Ljudi moji a sta mislite odakle Bugu ova konfiguracija sto poklanjaju..uvijek mi je Baksa izgledao kao neki sumnjivac
E necete pljackat Links,ima 100 ulaza/izlaza i onaj bog na vratima kaj se vrti!
jbga, JA mislim da je opljckan zbog necega dali je necija reklamacija ili nesto neki konflikt je bio garant sada ce se tu raspitasti seres ovo ono
Ako ništa drugo,ovo je reklama da bolja ne može biti!
Istina, platili bi puno više za ovoliko prisutstva u medijima.

Buhahahaha...
Ja bih razmontirao pistolj jednostavnim povlacenjem gornjeg dijela, sam proces onesposobljavanja pocinitelja kaznenog dijela kradje tada bi se mogao glatko odviti.
Razmontirao bi ti mudo labudovo, radi se o manjem revolveru...
Nezgodno je ako ti netko uperi pištolj u lice ili kalašnjikov u usta.
Ako nisi psihički jak, ostat ćeš traumatiziran.
Suludo je pružati bilo kakav pasivni otpor ili nedao bog aktivni.
Više se postigne dubokom koncetracijom:
-pamtiti detalje odjeće i obuće
-naglasak i govorne mane
-ruke i bilo koji dio lica koji viri
-gestikulaciju,hod,držanje
...masu propalica se ne pronađe jer svjedoci neznaju opisati propalicu.
Zakon je dobar i nije nam potreban zakon "divljeg zapada" sa pultevima punim oružja ,kojim rukuju neosposobljeni.
Najpametniji komentar.
Dodao bih još uočiti i obilježiti područja sa kojima je počinitelj imao kontakte i ostavio bilo kakve tragove i smireno pratiti kuda je pobjegao.
Zanimljivo da većinom ne kradu ljudi koji su ostali bez posla ili koji nisu dobili mjesecima plaću, koji ne mogu kupiti osnovne namirnice da prehrane obitelj (jer se banda lopovska na njihovim leđima obogatila).
Takve provale rade pripadnici zločinačkih organizacija kojima je to normalna vrsta ponašanja i(li) ovisnici o kocki i slična ekipa koji imaju ali bi željeli još. Spominjem kocku jer kad je tip u Đurđevcu opljačkao Finu i ubio zaštitara imao je sređene odnose kod kuće, dobar posao ali ga je uništila sportska kladionica. Kod mnogih je to hranjenje vlastitih hirova. Nije im dovoljan normalan način života već im treba pola kile koke i 15 kurvi tjedno, a za to treba para. I normalno, Mercedes ML.
E ljudi a hajmo mi njega tražit
Da fakat, ajmo ga naći, ko 4chanovci ove kaj mačke mučiju...
E ljudi a hajmo mi njega tražit
Da fakat, ajmo ga naći, ko 4chanovci ove kaj mačke mučiju...
Bilo bi zgodno, ali...
Bilo bi zgodno, ali...
nije potrebno
Bilo bi zgodno, ali...
nije potrebno
Da nedobijete karton
EDIT: Ljubičasti
Misliš da češ mi dati neku boju
Zanimljivo da većinom ne kradu ljudi koji su ostali bez posla ili koji nisu dobili mjesecima plaću, koji ne mogu kupiti osnovne namirnice da prehrane obitelj (jer se banda lopovska na njihovim leđima obogatila).
Takve provale rade pripadnici zločinačkih organizacija kojima je to normalna vrsta ponašanja i(li) ovisnici o kocki i slična ekipa koji imaju ali bi željeli još. Spominjem kocku jer kad je tip u Đurđevcu opljačkao Finu i ubio zaštitara imao je sređene odnose kod kuće, dobar posao ali ga je uništila sportska kladionica. Kod mnogih je to hranjenje vlastitih hirova. Nije im dovoljan normalan način života već im treba pola kile koke i 15 kurvi tjedno, a za to treba para. I normalno, Mercedes ML.
Imate onu: Ne kradu oni koji nemaju, nego oni koji su lopovi.
Možda to i ne izgleda baš tako na prvi mah, ali danas je opći kaos na ulicama. Svaki klošar je naoružan vatrenim oružjem ili opasnim oruđem.
Razbojnici su posebna sorta i vjerujte da čim su spremni doći u trgovinu sa oružjem u po' bijela dana ili zaustaviti vas na ulici i opljačkati, spremni su to oružje i upotrijebiti.
Dobro razmislite šta će te uraditi u takvim situacijama, nemojte se zalijetati jer vidite šta se dešava. Figurativno rečeno, zakon je na njihovoj strani, kazne su mizerne, a njima ste vi i sankcija samo "poslovni rizik".