao 2 godine igre u miru.
Uglavnom, danas imam ženu i klince tak da nema drame, više manje sve sjedne na svoje mjesto.

HAHAHAAHAHAHAHAHHHAHAHAHAAHHAAHAHAHAH 

Imam ljubavnih problema....

Tvrdipanj: DO KOLIKO PARA TRAZIS GRAFICKU KARTICU?????? 

Najlegendarnija utjeha. Je**ote sto ja tako nisam razmisljao nego trosio na alkohol....

Autoru teme: Smiri se prijatelju, procitaj kolegine zadnje rijeci, sve dode na svoje mjesto, ko zna, mozda ti sljedeca bude 100x bolja od nje i razvijes vise osjecaja nego za ovu.

21 mjesec
neaktivan

Uz te poruke dok citam iskustva malo mi je lakse

9 godina
neaktivan
Luka6662 kaže...

Uz te poruke dok citam iskustva malo mi je lakse

Ma, kolege su ti zapravo dali najbolji savjet (par njih): odeš tu kod nas na temu bodybuilding, i kolege exer i petar ti objasne sve...

Znači, moraš biti natty lean buffed, može i steroidi 

Ostalo zanemari.

umjereno intelektualno oštećen i ponosim se time
4 godine
najdix kaže...
Pa jesi završio kakav faks ili te i tu šiša? Žene su danas izbirljive.

Što će mu "faks" ?!

Bitno je da vozi novu mečku ili bembaru i da je pun keša.

Cure vole materijalnu sigurnost i onda će ga voljeti vječno. 

合氣道
Poruka je uređivana zadnji put čet 28.9.2023 7:37 (Zaporožac).
21 mjesec
neaktivan

Nazalost mislim da je danas naci neku normalnu umjetnost

6 godina
Pusti si od Krankšvestera DiP, bit će ti lakše :)
9 godina
protjeran
najdix kaže...
Dragi Luka, jel si ti to ševio ili nisi?

Luka6662 kaže...

Nisam

cijelu temu sumnjam da je ovo novi acc od velikog doktora Panzera samo sto je propustio reci da ima 43 godine umjesto 23

al nakon ove gore razmjene sam uvjeren da je 

17 godina
Prekid sa curom

Ako ima 43 onda je i pisao Lastanu ko pionir

Zbilja se nadam da je jer ako nije Lukica nam je u banani 

Poruka je uređivana zadnji put čet 28.9.2023 8:25 (Wiz3m4n).
16 godina
Prekid sa curom

Riješenje tvojih problema je vjerovatno novi BMW M4.

Ako to i nije riješenje p ovom pitanju,ne brini.Vrlo brzo če doč druga..

15 godina
najdix kaže...
Pokušaj je opet pozvati van, bez razgovora o prošlosti. Za početak pošalji samo praznu poruku, da vidiš kakve osjećaje gaji. Možda je još nesigurna u sve to, možda je počeo ili će početi faks. Možda je iskusnija od tebe i ti si joj inferioran i nepotreban kao takav. Možda se ne ljubiš dobro. Prvo se astrološki provjerite. Najgore je kod žena, što gotovo nikad ne kažu pravo stanje stvari. Boje se reći što žele, jer ni same ne znaju. Prave ljubavi završavaju skandalom ili brakom, neke i u 24 sata.

E, to je najbitnije.

Prvo astrološka provjera, onda kod gatare. Ali nikako zajedno. Tek ako gatara i njemu i njoj kaže da je sve u redu, početi se mazati kozjim lojem svaki dan ujutro između nožnih prstiju, a navečer prije spavanja piti čaj od kokošjeg izmeta.

PSN - darklydexter
21 mjesec
neaktivan

23 imam nisam takvi idiot da lazem

2 godine
protjeran
Luka6662 kaže...

23 imam nisam takvi idiot da lazem

Posalji kopiju osobne u bug Panzeru, pa ako redakcija potvrdi prihvatit cemo. 

Poruka je uređivana zadnji put čet 28.9.2023 11:51 (Bob Boss).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice