Poker strategy zaključana tema

poruka: 6
|
čitano: 5.869
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Poker strategy

Evo ovako,to je stranica di vas u osnovi uče igrati poker s tim da ti daju 50$

Znaci registrirate se na stranicu ispunite kviz od 20 pitanja i ako prodete kviz, u roku 48 sati vam uplate 50$ na platformu na kojoj igrate,samo gledajte da nemate account  vec postojeci na nekim platformama,znaci mora vam biti prvi accaunt.

LINK-za registraciju

LINK-Rijesenja za pitanja.

Nije scam frend mi danas dobio 50$

Znaci kad se regate morate samo pronaci kviz i meni je bilo tesko se snaci,al s desne strane vam pise kviz pa pratite link.

I ako ne odgovorite tocno na pitanja ne brinite imate 5 pokusaja s razmakom od sat vremena.

Kada kviz tocno prodete dalje ce vam biti ponudene platforme na kojima zelite igrat i pisati ce vam za svaku platformu bonus kod koji cete prilikom registracije morati unjeti da bi vam mogli uplatiti 50$.

Kada sve to izvrsite u roku od 24 sata ce vam doci mail da potvrdite podatke o sebi a to cete uciniti tako sto cete slikati osobnu ili vozacku  nekim digitalcem i poslati im sliku mailom i onda u roku 24sata ce vam prebaciti 50$ na racun od pokera na koji ste se predhodno registrirali sa bonus kodom.

Naravno uz tih 50$ ide i obveza, a to je da imate rok od 90 dana u kojem trebate skupiti odreden broj bodova,a bodove skupljate tako sto cete igrati s tih 50$,nemojte misliti da mozete dici tih 50$ ne ne mozete ako ne skupite odreden broj bodova,ali ako s tih 50$ zaradite primjer 500$ mozete dici 450$ a 50$ onih koje su vam oni dali samo u slucaju ako skupite u roku od 90 dana bodove.Ako ne skupite bodove u 90 dana skiniti ce vam s racuna tih 50$(naravno ako niste izgubili sve onda nemaju sta skiniti)

Eto nadam se da sam mnogima pomogao sretno svimaCool

When you are halfway up,you are always halfway down
Poruka je uređivana zadnji put čet 3.12.2009 0:22 (carcharodon).
17 godina
neaktivan
Poker strategy

da stranica je stvarno dobra ima pregrst savjeta o igri, clanaka i videa a mozete dobiti i besplatni trening od njih uzivo tj. gledate tipa kako igra i mozete ga pitati zasto je bas tako odigro on vam sve lijepo objasni. Pored toga kad skupit određeni broj Strategy pointsa koje dobivate igrom osim pocetnih 50$ koje vam daju mozete dobiti jos 100$. Zato svima bi iskreno preporucio Poker strategy

[URL=http://www.pokerstrategy.com/uV7CDI]Learn how to play poker with strategy without paying a penny and pick up your $150 bonus from PokerStrategy![/URL]
15 godina
neaktivan
Poker strategy

Da ali promjenili su pitanja neznam di da nadem odgovore na nova pitanja,tako da cete se morati snaci,dosta su teska pitanja.

17 godina
neaktivan
RE: Poker strategy

Da bas pitanja su stvarno zajebana - ako si lijenSmijeh pa imas četiri članka koja pročitaš i sva pitanja su iz njih a čak i kad počne kviz možes otić na članke i nać odgovor na pitanja pošto imaš puno vremena za rješavanje

[URL=http://www.pokerstrategy.com/uV7CDI]Learn how to play poker with strategy without paying a penny and pick up your $150 bonus from PokerStrategy![/URL]
17 godina
neaktivan
Poker strategy

daj ako oćete pomoć ljudima pomozite - nemojte mi tu linkove s vašim referralima stavljat

ja se logiram a vi dobijete pare

e pa nemože tako!

15 godina
neaktivan
RE: Poker strategy
dantex kaže...

daj ako oćete pomoć ljudima pomozite - nemojte mi tu linkove s vašim referralima stavljat

ja se logiram a vi dobijete pare

e pa nemože tako!

Da je bar tako, ne da bi mi dobili vi morate rijesiti kviz i s tih 50$ koje dobijete skupiti odreden broj bodova da bi mi dobili 10 dolara za novog clana,tako da,a pomoci kako moras reci sta ti nije jasno.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice