Ljudi pomagajte brzo kaj da radi skido sam neka sra s neta i izbacio mi se virus nemogu ni otvoriti Kaspersky ni ništa jedva sam google otvorio kaj da radim brzooooo neko pllliizzzz!
Nije zezancija!
Ljudi pomagajte brzo kaj da radi skido sam neka sra s neta i izbacio mi se virus nemogu ni otvoriti Kaspersky ni ništa jedva sam google otvorio kaj da radim brzooooo neko pllliizzzz!
Nije zezancija!
aj nek neko kaže ak zna pllsss!
GTFO!
GTFO!
a??!
ponasaj se kao da si normalan i otvori temu sa naslovom/mjestom/sadrzajem isto kao da si normalan.
Al ne ono hitno mi trea pomoć! Eo iam Windows xf pro! skido sam nešto sa megauploada i pokrenem to što sam skidao i izbace mi se neke ikone s pun k brojeva i ond mi se izbacilo pun k
spamova di piše: Virus!
Kaj da sad radim??!
pokupio si valjda neki lažnjak antivirus
ovaj program bi trebao blikirati aktivne procese tog fake-a na način da ga pokreneš držeći tipku ctrl
ako nejde normalno,odi u safe mode,tipka f8 kod restarta i odaberi safe mode with networking i tamo radi
skeniraj malwarebytes-om
GTFO!
Svaka čast,moram ti poslat jednu pjesmu xD
Nije zezancija!
Skini ovaj program free verziju - instaliraj - uradi update pa quick scan.
- ako ne ide normalno pokusaj iz safe moda with networking.
I daj nam ss to di pise virus.
EDIT:Pošalji nam i te brojeve kaj pisu :D
pokupio si valjda neki lažnjak antivirus
ovaj program bi trebao blikirati aktivne procese tog fake-a na način da ga pokreneš držeći tipku ctrl
ako nejde normalno,odi u safe mode,tipka f8 kod restarta i odaberi safe mode with networking i tamo radi
Evo problem riješen hvala ti puno!