Pomoć oko cure zaključana tema

poruka: 94
|
čitano: 18.793
|
moderatori: DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
RE: Pomoć oko cure

mi smo se upoznali...muljamo nesto vec mjesec dana....znam skoro sve o njoj i ona o meni...al upoznavali smo se preko moba i fejsa

17 godina
neaktivan
Pomoć oko cure

Mozda nije najsretnija anologija al eto je: ako oces dobiti picke i provjeriti kompatabilnost, objasni joj da se procesor najbolje osjeca kad je gurnut u utor maticne ploce, a kad ga se upari sa dovoljno radne memorije i jako dugom high-end grafickom karticom daje najbolje perfomanse, proporcionalno tome raste i temperatura tjela procesora pa ga treba adekvatno ohladiti poslije jaceg naprezanja.

Upali cigaretu i uzivaj.SmijehNamigiva

Xero: ...Ti nemaš brige. Tebi se tako rečeno proc zmrzava ...
Poruka je uređivana zadnji put ned 24.5.2009 22:17 (Kaiserex).
16 godina
pirat kaže...

Ma ne slušaj ga moraš lagat ako kažeš koja si pič*a če te odjebat.

I nemoj ji reč da su ti to rekli na bug-ovom forumu isto če te odjebat.Cool

slušaj njega ima iskustva, nemoj sad lagat al možeš, malo iskrivit istinu,
i slušaj šta govori gledaj u oči, samo lagano i smireno, saznaj šta više
o njoj, nadimci, prijateklji šta voli radit i tako
92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
16 godina
Pomoć oko cure

Napij ju i j*** ju do mile volje ili ju udari veslom i opet j*** do mile volje.

Osim ako nisi p**** i neznas pocet razgovor, pokazi joj da se zanimas za nju ili joj hracni u lice da joj pokazes da ti nije stalo.

Brod mi je sparkiran na obalama Drave, gdje i pržim sve što mi dođe pod ruku.xD
16 godina
neaktivan
Pomoć oko cure

E sto nebi dao da upoznam jednu gaming zensku, onako ne previse ovisna o igrama, dobre cice, guza. Dođemo iz kafica, bacimo jednu na Dotu i idemo "mirno spavati".

N1 zombie! Braiiiiinssss!!!
16 godina
moderator
makko kaže...

mi smo se upoznali...muljamo nesto vec mjesec dana....znam skoro sve o njoj i ona o meni...al upoznavali smo se preko moba i fejsa

A onda dobro onda je več možeš pozvati na war na codu.A ako zajeb*
i popusite onda je odjeb*.CoolNemaš bolji test
16 godina
neaktivan
Armor kaže...Smijeh

Ma neki zbilja delate čovjeku "ono" u mozak...

Ja sam mu rekel nek laže i mislim to ozbiljno, e sad o čemu da laže ne znam, on zna najbolje - ak uspije uspije, ak ne, neće ni sa istinom.

Poslije dok se zbliže i jednu mrvicu, stvari postaju lakše, mnogo lakše.

Važan je "proračun", a znamo da svi kradu iz njegaCool

Ak me kužite kaj hoću s ovim reći

Nadam se da ima dobro pamćenje! Ako već ide lagat!Smijeh
Ako sam ti pomogao svojim postom, slobodno klikni na gumb HVALA! :)
16 godina

Pitaj ju jel za neki sexić il tako nešto.

Every hole is a goal!
16 godina
Bellatrix kaže...
Armor kaže...Smijeh

Ma neki zbilja delate čovjeku "ono" u mozak...

Ja sam mu rekel nek laže i mislim to ozbiljno, e sad o čemu da laže ne znam, on zna najbolje - ak uspije uspije, ak ne, neće ni sa istinom.

Poslije dok se zbliže i jednu mrvicu, stvari postaju lakše, mnogo lakše.

Važan je "proračun", a znamo da svi kradu iz njegaCool

Ak me kužite kaj hoću s ovim reći

Nadam se da ima dobro pamćenje! Ako već ide lagat!Smijeh
 to svakako, a jbg danas ovi mob i face, prije je bilo drugačije,
koliko mana toliko i prednosti
92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
17 godina
neaktivan
pirat kaže...

Ma kaži da imaš velikog.(harda)Osmijeh

krivo, reci da ti je 24 inča (monitor naravno)
Intel Pentium 4 630 3,46 giga ati hd 2600 pro 512 mega de-de-er-a 22 giga de-de-er-a 400...
17 godina
Pomoć oko cure

jedna stvar je jako bitna... zove se Body Language, to se nemože baš opisati ali prati njezine pokrete tijela, ruka, glave dok je stobom i vidjet ćeš dali ti se sviđa ili ne

C'est la vie
16 godina
Pomoć oko cure

Nesto probaj, a ako nejde milom ide silom kako sam vec rekao.

16 godina
neaktivan
Nepomoć oko cure

Pitaj je da joj skeniras sustav. Pitaj je dali je presla na USB 2.0 pa da znas kojim brzinom morate. Reci da ti je je baterija na 10%, pa je pitaj gdje joj je ulaz za struju da ti se digne razine baterije.

Ocisti joj procesor. Pitaj dali ima podvezane kablove za svaki slucaj ili moras koristit izolaciju.

Audaces fortuna iuvat
17 godina
Living.Dead kaže...

E sto nebi dao da upoznam jednu gaming zensku, onako ne previse ovisna o igrama, dobre cice, guza. Dođemo iz kafica, bacimo jednu na Dotu i idemo "mirno spavati".

to mi je fetiš  Osmijeh
cure/žene  gejmerice...  ufff     isto ko kad vidim ženu da zna jako dobro vozit...     (koordinacija u prostoru FTW!)
Npr.
M: Dođi u krevet ljubaviii....
Ž: Evo sam još jedan frag, molim te draaagiiii!!
F.SCOPE's HARDSESSION ...........VIPER XXL live ...........subota 6.6.2009. @Boogaloo/OTV http://www.facebook.com/home.php#/event.php?eid=77793508788
Poruka je uređivana zadnji put ned 24.5.2009 22:28 (zv'jer2).
17 godina
neaktivan
Pomoć oko cure

Samo joj reci da imas 1kW+ napajanje... i pali. provjereno :D

Only God (& mod) can judge me
17 godina

Nemoj se previše žaliti, nitko nevoli osobe kojima je sve glupo, usrano i dosadno. Reci dva puta da ti je škola glupa, da te netko živcira i nemoj više kukati.

Na prvom spoju nemoj pričati viceve, ako joj slučajno nije smiješan ili nije skužila propast ćeš kroz zemlju.

Za prvi spoj izaberi neki neutralni teren (kafić,kino, pizza). Ako je na primjer odmah pozoveš na prvom na biljar a ona ga nezna igrati bit će još malo neugodno te vjerojatno joj spoj neće ostati u najboljem sjećanju. Nitko ne voli ostaviti prvi dojam da nešto nezna. Kada saznaš što voli i koji su joj interesi kreni malo dalje...

Dok hodate lagano je uhvati za struk i reci (tobože zaćuđenjo) kako joj je uzak struk :P

Nemoj se praviti smješan ako to nisi, najvažnije je da budeš tamo za nju kada želi nešto podjeliti s tobom (nemoj zujuti okolo dok priča, postavi par pitanja).

Bob Rock "ALI NJIH JE DVOJE A MI SMO SAMI"
16 godina
leo_819 kaže...

jedna stvar je jako bitna... zove se Body Language, to se nemože baš opisati ali prati njezine pokrete tijela, ruka, glave dok je stobom i vidjet ćeš dali ti se sviđa ili ne

prati da joj pogled ne leti sa strane, da ne vrti mob u rukama ima još... al ne preočito
16 godina
moderator
Pomoć oko cure

Obavi to pa podjeli s nama kako je bilo,al nemoj doči pa reči da te silovala

onda si stvarno pičk* onda nemoj ni doči.Osim si siguran da nema kurc* da možda nije transvestit?Cool

17 godina
Pomoć oko cure

ISSS KAKVA TEMA....    ovo bu il lockano il bu premašilo "Za Nespavalice" po broju postova.    Smijeh

F.SCOPE's HARDSESSION ...........VIPER XXL live ...........subota 6.6.2009. @Boogaloo/OTV http://www.facebook.com/home.php#/event.php?eid=77793508788
17 godina
Pomoć oko cure

Evo ti jedan najbolji savjet. Budi svoj. ako vam je sudjeno nešto će ispast i bit će dobro, a ako ne jbg ideš dalje. 

A druga stvar: imam ja jedno pitanje za vas macho muškarce ( NOT ) vidio sam da se netko dotakao teme najbolji prijatelji. Šta mislite o tome kad su muško i žensko najbolji prijatelji i ništa više. Da li će prije ili kasnije nešto biti ili će pop***it on ili ona pa izgubit svaki kontakt?

Život je k'o komad budjavog lebca. Nakon oba u ustima ostaje gorak okus.
16 godina
moderator
momak kaže...

Nemoj se previše žaliti, nitko nevoli osobe kojima je sve glupo, usrano i dosadno. Reci dva puta da ti je škola glupa, da te netko živcira i nemoj više kukati.

Na prvom spoju nemoj pričati viceve, ako joj slučajno nije smiješan ili nije skužila propast ćeš kroz zemlju.

Za prvi spoj izaberi neki neutralni teren (kafić,kino, pizza). Ako je na primjer odmah pozoveš na prvom na biljar a ona ga nezna igrati bit će još malo neugodno te vjerojatno joj spoj neće ostati u najboljem sjećanju. Nitko ne voli ostaviti prvi dojam da nešto nezna. Kada saznaš što voli i koji su joj interesi kreni malo dalje...

Dok hodate lagano je uhvati za struk i reci (tobože zaćuđenjo) kako joj je uzak struk :P

Nemoj se praviti smješan ako to nisi, najvažnije je da budeš tamo za nju kada želi nešto podjeliti s tobom (nemoj zujuti okolo dok priča, postavi par pitanja).

Ako je i pozoveš na pizzu jedi polako nemoj jesti ko svinče jer ka si bu o tebi mislila.Osmijeh
17 godina
neaktivan
zv'jer2 kaže...

ISSS KAKVA TEMA....      ovo bu il lockano il bu premašilo "Za Nespavalice" po broju postova.     Smijeh

zato jer ima mocnih likova koji pisu gluposti samo da ih prikupe jos vise... ako nemate covjeku nista pametno rec, bolje sutite.
16 godina
Pomoć oko cure

pa vidiš jedno od toga će bit

17 godina
pirat kaže...

Obavi to pa podjeli s nama kako je bilo,al nemoj doči pa reči da te silovala

onda si stvarno pičk* onda nemoj ni doči.Osim si siguran da nema kurc* da možda nije transvestit?Cool

Ti si idiot.
Ako nemaš nešto pametno za reći, šuti.
Bob Rock "ALI NJIH JE DVOJE A MI SMO SAMI"
16 godina
moderator
Joe Cavallo kaže...

Evo ti jedan najbolji savjet. Budi svoj. ako vam je sudjeno nešto će ispast i bit će dobro, a ako ne jbg ideš dalje. 

A druga stvar: imam ja jedno pitanje za vas macho muškarce ( NOT ) vidio sam da se netko dotakao teme najbolji prijatelji. Šta mislite o tome kad su muško i žensko najbolji prijatelji i ništa više. Da li će prije ili kasnije nešto biti ili će pop***it on ili ona pa izgubit svaki kontakt?

Ma prije il poslije staviš proc u matičnu pa i najboljoj frendici.Cool
17 godina
Pomoć oko cure

Pusti joj pjesmu od Kemala Malovčića-Zaruke

Tvoja je istog trena

Ali moraš biti blizu da ne padne u nesvijest od oduševljenja

"You must take your opponent into a deep dark forest where 2+2=5, and the path leading out is only wide enough for one." -Mihail Talj
16 godina
Pomoć oko cure

Kupi kondome, pa joj pokazes i to ti je znak, ako ne upali opet silom, rusi na pod i guraj dvd u dvd-rom.

16 godina
pirat kaže...
 Ma prije il poslije staviš proc u matičnu pa i najboljoj frendici.Cool
 Il ak imaš dual core, mož nju i frendicu odjednom... Nevinašce
Every hole is a goal!
17 godina
neaktivan

Jednostavno.. budi muško iliti faca.. ako osjeti strah, ne pomaže ti nijedan od ovih pedesetak jedinstvenih savjeta.. ;)

I bez brige, iako ne izgleda na prvu, ženske su ti gore ( napaljenije ) od muškaraca.. i znaj da cijeli BUG forum navija za tebe..  

Odabrao Đelo Hadžiselimović, preveo Saša Kolka. tekst čitao Miljenko Kokot..
17 godina
Pomoć oko cure

Ovo nema nikakvog smisla...   samo napaljeni GEEKOVI!  Smijeh

Evo kolega odi tu ili možda bolje tu i već češ naći puuno tema sa istim pitanjem tako da ne trebaš ni otvarati novu.

EDIT:   eh i da,  SRETNO!

Poruka je uređivana zadnji put ned 24.5.2009 22:38 (zv'jer2).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice