Opljačkan protis

poruka: 137
|
čitano: 23.625
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Opljačkan protis

Ljudi moji a sta mislite odakle Bugu ova konfiguracija sto poklanjaju..uvijek mi  je Baksa izgledao kao neki sumnjivac

Poruka je uređivana zadnji put čet 30.12.2010 23:31 (Dragon23288).
14 godina
protjeran
Opljačkan protis

E necete pljackat Links,ima 100 ulaza/izlaza i onaj bog na vratima kaj se vrti! {#}

.U.
16 godina
protjeran
Opljačkan protis

jbga, JA mislim da je opljckan zbog necega dali je necija reklamacija ili nesto neki konflikt je bio garant sada ce se tu raspitasti seres ovo ono

zvoneXP
14 godina
protjeran
Opljačkan protis

Ako ništa drugo,ovo je reklama da bolja ne može biti!

.U.
17 godina
neaktivan
Opljačkan protis

Istina, platili bi puno više za ovoliko prisutstva u medijima.

http://www.youtube.com/watch?v=IM9ezwvBOjo
14 godina
protjeran
Opljačkan protis
Da reklama kosta puno vise od tih 30 tisuca + zbog ovog ce zaradit par puta tolko + osiguranje!
.U.
15 godina
neaktivan
Opljačkan protis

{#} Buhahahaha...

harry
17 godina
RE: Opljačkan protis
Mentalist kaže...

Ja bih razmontirao pistolj jednostavnim povlacenjem gornjeg dijela, sam proces onesposobljavanja pocinitelja kaznenog dijela kradje tada bi se mogao glatko odviti.

Razmontirao bi ti mudo labudovo, radi se o manjem revolveru...{#}

Grdelin kaže...

Nezgodno je ako ti netko uperi pištolj u lice ili kalašnjikov u usta.

Ako nisi psihički jak, ostat ćeš traumatiziran.

Suludo je pružati bilo kakav pasivni otpor ili nedao bog aktivni.

Više se postigne dubokom koncetracijom:

-pamtiti detalje odjeće i obuće

-naglasak i govorne mane

-ruke i bilo koji dio lica koji viri

-gestikulaciju,hod,držanje

...masu propalica se ne pronađe jer svjedoci neznaju opisati propalicu.

Zakon je dobar i nije nam potreban zakon "divljeg zapada" sa pultevima punim oružja ,kojim rukuju neosposobljeni.

Najpametniji komentar. {#}

Dodao bih još uočiti i obilježiti područja sa kojima je počinitelj imao kontakte i ostavio bilo kakve tragove i smireno pratiti kuda je pobjegao.

Sve što imam sam ukrao, samo sam školu i vozačku kupio.
16 godina
Opljačkan protis

Zanimljivo da većinom ne kradu ljudi koji su ostali bez posla ili koji nisu dobili mjesecima plaću, koji ne mogu kupiti osnovne namirnice da prehrane obitelj (jer se banda lopovska na njihovim leđima obogatila).

Takve provale rade pripadnici zločinačkih organizacija kojima je to normalna vrsta ponašanja i(li) ovisnici o kocki i slična ekipa koji imaju ali bi željeli još. Spominjem kocku jer kad je tip u Đurđevcu opljačkao Finu i ubio zaštitara imao je sređene odnose kod kuće, dobar posao ali ga je uništila sportska kladionica. Kod mnogih je to hranjenje vlastitih hirova. Nije im dovoljan normalan način života već im treba pola kile koke i 15 kurvi tjedno, a za to treba para. I normalno, Mercedes ML.

Mali korak za čovjeka, velik za stonogu
14 godina
protjeran
Opljačkan protis

E ljudi a hajmo mi njega tražit

Ja:Šta da uzmem za 200 kuna.Baba:Uzmi meni za kruh.Ja:Kakav kruh baba,to ti dođe 6 kuna.Baba:budalo za brašo,jaja,mlijeko,germu...
17 godina
neaktivan
Opljačkan protis

Da fakat, ajmo ga naći, ko 4chanovci ove kaj mačke mučiju...

Q: a kako se to linux ponasa kad crkne hdd? A: zastekava svakih 60 sec,ali prezivi se
17 godina
neaktivan
Gnjavator komunikacije kaže...

E ljudi a hajmo mi njega tražit

1domagoj1 kaže...

Da fakat, ajmo ga naći, ko 4chanovci ove kaj mačke mučiju...

Bilo bi zgodno, ali...

Živo mi se fućka, spavam do ručka, mama me mazi, a Tito me brani.
15 godina
protjeran
AA-d00d kaže...

Bilo bi zgodno, ali...

nije potrebno

lijepo li je Hrvat biti,majko hvala ti
14 godina
protjeran
Toni93 kaže...
AA-d00d kaže...

Bilo bi zgodno, ali...

nije potrebno

Da nedobijete karton

EDIT: Ljubičasti

Ja:Šta da uzmem za 200 kuna.Baba:Uzmi meni za kruh.Ja:Kakav kruh baba,to ti dođe 6 kuna.Baba:budalo za brašo,jaja,mlijeko,germu...
Poruka je uređivana zadnji put pet 31.12.2010 14:20 (Gnjavator komunikacije).
15 godina
bit će njemu labrnja ljubičasta kad ga uhvatimo
Acta, non verba.
14 godina
protjeran
The Unforgiven kaže...
bit će njemu labrnja ljubičasta kad ga uhvatimo

Misliš da češ mi dati neku boju

17 godina
Micek kaže...

Zanimljivo da većinom ne kradu ljudi koji su ostali bez posla ili koji nisu dobili mjesecima plaću, koji ne mogu kupiti osnovne namirnice da prehrane obitelj (jer se banda lopovska na njihovim leđima obogatila).

Takve provale rade pripadnici zločinačkih organizacija kojima je to normalna vrsta ponašanja i(li) ovisnici o kocki i slična ekipa koji imaju ali bi željeli još. Spominjem kocku jer kad je tip u Đurđevcu opljačkao Finu i ubio zaštitara imao je sređene odnose kod kuće, dobar posao ali ga je uništila sportska kladionica. Kod mnogih je to hranjenje vlastitih hirova. Nije im dovoljan normalan način života već im treba pola kile koke i 15 kurvi tjedno, a za to treba para. I normalno, Mercedes ML.

Imate onu: Ne kradu oni koji nemaju, nego oni koji su lopovi.

Možda to i ne izgleda baš tako na prvi mah, ali danas je opći kaos na ulicama. Svaki klošar je naoružan vatrenim oružjem ili opasnim oruđem. 

Razbojnici su posebna sorta  i vjerujte da čim su spremni doći u trgovinu  sa oružjem u po' bijela dana ili zaustaviti vas na ulici i opljačkati, spremni su to oružje i upotrijebiti.

Dobro razmislite šta će te uraditi u takvim situacijama, nemojte se zalijetati jer vidite šta se dešava. Figurativno rečeno, zakon je na njihovoj strani, kazne su mizerne, a njima ste vi i sankcija samo "poslovni rizik".

Sve što imam sam ukrao, samo sam školu i vozačku kupio.
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice