Šta reć, više nije sigurno ni komponente kupovat.
http://danas.net.hr/crna-kronika/page/2010/12/30/0021006.html?pos=n0
Šta reć, više nije sigurno ni komponente kupovat.
http://danas.net.hr/crna-kronika/page/2010/12/30/0021006.html?pos=n0
Ma to neki frajer nije mogo dočekat Bug izvlačenje (nagradne igre) :D
ajd sad polako....gdje ste bili u to vrijeme
ajd barem nitko nije nastrado
ja znam tko je bio tamo u to vrijeme
Mato
Mato
I on upravo "leti" autoputom prema Osijeku, na svom.......Zetoru sa otključanim množiteljem. Plan mu je prebaciti se na Zetora sa Baotiana (jer se njemu vide neonke, sharkoonov vent na auspuhu, no-name napajanje umjesto akumulatora)
10k kn ukradeno, a dnevno naprave promet od 250k kn...
Uglavnom, online plaćanje -> pljačkaši puše...
Mislim će Protis platiti 20k onome tko nađe pljačkaša, samo da mu smjeste patku,
jer njima je gubitak od 50k -> ništa...
Oporave se u 2 dana...
Mislim će Protis platiti 20k onome tko nađe pljačkaša, samo da mu smjeste patku,
Oporave se u 2 dana...
24 sata veli 30.000
Ne mogu vjerovati da sam prije par dana tamo bio (prvi put). Mislim, mogu, ali opet..
Oporave se u 2 dana...
Mato će postat Ghost Rider na svom Baotianu.
30 k kn je ukradeno, među kojima su vjerojatno moji novci, jer sam bio jučer tamo. (kupio USB).EDIT - nisu, pljačka je bila u utorak navečer EDIT 2-ipak je pljačka bila jučer navečer u 19h
Da nađu te pare, još će i cijene spustit
Kreten uzeo pare umjesto da je uzeo dobre grafičke i procesore.
Spavao sam, sam.
BUG bi trebao uvesti stavljanje naglasaka...
Mato
Još ja čuo od frenda da je vidio nekog nabrijanog Zetora da je propićio na autocesti
Treba provjerit i ovog lika koji se zatekao u to vrijeme kad je ovaj "navratio",možda je to sve organizirano.Da mi netko tako uleti sigurno nebi bio tako miran i samo mu podjelio novce...
Udario je pljackaš na mjesto koje se obicno ne pljacka bas kod nas, ducani s djelovima za kompove te ostalo i tak to kladim se da je imal informaciju o trenutnom stanju gotovine u ducanu bez greške.
ja da sam na prodavačevom mjestu bio ja bi liku izbio pištolj iz ruke....
dobro pogledaj snimke
na snimci koja gleda na blagajnu...uočavaš kako lik drži pištolj...samo mu desnom rukom izbiješ pištolj i nečim tupim udariš ga po glavi
Problem robed fags??
I onda ga je trebao onesvjestiti polukružnim udarcem.
pa to sam i ja rekao....pogledajte malo bolje ponašanje lopova...ili je amater ili mu je prvi put.....s rukom u kojoj je pištolj on ide kupiti lovu....da sam prodavač izlemao bih ga tamo sto posto..još bi mu njegove pare uzeo
dobro pogledaj snimke
na snimci koja gleda na blagajnu...uočavaš kako lik drži pištolj...samo mu desnom rukom izbiješ pištolj i nečim tupim udariš ga po glaviProblem robed fags??
nda,
i onda ti završiš u zatvoru zbog napada i teškog ozljeđivanja
I da ne pričamo da uz put možeš i sam stradati ...
Možda če sad pasti cjene u Protisu! hehe
više bi zaradio da je ukrao i djelove. pljačkaš se očito ne razumije u hardver
Budući da sam malo "krupnije" građe nebi mi bio problem odvaliti lika šakom u glavu...
Sakrio se pod pult. Mislim da nebi ni mrdnit mogel, sam bi se sakril pod pult. A kaj ćeš, nisam neki hero ak mi villain dojde...
EDIT: Ma ovo je namješteno stoposto.
pa to sam i ja rekao....pogledajte malo bolje ponašanje lopova...ili je amater ili mu je prvi put.....s rukom u kojoj je pištolj on ide kupiti lovu....da sam prodavač izlemao bih ga tamo sto posto..još bi mu njegove pare uzeo
..........ili bi završio kao onaj zaštitar prije par dana ,boli ga ona stvar nisu pare njegove
Budući da sam malo "krupnije" građe nebi mi bio problem odvaliti lika šakom u glavu...
to me podsjeća na tipa koji je išao u provalu, preskočio ogradu i skočio psu koj je spavao na rep
Naravno da ga je pas izgrizao
I da apsurd bude veći provalnik je tužio vlasnika jer su bila povrijeđena "njegova" (provalnička) prava od strane psa
Nebi taj lik imao muda pucat,vidiš kako drži pištolj,skoro da mu padne iz ruke...
Da je samo uzeo core i7 980x i to 2 komada to mu je eto 50% više nego što je on ukrao para.
dobro pogledaj snimke
na snimci koja gleda na blagajnu...uočavaš kako lik drži pištolj...samo mu desnom rukom izbiješ pištolj i nečim tupim udariš ga po glavi
Problem robed fags??
Dali je to isto mislio i onaj jadan zaštitar kojeg je ona konjina ubila...?
Ma nosi pajdo sve, ali mene ne diraj....