Evo ovako,to je stranica di vas u osnovi uče igrati poker s tim da ti daju 50$
Znaci registrirate se na stranicu ispunite kviz od 20 pitanja i ako prodete kviz, u roku 48 sati vam uplate 50$ na platformu na kojoj igrate,samo gledajte da nemate account vec postojeci na nekim platformama,znaci mora vam biti prvi accaunt.
LINK-za registraciju
LINK-Rijesenja za pitanja.
Nije scam frend mi danas dobio 50$
Znaci kad se regate morate samo pronaci kviz i meni je bilo tesko se snaci,al s desne strane vam pise kviz pa pratite link.
I ako ne odgovorite tocno na pitanja ne brinite imate 5 pokusaja s razmakom od sat vremena.
Kada kviz tocno prodete dalje ce vam biti ponudene platforme na kojima zelite igrat i pisati ce vam za svaku platformu bonus kod koji cete prilikom registracije morati unjeti da bi vam mogli uplatiti 50$.
Kada sve to izvrsite u roku od 24 sata ce vam doci mail da potvrdite podatke o sebi a to cete uciniti tako sto cete slikati osobnu ili vozacku nekim digitalcem i poslati im sliku mailom i onda u roku 24sata ce vam prebaciti 50$ na racun od pokera na koji ste se predhodno registrirali sa bonus kodom.
Naravno uz tih 50$ ide i obveza, a to je da imate rok od 90 dana u kojem trebate skupiti odreden broj bodova,a bodove skupljate tako sto cete igrati s tih 50$,nemojte misliti da mozete dici tih 50$ ne ne mozete ako ne skupite odreden broj bodova,ali ako s tih 50$ zaradite primjer 500$ mozete dici 450$ a 50$ onih koje su vam oni dali samo u slucaju ako skupite u roku od 90 dana bodove.Ako ne skupite bodove u 90 dana skiniti ce vam s racuna tih 50$(naravno ako niste izgubili sve onda nemaju sta skiniti)
Eto nadam se da sam mnogima pomogao sretno svima