Važi!
Pizza, diskusija
- poruka: 588
- |
- čitano: 256.067
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
S Pujanki.
Morat ću se zaletit pa probat. Ak ne valja zovem te i moraš doć platit. :)
Sad sam se sjetio još jedne u ST. Pizzeria Skipper u AC Marini. Jednom sam bio tamo al bilo je vrhunski, skupo al vrhunski. Bila je neka pizza sa škampima... uf.
Bio sam samo par puta u zivotu i jednostavno, meni je ovo kraljica uzitaka - Oro Goro.
Pizzeria vrhunska, parkirnog mjesta ima fakat da pomislis da je za kamione, a unutra interijera takodjer kolko ti srce hoce. Nikad nisam usao u pizzeriju koja je tako profesionalno orijentirana. Pizze su divotica, osoblje sasvim ok, nikad nikakve zamjerke.
Uglavnom, pozeljno je nazvat i rezervirat stol jer nista cudno ako cete radnim danom naletjet na guzvu da nema slobodnog stola...
@monopol - o tome ja pricam :D
Bio sam samo par puta u zivotu i jednostavno, meni je ovo kraljica uzitaka - Oro Goro.
Pizzeria vrhunska, parkirnog mjesta ima fakat da pomislis da je za kamione, a unutra interijera takodjer kolko ti srce hoce. Nikad nisam usao u pizzeriju koja je tako profesionalno orijentirana. Pizze su divotica, osoblje sasvim ok, nikad nikakve zamjerke.
Uglavnom, pozeljno je nazvat i rezervirat stol jer nista cudno ako cete radnim danom naletjel na guzvu da nema slobodnog stola...
@monopol - o tome ja pricam :D
Istina, znao sam doci i cekati da se stol raščisti!
Istina, znao sam doci i cekati da se stol raščisti!
Si vidio onaj zid od drvenih pladnjeva za pizze ? :D
Kolko ga ima ? cca 5-6 kvadratnih metara :D
Dvojka!
Oro-goro je dobra,ali je predebelo tijesto i nikako mi to nejde uz pizzu,mora biti fino tanko :)!
:D da, znam :)
a tek litrene krigle... jednom je bila neka festa kad su bile drvene krigle - mislis da pijes iz bacve...
@BMK, kako tko preferira, ali bez tijesta je meni tak-tak, bez kruha ne mogu nist jest, tak da debelo tijesto na postenoj pizzi je po meni uvijek herzclich gekommen :D (kak se vec pise...)
A da u ovu temu ubacimo i raspravljanje o kebabu i bureku?
Vec duze vrijeme trazim pekarnu u kojoj se spravlja dobar burek, jer ovi pored mene i nisu bas nesto a i za kebabom sam odnedavno u potrazi.
E ja volim debelo tijesto i kad odem u Zagreb prva destinacija je taj OroGoro.
E ja volim debelo tijesto i kad odem u Zagreb prva destinacija je taj OroGoro.
nije zg nego Oroslavje
Sjetih se da je doma jos netaknut protvajn domace pizze s domacom sunkom, kravljim sirem, vrganjima, slaninom... :S
Opce zaboravih, sad cu jedva cekat da dodje jutro pa se nasopam :D
Nema mi bolje nego kad je pizza natrpana svime pa kad zagriznes da se sve cijedi :D
Na kvatricu cini mi se imaju 3 ili cek 4 kebabđinice(ako se to tako pise) a ja sam u Ali ke bab-u(dosta skupo, 25 kn cini mi se) probao i jos jednoj.
Na savi jos nisam.
zaboravio sam na mr jack u stenjevcu,imaju dostavu a voze pizze u kombiju
pale su neke opklade i jasno nitko nije mogao pojesti,na jumbo pizzi njih par se ruši u nesvijest
To je ona za 5 ljudi?
Riješili je ja i 2 frenda. :)
Definitivno nije loša ni Maslina u Cvjetnom. Također solidna veličina. Jedino što su malo skupi.
Koliko je tamo i gdje tocno?
Kaj je najbolje uvijek nam ostane oko 1/4 (mislim da to sve govori o veličini pizze).
Inače, osim Jacka odlična mi je pizzeria Popaj kod Rakitja. Svaka preporuka, odličan omjer uloženo - dobiveno.
Aj gonite se.
Sad moram hakirat frižider i opet će mi krvna slika bit u komi...
Viva la kolesterol i junk food!!!
Aj gonite se.
Sad moram hakirat frižider i opet će mi krvna slika bit u komi...
Viva la kolesterol i junk food!!!
Složi si kombo ko moj gore. :)
To kaj mi sad nije malo zlo.
Quattro Formaggi je predobra pizza. Nažalost sam ju samo jednom jeo, za proslo ljeto na moru, no bila je predobra, na Cresu ima jedan predobar restoran na otvorenom uz obalu. Imala je i par komada gorgonzole, skinuo sam jedan i pojeo, da se pojesti, al mi nije nesto, no kad je na pizzi sve skupa, bude predobro. I jos mozzarella... Pssss... Jedva sam hodao poslije :D