Pomoć oko cure zaključana tema

poruka: 94
|
čitano: 18.789
|
moderatori: DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
RE: Pomoć oko cure
ferovca1 kaže...

Jednostavno.. budi muško iliti faca.. ako osjeti strah, ne pomaže ti nijedan od ovih pedesetak jedinstvenih savjeta.. ;)

I bez brige, iako ne izgleda na prvu, ženske su ti gore ( napaljenije ) od muškaraca.. i znaj da cijeli BUG forum navija za tebe..  

istina, ako ti ne budeš uletia sigurno i samopouzdano može te poist.........
92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
17 godina
Joe Cavallo kaže...

Evo ti jedan najbolji savjet. Budi svoj. ako vam je sudjeno nešto će ispast i bit će dobro, a ako ne jbg ideš dalje. 

A druga stvar: imam ja jedno pitanje za vas macho muškarce ( NOT ) vidio sam da se netko dotakao teme najbolji prijatelji. Šta mislite o tome kad su muško i žensko najbolji prijatelji i ništa više. Da li će prije ili kasnije nešto biti ili će pop***it on ili ona pa izgubit svaki kontakt?

glede toga sve je relativno ali opet moguće... osobno vjerujem u muško-ženska prijateljstva i imam jednu prijateljicu kojoj cu se povjerit prije nego najboljem prijateljui s njom mogu stvarno o svemu pričati... neki kažu da ne postoje takva prijateljstva jer bi neko nekog uvijek khmm znate šta... uglavnom ja u to vjerujem :D
C'est la vie
16 godina
neaktivan
Pudge kaže...
zv'jer2 kaže...

ISSS KAKVA TEMA....      ovo bu il lockano il bu premašilo "Za Nespavalice" po broju postova.     Smijeh

zato jer ima mocnih likova koji pisu gluposti samo da ih prikupe jos vise... ako nemate covjeku nista pametno rec, bolje sutite.
 Daj pogledaj bolje. Savjetovali smo ga, pa smo se bacili u zezanciju. Ne mislimo nista lose nikome ovim.
BTW: Informaticari su najbolji ljubavnici. Samo to reci zenskoj i da imate jednu Teru harda i vasa je. Ja imam 13 gb tak da...
Audaces fortuna iuvat
16 godina
Pomoć oko cure

Znam kupi joj snjeguljicu to ti pali pri curama, provjereno. Samo pazi da ne bude ratopljena onda si naj***.

Brod mi je sparkiran na obalama Drave, gdje i pržim sve što mi dođe pod ruku.xD
16 godina
moderator
zv'jer2 kaže...

Ovo nema nikakvog smisla...   samo napaljeni GEEKOVI!  Smijeh

Evo kolega odi tu ili možda bolje tu i već češ naći puuno tema sa istim pitanjem tako da ne trebaš ni otvarati novu.

EDIT:   eh i da,  SRETNO!

Ajd bolje ti je da ides tamo jer ce kako je krenulo neko od nas ovdje požutiti
ako ne i pocrvenjeti.Nevinašce
16 godina
Canassob kaže...
Pudge kaže...
zv'jer2 kaže...

ISSS KAKVA TEMA....      ovo bu il lockano il bu premašilo "Za Nespavalice" po broju postova.     Smijeh

zato jer ima mocnih likova koji pisu gluposti samo da ih prikupe jos vise... ako nemate covjeku nista pametno rec, bolje sutite.
 Daj pogledaj bolje. Savjetovali smo ga, pa smo se bacili u zezanciju. Ne mislimo nista lose nikome ovim.
BTW: Informaticari su najbolji ljubavnici. Samo to reci zenskoj i da imate jednu Teru harda i vasa je. Ja imam 13 gb tak da...
 Pa ti imas malog.lol
17 godina
neaktivan

e, i još nešto.. obzirom na naslov teme, postaj sliku curke, pa ću ti se javit ako ti ikako mogu pomoć.. ovisi o kućištu, naravno..  hehe

Odabrao Đelo Hadžiselimović, preveo Saša Kolka. tekst čitao Miljenko Kokot..
16 godina
moderator
ferovca1 kaže...

e, i još nešto.. obzirom na naslov teme, postaj sliku curke, pa ću ti se javit ako ti ikako mogu pomoć.. ovisi o kućištu, naravno..  hehe

To to postaj curku da vidimo kakva je to mašina.Osmijeh
16 godina
neaktivan
Pomoć oko cure

Bitno je da hard stane u kučište nego da viri van, ruzno i ne prakticno. Imam T rexa koji je oploden rapotorm, zamisli brzine.

E da lik, ako kaze mozda ili nes u tom smislu. Bježi brale od nje sto brze mozes, jer mozda je majka zaj.ba. :D

Audaces fortuna iuvat
17 godina
neaktivan
Pomoć oko cure

Prićaj o pecanju mesu na ražnju XD

Joz@
16 godina
Pomoć oko cure

Povohaj joj noge ireci joj da su mirisave, iako smrde, ja mislim da ce se oduseviti.

Poruka je uređivana zadnji put ned 24.5.2009 22:46 (Jack Sparrow).
16 godina
neaktivan
Pomoć oko cure

Jel volis dlakave? S brčičima, to provjeri, nevalja ako ima brkove. Zamisli je samo dok pije mlijeko, sve se lijepa na brčine...

Audaces fortuna iuvat
16 godina
Pomoć oko cure

I da pogledaj kakva joj je mama da nebi bila transfestit jer ces punicu morat trpjet ili neka pokvarena stara ku***.

Poruka je uređivana zadnji put ned 24.5.2009 22:50 (Jack Sparrow).
17 godina
Pomoć oko cure

prestanite baljezgati gluposti jer ce lockat temu. hvala

C'est la vie
16 godina
moderator
Jack Sparrow kaže...

I da pogledaj kakva joj je mama da nebi bila transfestit jer ces punicu morat trpjet ili neka pokvarena stara ku***.

Da pogotovo pazi na punicu da te nebi jebal* u zdrav mozak pa da s 30 izgledaš ko da imaš 60
kad te stara zgazi ko malog majmuna.Cool
16 godina
neaktivan
Pomoć oko cure

Tema je pod razno, ostalo. Pa necete valjda to blokat. Zapravo.

Ako kretoru teme smeta ova zezancija, prestat cemo se zezat, a ako se slaze za zezanciju....Smijeh

Audaces fortuna iuvat
17 godina
neaktivan

Meni obično teme same naviru kad se nađem s osobom. Već osjetiš vibre i vidiš što nekoga zanima..

Uostalom ako 'kliknete' nema veze o čemu prvi puta pričate Namigiva

Lijep pozdrav ;)
17 godina

Prekinite sra*ti s punicama. Lik pokušava izaćis s curom, ne oženiti ju.

Bob Rock "ALI NJIH JE DVOJE A MI SMO SAMI"
16 godina
protjeran
Pomoć oko cure

lol teme na lol forumu... XD

posjeti njezin fejsbuk profil i saznaj što joj se sviđa, a onda o tome malo pročitaj na wikipediji i evo ti teme za pričat...

i poslije jedan sajber...

ma ne trebaš ići nit na cugu, samo nek ti da msn adresu

ideš...
16 godina
Dado_ZG78 kaže...

Meni obično teme same naviru kad se nađem s osobom. Već osjetiš vibre i vidiš što nekoga zanima..

Uostalom ako 'kliknete' nema veze o čemu prvi puta pričate Namigiva

A ja ju pitam sto ju zanima i zapisujem na papiric, onda kad se drugi put nađemo imam sastavljen popis tema o kojim cemo razgovart.Belji se
17 godina
neaktivan

Nemoj slusat ove koji puno pricaju na spojaku.. to su samo teoreticari..  tebe valjda zanima i kakva praksa jel?  Za teoriju imaš vremena kad (ako) ju oženiš..  Cool

16 godina
neaktivan
Pomoć oko cure

Ovo ti je garant prva cura jer posli prve svaki je put lako i navikneš se

Nemoj se bojat i budi prirodan i najvažnije NEMOJ GLUMATAT jer če te samo tako škartat ako budeš

Granice nisu nista drugo do linija u atlasu, al' jesu stvarne onda kad idu od srca ka srcu...
16 godina
neaktivan
Pomoć oko cure

Ja sam svoju oborio s nogu totalnom ''defragmentacijom'' tako što sam samo za nas dvoje iznajmio jedan lokal, i dok smo ispijali piće, jeli iz vrućih tanjura, dok sam joj cijelo vrijeme govorio kako je najljepša žena na svijetu, i dok nam je za to vrijeme svirala živa muzika na uho (violine, tamburice i ostala sr...) , stalno mi je bilo samo jedno na pameti: ''Koliko će me sve to koštati?''

I bio sam u pravu.

16 godina
neaktivan
Oly_E3 kaže...

Mene je cura odje**** jer me pitala koliko si clockao proc, a ja sam reko radi na defaultu Sramim se

aaaaaaaaa, lol xD, hahahaha trgam se od smjeha zadnjih 10 min... LoLNamigiva
Kažu da škola nije zatvor, a mi ni krivi ni dužni dobili 12 godina. Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje! Bolje ispasti budala nego iz aviona...
17 godina
neaktivan
Kalea kaže...

Ja sam svoju oborio s nogu totalnom ''defragmentacijom'' tako što sam samo za nas dvoje iznajmio jedan lokal, i dok smo ispijali piće, jeli iz vrućih tanjura, dok sam joj cijelo vrijeme govorio kako je najljepša žena na svijetu, i dok nam je za to vrijeme svirala živa muzika na uho (violine, tamburice i ostala sr...) , stalno mi je bilo samo jedno na pameti: ''Koliko će me sve to koštati?''

I bio sam u pravu.

Jeftinije ti ju je odvesti u Kaptol centar u kino, veeeelika šansa je da će ti dvorana biti prazna u utorak navečer.. i onda joj kažeš da si iznajmio dvoranu samo za nju.. ;)
Been there, done that..
16 godina
neaktivan
Pomoć oko cure

uleti joj s ovim, možda upali:

e, idemo se poj*bat, a onda idemo na burek...

ak te napuca, pitaj ju: "kaj, ne voliš burek? "

Smijeh

a baš smo grozni... ^.^

al aj da dam barem neki koristan savjet...

pričaj o muzici-tu ti se otvara puno mogućnosti onda...

pitaj ju kaj sluša, dal kaj svira (tu se ti ubaciš i veliš da na GH3 možeš iza glave odsvirati Evenflow), o koncertima (ak vam se poklopi ukus, pozovi ju na neki koncert)

filmovi-možeš ju i u kino pozvati

igre-al ne previše o tome...vjerojatno iga samo simse i ne zanima ju tvoj paladin lvl 80-ne želiš ispasti gaymer...

Can't find a better Jam!
Poruka je uređivana zadnji put ned 24.5.2009 23:39 (Gunner_V).
17 godina
Pomoć oko cure

Svi ovdje pricaju o *aranju, hebanju i stajaznam, ali nitko se nije potrudio saznati koliko ovaj autor teme ima godina.

Pa kvragu, mozda je dijete od 14 godina koje jos nije ni "barilo" a kamoli ista drugo.

Mislim zakej bi inace trazio savjet o curi na bug forumu???????

Ako nije to, vjerojatno je spammer koji sad urla na komentare.

Da se mene pita ja bi Lock...

- Psiho246
17 godina
neaktivan

a ima i jedna stara..

napišeš na papir "Nasmij se ako želiš seks sa mnom"  i daš joj ga.. 

Nasmijat će se 100%.. ali to ne znači da će biti seksa, jelte..  ;)

I moraš biti stariji od 18.. hehe

Poruka je uređivana zadnji put ned 24.5.2009 23:50 (ferovca1).
16 godina
neaktivan
Pomoć oko cure

Slična je šema nedavno bila na "kako sam upoznao vašu majku", samo šta su oni išlo malo dalje...

hahahaha

vjerojatno ste gledali

Granice nisu nista drugo do linija u atlasu, al' jesu stvarne onda kad idu od srca ka srcu...
16 godina
neaktivan
Pomoć oko cure

A kolko autor teme ima godina, Pa da se zna kakve savjete da mi se da.NeodlučanBelji se.

Ja sam Ivan Puuuuuuu iz Iloka, dečko sa sela :)
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice