Prekid sa curom

poruka: 123
|
čitano: 17.814
|
moderatori: DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
4 godine
Prekid sa curom

tvoja prednost je sto si jos mlad i ohoho sto si mlad, samo naprijed,svaki odjeb koliko god da je tezak od njega nesto i naucis ;)

ako ce ti bit lakse ja sam bio odjeban 5 puta :D ali doci ce i ona prava i poslije se budes smijao proslostu ili jos bolje jednog dana ces ozenit, familija, kuca, auto i naletit ces na tu koja te odjebala a ona ono nista, sjebana xD

21 mjesec
neaktivan
Re: Prekid sa curom

Malo me njegov odgovor iznenadio ne vole ni sve zenske odma prvi put jezik ja mislim da sam u pravu

Moja taktika je bilo prvo se ovako povezati i onda ovo ostalo

16 godina
Prekid sa curom

Ne pretjeruj u pokazivanju kako ti je stalo. Budi svoj gledaj svoja posla malo je bocneš malo pokažeš.Odvedi je na večeru hitni se nek vidi. Ako trza onda veza nek krene svojim putem.

DarthMarkus kaže... Normalno da radi fluidnio kad ti fali pol galaksije hehe
Poruka je uređivana zadnji put sri 27.9.2023 17:43 (dery).
15 godina
Prekid sa curom

Za tebe je PUF.

XBOX: RENZOR GT 01
21 mjesec
neaktivan

Ne razumijem te bas

16 godina
Evo prijatelju svi smo to prosli nisi ti sad jedini, glava gore ti si sve dobro napravio, gospodski ali ona je jos mlada i nezrela i ne zna sta bi u zivotu. Ja ti preporucam da vise ne razmisljas o tome jer ces se samo vise bedirati. Najbolje odi nekuda van , druzi se sa prijateljima i bavi se sa nekim sportom i sa vremenom ces se oporaviti. Samo hrabro glava gore . Ps: nemoj joj se pokusati vratiti jer kad ti zenska osoba kaze da si joj prijatelj to je definitvno kraj. Uzivaj u zivotu
Intel 80286
12 godina
Prekid sa curom

Zar nije bila upravo ovakva tema otvorena prije nesto mjeseci te takodjer i prije toga ista takva tema...svaki put od novog clana kojemu je to bio prvi post?...

Ili je u pitanju bizarna sick igra ili psiholosko profiliranje clanova u svrhu online analize,onih clanova koji se upecaju na nesto ovakvo 😁

Ne bih rekao nista da ovo vidim prvi put ovdje 🥂

21 mjesec
neaktivan

Uff stari moj ovakve poruke te ohrabriju neko bu rekao gledaj ovog luzera zali se na forumu ali neke recenice iskusnijih puno znace dok cujes.

16 godina
MEGATAMA kaže...

Zar nije bila upravo ovakva tema otvorena prije nesto mjeseci te takodjer i prije toga ista takva tema...svaki put od novog clana kojemu je to bio prvi post?...

Ili je u pitanju bizarna sick igra ili psiholosko profiliranje clanova u svrhu online analize,onih clanova koji se upecaju na nesto ovakvo 😁

Ne bih rekao nista da ovo vidim prvi put ovdje 🥂

nek profiliraju nek vide da su ovde sve mačo men

DarthMarkus kaže... Normalno da radi fluidnio kad ti fali pol galaksije hehe
7 godina
Prekid sa curom

To sam ti ja pisal negdje u 7. razredu osnovne kad mi je Lucija iza škole rekla da je gotovo. Onda sam bio u banani, ali je došla Eva. Imaš 23 godine, polako da, ali ti si išao jako, jako polako. Također, ako je cura prosječnog izgleda i društvenog statusa, /razumijem kako to zvuči, ali ne mogu jasnije napisat/, nisi joj bio prvi poljubac. 

AMD,........is that baba Su trying to sell us dog sh*t or what?
21 mjesec
neaktivan

Rekla je da nije imala nikog odma na pocetku kako smo poceli

7 godina
@Megatama
Potajno traže obiteljske nasilnike i posesivne policajce.
najdix
7 godina
Bivša cura ti je emancipirana i lovi karijeru, a ti si se pomirio sa stagniranjem i nisi poduzetan. Ti si riba ili rak, ona je škorpionka ili lavica?
najdix
21 mjesec
neaktivan

Evo neznam ni sam vise sta da mislim 

16 godina

Lik se registrirao na BUG foorum da pita za ljubavni savjet 

Pa stari moj ni ja ti ne bi bio cura  

Bit će!
21 mjesec
neaktivan

Sefe sory sto sam tu potrazil savjet ali kolko vidis ima jos uvijek dobrih ljudi

15 godina
Luka6662 kaže...

Ne razumijem te bas

Puff i bordeli, mani se ljubavi. Nije to za tebe.

7 godina
Vrlo ti je jednostavna situacija. Nisi još ništa napumpao. Preboljeti i ići dalje. Ispitati intenzivnost te ljubavi, izvagati, proanalizirati da li se isplati vraćati njoj, jer kad te netko prevari, odbije, izigra, učinit će to opet. Za preboljeti pravu ljubav imaš osjećaj kao da imaš gripu godinu dana i to iscrpljuje na svim poljima. Malo će te boljeti, ali ćeš izaći iz toga jači i iskusniji, nekoj ćeš i ti biti otrov, a popila bi te k'o lijek.
najdix
15 godina
Prekid sa curom

Ova tema me iznenadila, nekako sam stekao dojam da smo kao civilizacija nadišli te instinktne potrebe. Znači još nam je civilizacija na istoj razini 🤔

21 mjesec
neaktivan

Kako to mislis tocno malo pojasni

7 godina
Dragi Luka, jel si ti to ševio ili nisi?
najdix
21 mjesec
neaktivan

Nisam

7 godina
@Gremlin144
Civilizacijskih normi ima više vrsta, pojasni. Civilizacija će se ujediniti kad slete vanzemaljci.
najdix
Poruka je uređivana zadnji put sri 27.9.2023 18:39 (najdix).
15 godina
Prekid sa curom

Što se tiće opčenito ljubavnih veza i razmnožavanja. Nekako mi se činilo da ulaskom u 2020 godinu ljubavne veze postoje bez fizičkih kontakata, a razmnožavanje ljudske vrste se vrši u labaratorijskim uvjetima

7 godina
Ušli smo u zadnji kvartal 2023. g. i ljudi se još uvijek pronalaze kao srodne duše, da bi nakon kritične sedme godine kulturno se razišli po raznim portalima i novinama. Očekivanja su velika, želje su sebične, a novaca malo, godišnji je prekratak i tijela su polugola. Razmnožavamo se, većina putem koitusa, neki bezgrešno, neki po epruvetama, neki potpomognuto. Civilizacija je širok pojam, ali ono što ne želiš za sebe, ne čini drugome.
najdix
15 godina
Prekid sa curom

Iznenađen sam na tako malom iskoraku. Toliko truda uloženo od strane vladajuće elite, a tako malo postignuto. Nadam se da će 2030. godina staviti ljudsku svjest na višu razinu

7 godina
A kakvu očekuješ razinu svijesti, zašto misliš da bi bila dobra, bolja? Evolucija smanjuje pimpeke, no još ih nije ukinula. Da li se boriš za takvu razinu svijesti, izlaziš li na izbore? I prvi, najmanji korak je početak.
najdix
15 godina
Luka6662 kaže...

Nisam

Onda se drži mog savjeta.

12 godina
Prekid sa curom

Mlađe cure su većinom problem, probaj naći curu svojih godina ili malo stariju koja je završila fakultet

,ima posao, neku svoju radnu naviku, obavezu pa ćeš vidit kako te cure u većini slučajeva imaju zdravije razmišljanje i opcenito su normalnije. I nikad curi ne govori da ti se sviđa, da je lipa, ne smiješ je previše hvaliti, moraš biti malo oštar, kritičan prema njoj, doduše ne ono puno, umjereno tu i tamo ali moraš je malo bockati da ne misli da je savršena u tvojim očima jer će te onda iskorištavati i fizički i psihički, vrtiti oko malog prsta. Moraš znati i nekad reći NE, jednostavno "mlađe cure" kao ta svakog ko joj daje puno pažnje u smislu šalješ poruke svakih 2 min, kad te zove na kavu uvik može, kad je treba odvest nedi opet može i slično, znači ne smiješ to radit, moraš jednostavno koliko god joj želia ugoditit reći ne, vjeruj mi više će te cijeniti nego tamo nekog papka kojem ona okom on skokom. Moraš postaviti neke granice, biti pravo muško, kako su neki ode rekli biti odlučan,čvrst. 
Savjet za tu preboliti ti je jednostavan, radi, samo radi, ne znam, ako imaš posao ostani raditi duže, nađi zanimaciju neku, trčanje, biciklo, motor, imate neki hobi, super, posvetiti se tome, izbrisati sve njene poruke, broj, slike, sve, jednostavno je izbrisati iz života koliko god to teško bilo. Još najbolje riješenje da nađeš odmah drugu, ovu ćeš ubrzo zaboraviiti. Samo pripazi,  ove savjete imaj na umu koliko god oni banalni i nelogični zvučali. Cure vole nekog ko je samopouzdan, jak, sa kim se osjeća sigurno tako da i ako si mršav jako poradi malo na sebi, vježbaj isto tako poradit na karakteru da te ni jedna više nikad ne more zezati. 
Eto toliko od mene sa nekih 5-6 godina iz veze u vezu, nagledao sam se svega što u sebe što u društvo, 

Nadam se da je malo pomoglo ovo .

Gamer
21 mjesec
neaktivan

Hvala ti na podrski dobro je nismo mrsavi hahah gradeni smo ono poprilicno dobro 

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice