Pada Vlada

poruka: 79
|
čitano: 8.548
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: Pada Vlada
BOOMboy kaže...
Old Iggy kaže...
BOOMboy kaže...

Na izbore treba, 150 miljona za izbore je kikiriki koloko su do sada maznuli (sve ove godine). Ako rezultat bude podjednak neka SDP i HDZ podjele fotelje i pljen. 

Čemu potrošiti 150M kuna za isti ili sličan rezultat?

Da gospoda vidi gdje stoje kod birača a i da se očisti sabor od pojedinaca kao Sauha ( valjda se tak preziva) i ovih nezavisnih šljuka.

Rezultati će biti više - manje isti. Obzirom da se glasovi ionako mogu kupovati po potrebi, potrošiti još i to je potpuno besmisleno sada.

9 godina
Old Iggy kaže...
BOOMboy kaže...
Old Iggy kaže...
BOOMboy kaže...

Na izbore treba, 150 miljona za izbore je kikiriki koloko su do sada maznuli (sve ove godine). Ako rezultat bude podjednak neka SDP i HDZ podjele fotelje i pljen. 

Čemu potrošiti 150M kuna za isti ili sličan rezultat?

Da gospoda vidi gdje stoje kod birača a i da se očisti sabor od pojedinaca kao Sauha ( valjda se tak preziva) i ovih nezavisnih šljuka.

Rezultati će biti više - manje isti. Obzirom da se glasovi ionako mogu kupovati po potrebi, potrošiti još i to je potpuno besmisleno sada.

Ništa tu nemre biti smisleno kad je sve ionako besmisleno.

9 godina
protjeran
Pada Vlada

nesto bih napisao.

sto se tice VladeRh kod nas bi se svi sudionici trebali dogovoriti da damo na nekakvu privremenu upravu kao i Agrokor nekom strucnom timu koji ce upravljati financijama drzave a da se Sabor RASPUSTI na 8 godina.

to je isto demokratski i ne znam zasto bi to bilo neustavno.

sto se tice ovrha i dugova banci, osobno znam jako puno ljudi koji su dizali besmislene hipotekarne kredite od 60-70 tisuca eura, sprasili su novce na skupe automobile, sebi, djeci, trosili na putovanja i kad netko u obitelji izgubi posao, ode u nenadanu invalidsku nisku mirovinu, umre,  i  ne mogu vratiti kredit, proklinju drzavu, zovu pojedine politicare da ih brane, da se isti ti politicari populisti  bacaju na cesti u nesvijest, da ih privodi policija itd...

ljudi VEC JEDNOM moraju SHVATITI da se kredit mora vracati i da je ogroman rizik podici tako veliki kredit na 20-30 godina.

17 godina
DataX kaže...

nesto bih napisao.

sto se tice VladeRh kod nas bi se svi sudionici trebali dogovoriti da damo na nekakvu privremenu upravu kao i Agrokor nekom strucnom timu koji ce upravljati financijama drzave a da se Sabor RASPUSTI na 8 godina.

to je isto demokratski i ne znam zasto bi to bilo neustavno.

Pa ovo je u startu neustavno, na stranu što bi napravio pobunu.

9 godina
protjeran
Pada Vlada

dobro.

ne poznajem ustav no ustav nije nesto sto se ne bi moglo promijeniti, ali to ne odovara ni jednoj politickoj interesnoj skupini odn. stranci, niti bi tko od njih to htio potpisati.

floskule, koje svi kada im odgovara izvikuju > vratimo mandate narodu < su samo floskule. 

10 godina
neaktivan
Pada Vlada

Normalnih političkih opcija u Hrvatskoj nema niti će ih biti još barem 30-ak godina. Još smo mi Balkan.

17 godina
DataX kaže...

dobro.

ne poznajem ustav no ustav nije nesto sto se ne bi moglo promijeniti, ali to ne odovara ni jednoj politickoj interesnoj skupini odn. stranci, niti bi tko od njih to htio potpisati.

floskule, koje svi kada im odgovara izvikuju > vratimo mandate narodu < su samo floskule. 

Na stranu što bi morao promijeniti pola zakonodavstva, sadašnja situacija i je nastala radi nestranačkog stručnjaka.

10 godina
odjavljen
Novi izbori nemaju smisla jer će doći na isto, hdz će dobit najviše glasova i prikupit još ljudi kolko im treba za većinu. Samo će se gubit vrijeme. Ima ljudi koji čekaju sad posao u državnim službama, bilo je natječaja i sad postoji šansa da se obustave i otegnu do ko zna kad. Na vlasti se neće niš promijenit a bar će neki pošteni i vrijedni ljudi dobit posao. Sigurno da ima među njima i uhljeba al to se nikad neće promijenit tak da..
17 godina
ddarknessfairyy kaže...
Mitch kaže...

Hah ispran mozak a?

Samo jako loš trol.

Pa i nije čak.

Sad je na onoj granici gdje stvarno mislim da je glup. (NHF).

kbenzema  istina, SDP sa ovima nema baš nikakve šanse, pa brijem da bi MOST dobio više mandata sad...premekan je ovaj Bernardić i prije svega neuvjerljiv koliko je Mileni bio

Poruka je uređivana zadnji put pet 5.5.2017 18:29 (Mitch).
14 godina
Pada Vlada

Novi izbori zaista nemaju smisla,dokle god 47% Hrvata sjedi kod kuce i ne glasa.HDZ/SDP ima glasacku masineriju,koja ce bez obzira na svu sramotu ucinjenu zadnjih dana,opet glasati za njih,jer imaju pinku od toga.Ostali su toliko mali da su gotovo pa beznacajni!

Slusam ovih dana sabor i ne mogu da vjerujem kakve sve to gluposti oni govore i koliko narod moze biti glup da to puši.

Narod se mora trgnuti i napraviti istu stvar sto su i Makedonci napravili,jer ovo zaista vise nema smisla!

Ako želiš pobijediti,ne smiješ izgubiti!
12 godina
neaktivan
Pada Vlada

Definitivno se slažem s kolegom Milka30

Puše se jedne te iste spike koju gospoda iz Sabora govore,narod šuti i jede govna,a svi su hrabri samo preko tog jebenog interneta.

Gledam sad nedavno događalo u Makedoniji kada su prosvjedovali ispred njihovog parlamenta. U BiH prije par godina narod je popizdio,demolirao pola grada jer im je puna kapa jednih te istih obećanja i sranja koja njihovi političari godinama govore. I,eto sad nedavno u Srbiji prosvjedi nakon predsjedničkih izbora.

Hrvatska? Ovce šute,na izbore ne žele izaći jer će "ionako pobjediti HDZ/SDP". 

Prije sam se uvijek pitao: "Kako mogu ljudi glasati za nekoga za koga znaju da nam upropaštava državu?" i dobio sam odgovor.

U Provjerenom prošle godine ispitivali su starije ljude koji su tvrdili: "Glasamo za njih uvijek,pa koliko god bilo gore u državi i dalje ćemo glasati za iste!".

Nema dalje...

John Rambo
10 godina
odjavljen
I tak će biti uvijek dok god su neke osobe u hdz-u. Pisao sam već kak hdz funkcionira u mojoj općini. Plus ima tu još jedna bitna stvar, a to je da imamo poprilično moćnog člana hdz-a koji nema pojma o ničem ali očito iz nekog razloga još uvijek je tamo i ljudi preko njega bivaju zaposleni, a to ti je odma znak da moraš dat glas hdz-u, i ti i cijela familija.
16 godina
Shumy kaže...

Definitivno se slažem s kolegom Milka30

Puše se jedne te iste spike koju gospoda iz Sabora govore,narod šuti i jede govna,a svi su hrabri samo preko tog jebenog interneta.

Gledam sad nedavno događalo u Makedoniji kada su prosvjedovali ispred njihovog parlamenta. U BiH prije par godina narod je popizdio,demolirao pola grada jer im je puna kapa jednih te istih obećanja i sranja koja njihovi političari godinama govore. I,eto sad nedavno u Srbiji prosvjedi nakon predsjedničkih izbora.

Hrvatska? Ovce šute,na izbore ne žele izaći jer će "ionako pobjediti HDZ/SDP". 

Prije sam se uvijek pitao: "Kako mogu ljudi glasati za nekoga za koga znaju da nam upropaštava državu?" i dobio sam odgovor.

U Provjerenom prošle godine ispitivali su starije ljude koji su tvrdili: "Glasamo za njih uvijek,pa koliko god bilo gore u državi i dalje ćemo glasati za iste!".

Nema dalje...

I dali se ista promjenulo u BiH? Zgradu nisu ni obnovili a vlast je ostala ista. Treba napravit drzavni udar da su svi slozni i da se vlast iste sekunde razrjesi i da kaos nastane jer ocito mirnim putem ne ide. Najbolje mi je kad starci kazu na mladima svijet ostaje, ili " treba mlade poducavati itd " pa nemamo gdje siriti svoje horizonte samo po yebenim skladistima i konzumima... Nismo ni svjesni koliko je Hrvatska na dobrom geoloskom polozaju i kakve blagodati imamo u prirodi...jbt pa netko je na forumu napisao kako radi u DE u nekoj firmi gmbh i da je svim radnicima firma podijelila letke gdje preporucuju da se ljetuje u RH, halo u RH... 

Don’t make a habit out of choosing what feels good over what’s actually good for you.
12 godina
neaktivan
Fake_Alert kaže...

I dali se ista promjenulo u BiH? Zgradu nisu ni obnovili a vlast je ostala ista. Treba napravit drzavni udar da su svi slozni i da se vlast iste sekunde razrjesi i da kaos nastane jer ocito mirnim putem ne ide. Najbolje mi je kad starci kazu na mladima svijet ostaje, ili " treba mlade poducavati itd " pa nemamo gdje siriti svoje horizonte samo po yebenim skladistima i konzumima... Nismo ni svjesni koliko je Hrvatska na dobrom geoloskom polozaju i kakve blagodati imamo u prirodi...jbt pa netko je na forumu napisao kako radi u DE u nekoj firmi gmbh i da je svim radnicima firma podijelila letke gdje preporucuju da se ljetuje u RH, halo u RH... 

U BiH je,koliko primjećujem isto. Jest da demoliranje zgrade ne rješava ništa,ali su Bosanci bar pokazali da imaju hrabrost kakvu-takvu,makar i beskorisna bila. Naši i dalje šute ko pizde,a "prosvjeduju" samo preko interneta i svađaju se o onom što je bilo prije 25 ili 75 godina...

Što se tiće ljetovanja i zimovanja kod nas smatram da je to sve na bazi novaca. Boli strance ona stvar za ljepotu mora i naše priroda jer smo najjeftiniji u Europi. Tamo neki stranac će shvatiti da mu je jeftinije ljetovati u Hrvatskoj nego u Italiji ili bilokojoj drugoj državi koja je gospodarski stabilnija (pogotovo ako je u eurozoni) što rezultira većim cijenama boravka. Ne kažem ja da je naše more loše,imamo hvala Bogu nacionalnih parkova i parkova prirode koliko ti duša želi .

Blagodati prirode? Imamo,to svi već znaju. Cijela Slavonija koja bi mogla hraniti pola Europe je potlačena,oranice su prazne a u mojoj okolici je iz dana u dan sve više i više praznih kuća na prodaju,a isto tako i zemljišta koje ne želi nitko kupiti.

John Rambo
Poruka je uređivana zadnji put ned 7.5.2017 21:27 (Shumy).
16 godina
Shumy kaže...
Fake_Alert kaže...

U BiH je,koliko primjećujem isto. Jest da demoliranje zgrade ne rješava ništa,ali su Bosanci bar pokazali da imaju hrabrost kakvu-takvu,makar i beskorisna bila. Naši i dalje šute ko pizde,a "prosvjeduju" samo preko interneta i svađaju se o onom što je bilo prije 25 ili 75 godina...

Što se tiće ljetovanja i zimovanja kod nas smatram da je to sve na bazi novaca. Boli strance ona stvar za ljepotu mora i naše priroda jer smo najjeftiniji u Europi. Tamo neki stranac će shvatiti da mu je jeftinije ljetovati u Hrvatskoj nego u Italiji ili bilokojoj drugoj državi koja je gospodarski stabilnija (pogotovo ako je u eurozoni) što rezultira većim cijenama boravka. Ne kažem ja da je naše more loše,imamo hvala Bogu nacionalnih parkova i parkova prirode koliko ti duša želi .

Blagodati prirode? Imamo,to svi već znaju. Cijela Slavonija koja bi mogla hraniti pola Europe je potlačena,oranice su prazne a u mojoj okolici je iz dana u dan sve više i više praznih kuća na prodaju,a isto tako i zemljišta koje ne želi nitko kupiti.

Moja poanta je bila ta da mi kao narod ne znamo cijeniti ovo sto nam je pod nosom, i dozvoljavamo samo tako da nas 'nasi' potkradaju, shvacas.. Upravo to, slavonija moze cijelu europu nahraniti a nasi vladajuci odnosno mi nista ne poduzimamo po pitanju vlasti. Pa pogledaj one lude francuze svako malo pizdarija kod njih, prosvjed za ovo prosvjed za ono. Pa njemacka se poslije 2 svj rata oporavila brzo, a mi evo nismo se niti pomaknuli, ali doslovno. To sto je 'bilo para' do max 2007 to je zato sto su vladajuci prodali sve sto je bilo u bivsoj drzavi izgradeno, a danas vise nemamo sta prodati. 

Don’t make a habit out of choosing what feels good over what’s actually good for you.
15 godina
Fake_Alert kaže...
Shumy kaže...
Fake_Alert kaže...

Moja poanta je bila ta da mi kao narod ne znamo cijeniti ovo sto nam je pod nosom, i dozvoljavamo samo tako da nas 'nasi' potkradaju, shvacas.. Upravo to, slavonija moze cijelu europu nahraniti a nasi vladajuci odnosno mi nista ne poduzimamo po pitanju vlasti. Pa pogledaj one lude francuze svako malo pizdarija kod njih, prosvjed za ovo prosvjed za ono. Pa njemacka se poslije 2 svj rata oporavila brzo, a mi evo nismo se niti pomaknuli, ali doslovno. To sto je 'bilo para' do max 2007 to je zato sto su vladajuci prodali sve sto je bilo u bivsoj drzavi izgradeno, a danas vise nemamo sta prodati. 

Zablude, zablude, zablude...

Ali s ostalim se slažem

You have to be odd to be number one
Poruka je uređivana zadnji put ned 7.5.2017 22:13 (Top Bugovac).
16 godina
Top Bugovac kaže...
Fake_Alert kaže...
Shumy kaže...
Fake_Alert kaže...

Ali s ostalim se slažem

Pa reci nesto da me izvuces iz toga ako je istina :P

12 godina
neaktivan
Top Bugovac kaže...

Ali s ostalim se slažem

To za Slavoniju da bi mogla prehraniti pola europe sam mislio više metaforički. Uzmimo u obzir i ostale pokrajine Hrvatske da bi i zemlja Zagorja,Dalmatinske Zagore,Like mogle dobro doći ali je (kao što već znate) poljoprivreda u banani upravo zbog onoga što piše u prošlim postovima.

Ne znam kakvo je stanje van Slavonije jer se iz nje nisam maknuo dobrih pet godina ,ali vjerujem da nije ništa bolje nego ovdje...

John Rambo
15 godina
Fake_Alert kaže...
Top Bugovac kaže...

Pa reci nesto da me izvuces iz toga ako je istina :P

Jedan brzinski odgovor (posao ne čeka)

I Njemcima je trebalo duže vremena da se "dignu" nakon rata. Tebi su sve one njihove godine uzdizanja zapravo dva reda u knjizi iz povijesti, nemamo osjećaj (nisi ti kriv, to je opći problem), samo još jedan dokaz koliko je vrijeme relativno :P

Usporedi njihov rast BDP/capita i naš pa ćeš možda vidjeti o čemu govorim (nisam ekonomist i ne znam koliko bdp govori)

A što se tiče mentaliteta, mi imamo svoje neoustaše, a oni svoje neonaziste. Samo što njihovi neonazisti pale izbjegličke kampove, tuku se s lijevo orijentiranim prosvjednicima itd itd

Problem je što naši mediji sve preuveličaju i odugovlače, a u Njemačkoj se dosta toga samo spomene i zaboravi

Shumy kaže...
Top Bugovac kaže...

Ali s ostalim se slažem

To za Slavoniju da bi mogla prehraniti pola europe sam mislio više metaforički. Uzmimo u obzir i ostale pokrajine Hrvatske da bi i zemlja Zagorja,Dalmatinske Zagore,Like mogle dobro doći ali je (kao što već znate) poljoprivreda u banani upravo zbog onoga što piše u prošlim postovima.

Ne znam kakvo je stanje van Slavonije jer se iz nje nisam maknuo dobrih pet godina ,ali vjerujem da nije ništa bolje nego ovdje...

Slažem se :)
Ma morao sam napisati da je to zabluda jer dosta ljudi vjeruje u to...

You have to be odd to be number one
Poruka je uređivana zadnji put ned 7.5.2017 23:20 (Top Bugovac).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice