jos ne kuzim u cem je stvar s tim šampon programima...
Sta imas kuzit program ko program a šamponi su nelosi programi.

Je toliko su dobri, da ih djele sve free. Ima puno freeware programa koji su bolji od ovog šampona.
Je toliko su dobri, da ih djele sve free. Ima puno freeware programa koji su bolji od ovog šampona.
To su stare verzije koje sluze kao navlakusa.
Ja koristim Burning studio 2015 i prije sam koristio Burning studio 2010 i nista bolje mi netriba a druge ne koristim pa za njih nemogu nista rec.
UnHack Me na 6 mjeseci besplatno (kome bude na ruskom mogu vam pomoći da promjenite jezik na engleski (ruski potpuno razumijem))
Kryptel StandardKryptel Standard Portable Serijski ključ: 4793-48450-2148 (Važi do 7.4.)
Steganos Online Shield VPN na 1 godinu
Bitdefender Mobile Security 6 mjeseci besplatno (Android)
Sticky Password Premium 1 godinu (važi do 6.4.)
Bitdefender Internet Security 2015 na 6 mjeseci
Organizirali smo djeljenje 3 igre:
Svaku igru dijelimo 1 primjerak random odabranom korisniku od prijavljenih. Nisu potrebni postovi na forumu već samo registracija.
25 dana tko živ tko mrtav, i onda da mi netko spama mail stalno ne hvala
Nitko nije rekao da moraš koristiti pravi email. Nas apsolutno mejlovi ne zanimaju i u 10 godina možda su poslana 3 mejla na sve članove. Registracija nam je potrebna zato što se na taj način ljudi prijavljuju (sustav tako radi, a trentno nemamo vremena za modifikacije, iako planiramo testirati i nove modele prijava) i dobit će ključeve na PM na forumu. Inače za registracije danas imaš hrpu servisa za privremene mejlove
Da, to sam i koristio :) Nisam znao da se ne šalje na mail.
Ma trebali bi to malo bolje posložiti pa jasnije upute davati. Trenutno radim na hrpi toga pa nikako da sve riješim.
Ma ovo što se tiće 25 dana je previše, mislim imaš veliku i poznatu stranicu, ako nemožeš sam izdvojiti da svako 7 dana kupiš s g2a neku igru od 5$ onda neznam što reći :)
Spuštat ćemo taj period, a povečavati broj igrica. Imam već kupljeno još jedno 5 igrica. S time da nisu sve igre baš jeftine. GTA V je bio 59 EUR
Ne znam puno o ovom program ali po opisu djeluje jako dobar i cijena mu je inace 500$.
=====================================================================
RenderMan is a top-of-the-line, photorealistic 3D rendering software by Pixar and has been used to render all of Pixar’s 3D animated movie productions — hit movies such as Toy Story, Monsters Inc, Iron Man 3, Captain America, I Robot, and many more.
Featuring Pixar’s new RIS technology, RenderMan delivers extremely fast global illumination and interactive shading and lighting. Currently in use at many studios, RIS is fast, robust, and changing how movies are made.
If you don’t know what all that means, RenderMan is not for you. If, however, you do understand what RenderMan does… don’t let this opportunity pass you up, get it now!
Please note RenderMan is available for 64-bit versions of Windows 7, 8, Mac OS X 10.7/10.8/10.9, and Linux only.
Dobar programćić a zove se Power ISO 6.0 i daju ga đabaleze http://www.windowsdeal.com/w/poweriso-6-0-100-discount/
Piše da podržava i update, kliknem update odvede me na stranicu i skinem novu verziju, instaliram je i piše unesi reg key -.-
Pročitaj malo bolje što piše.
Tako je čitati s razumjevanjem.
Besplatna je verzija 6.0 i ona se nemoze nadograđivat.
a jbga.. uglavnom služi svrsi :)
a jbga.. uglavnom služi svrsi :)
dakako da služi, ovo je meni "napredak" ogromni jer dosad sam imao v4.8
Program s kojim mozete od RAM-a napraviti jako brzi HDD
=====================================================
The offer is valid until 10:00 (Moscow time) April 16, 2015.
To receive a free license GiliSoft RAMDisk, follow these steps:
1. Download GiliSoft RAMDisk (1.2 MB, version 6.5.0).
Supported OS: Windows XP, Vista, 7 and 8 (32-bit and 64-bit)
2. Install the software on your computer and activate the following login information:
Terms of action
- This is a lifetime license for 1 PC for home (personal) use.
- No free upgrades to new versions. After the upgrade, you will lose the license.
- is NOT covered by free technical support.
- Install and activate the program is required before April 16, 2015. You can not install / reinstall / activate the program after that date.
OkayFreedom VPN Premium Unlimited (1 god licenca), super deal, ali traje još 13 sati!
Bitdefender Internet Security 2015 giveaway
6 mjeseci besplatno, ključ se dobije na email
Vidim da imaju to i na drugim mjestima ali veseli me da su nas i veliki proizvođači počeli kontaktirati
Alat za optimiziranje vašeg PC-a!
Redovna cijena ovog softvera je $39.99. U ovom darivanju možete ga dobiti besplatno!
Posjetite našu giveaway stranicu za više informacija: Ashampoo WinOptimizer 11 giveaway
AOMEI Backupper Professional 2.5 Serial : AMPR-XV633-WRZ51-NV99K
Mass Watermark
Dijelimo 10 licenci. Budući da je broj dobitnika ograničen koristi se sustav natjecanja. Testiramo novi sustav prijava i izvlačenja dobitnika gdje se "ulazi" u natjecanja ispunjavanjem zadataka.
Više informacija na Mass Watermark giveaway
Mass Watermark
Dijelimo 10 licenci. Budući da je broj dobitnika ograničen koristi se sustav natjecanja. Testiramo novi sustav prijava i izvlačenja dobitnika gdje se "ulazi" u natjecanja ispunjavanjem zadataka.
Nikad više neću ni pogledat o čemu je riječ a kamoli sudjelovat! NE hvala!
Mass Watermark
Nikad više neću ni pogledat o čemu je riječ a kamoli sudjelovat! NE hvala!
Ja sam po prirodi sumnjičav što se tiče tih darivanja pa me zanima zašto nećeš i jesi ima neko neugodno iskustvo ?