Opljačkan protis

poruka: 137
|
čitano: 23.113
|
moderatori: DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Opljačkan protis

Pa da to nije onaj šta je prije par dana ubia onog policajca, u onoj banci? :O

OĆU NOVI NICK!
16 godina
RE: Opljačkan protis
F1-IVO kaže...

Molim pomoć oko sklapanja konfe do 30000 kn.{#}

Zar i ti sine Brute{#}

Micek kaže...

Uđeš tako sa fantomkom, oružjem i vikneš: Spakiraj mi 2 komada HD 5970 i crossfire kabel ili pucam!

Ili kažeš: "daj mi konfu kao microman-ovu ili ću te probušit na par mjesta!!!"{#}

Uglavnom, ja mislim da ovo ovaj čovjek bio već 10ak puta u Protisu, jer ući u tu rupu prvi put onako brzo i ne past niz one njihove stepenice graniči sa znanstvenom fantastikom{#}

15 godina
neaktivan
Opljačkan protis

Jbg kriza  u državi ... pa mora se nekak preživjet .

You may say that I'm a dreamer But I'm not the only one I hope someday you'll join us And the world will live as one .......
15 godina
Opljačkan protis
Ufff sad bi trebalo provjerit gdje je Sanader :)
Promišljanje je posao mnogih; odlučivanje pak samo jednoga.
15 godina
protjeran
Opljačkan protis

nisam ja majke mi {#}

xDDD
16 godina
odjavljen
Opljačkan protis

najbolje kad Rene Bit. u metastazama uleti u kladionicu......ima da se svi zas***{#}

ovaj je samo ušao i:dobar dan----dobar dan

dajte mi par fermija,radeonki i intela i još taj sitniš iz blagajne----izvolite gospodine,još nešto?----ne hvala,nemam nuklearnu elektranu doma koja to može pokrenut

16 godina
M4X kaže...

najbolje kad Rene Bit. u metastazama uleti u kladionicu......ima da se svi zas***{#}

ovaj je samo ušao i:dobar dan----dobar dan

dajte mi par fermija,radeonki i intela i još taj sitniš iz blagajne----izvolite gospodine,još nešto?----ne hvala,nemam nuklearnu elektranu doma koja to može pokrenut

Ne još bolje :

"Pozdrav, frende ! Čuj ja vidio da ti imaš par desetak tisuća kn u blagajni pa da odem kupit neki reaktor za gtx 480 quad sli."

Blagajnik : "Može, može navrati opet, imaš divan pištolj !"

^^TROLLBUSTER^^ Xfire : mihovil13 Sretna Nova 2011. ! !
15 godina
Opljačkan protis

Ma meni se čini da je ovo sve izorganizirano.

Ovaj uđe daj pare., ovaj odma vadi, čovječe pa moraš malo usporit. Ajde još da  se tip ponaša ko neki pravi pljačkaš, ali ovoliko greššaka dosad nisam vidio. Prvo uđe sa pištoljem, da ga ovaj vidi. Onda se okrene da zatvori vrata, okrene leđa, pa on onda maše pištoljem, i još ga nije ni usmjerio prodavaču, pa ide kupit pare s rukom u kojoj mu je pištolj, pa polagano izlazi, i tek kad izađe počne trčiat, i to s pištoljem nasred ulice.

Uglavnom nove informacije, našli su overclockanog Zetora, bio je ovaj model:

http://www.zetor.com/zetor-forterra

sa ovim motorom:

http://www.zetor.com/engine-z-1605

i još su našli neke čudne dodatke. Uglavnom policija ja na čudan način otkrila Zetora s mjesta nesreće, naime una tehničkom pregledu Zetor je prošao 3D Mark vantage bez problema, ali pošto se po novim EU certificiranim zakonima mora testirati 3D Mark 11, Zetor je pao. Naime njegov procesor overclockan sa 1mhz na čak 4 mhz-a nije sve to mogao izdržati. Još se uvijek sumnja i na napajanje nešpoznate tvrtke Mato d.o.o., naime napajanje nije moglo pokrenuti dvije lampe sa BMW-a, 16 neonki, 20 ledica te još 2 televizora koji prikazuju postignutu brzinu u mm/h, koliko nam je poznato grafička je isključena iz svih sumnji jer je podržavala DX 2, te je kao takva trebala proći test. Limarija je isto čudne prirode jer su u njoj pronašli hranu za krave, naime i na limariji piše Mato d.o.o. Istražitelji su rekli da ovakvu perverziju još nisu vidjeli, te da će se PETA sigurno uključiti u istragu. Ako znate tko je vlasnik traktora ili tko je vlasnik tvrtke Mato d.o.o., molimo da se obratite policiji, naime tko otkrije korisne informacije dobiva čevape sa lukom i ajvarom besplatno u restoranu Remetinec.

http://www.speedtest.net/result/917164172.png
15 godina
neaktivan
hrvatskafarkasevec kaže...
microman kaže...
Micek kaže...

A jeste šašavi {#}

{#}

Marry Chroostmass, and a Hippy New Year :P ||| Daniman123 mi je rekao da dam TD :P
15 godina
protjeran
Krešo91 kaže...
microman kaže...
Micek kaže...

A jeste šašavi {#}

hmm neznam ja :) 

CyberPunk
14 godina
neaktivan
Opljačkan protis

Ja ćuo na vijestima opljačkana trgovina s kompjutorima  na Trešnjevci već se uplašio da su opljačkali links,koga briga za protis.

15 godina
protjeran
tommy hilfiger kaže...

Ja ćuo na vijestima opljačkana trgovina s kompjutorima  na Trešnjevci već se uplašio da su opljačkali links,koga briga za protis.

kao da ti imas neke koristi dal opljackali links ili protis 

svejedno dok ne ukradu tebi 

CyberPunk
15 godina

Ma ovaj pljačkaš se usro. Daj ga pogledaj, ušeta unutra i : kaže davaj pare, ti njemu samo nadodaš: ako uzmeš samo lipe iz ove kase izje*** ću i tebe i cijelu tvoju porodicu pi*** ti mater**.

http://www.speedtest.net/result/917164172.png
15 godina
protjeran
EVO kaže...

Ma ovaj pljačkaš se usro. Daj ga pogledaj, ušeta unutra i : kaže davaj pare, ti njemu samo nadodaš: ako uzmeš samo lipe iz ove kase izje*** ću i tebe i cijelu tvoju porodicu pi*** ti mater**.

i dobijes metak u celo

nemas ti tu njemu sta verbano srat 

pogotovo kad je naoruzan,a ti koji se boje su jos najgori jer nikad neznas sa njima 

od nervoze ce i slucajno zapucat

CyberPunk
15 godina
neaktivan
tommy hilfiger kaže...

Links nije šupa u podrumu da bi ga mogao opljačkati jedan amater. Za njega treba dobro organizirana i profesionalna pljačka i nikakav Zetor za prjevoz, već punokrvni MAN kamion da u njega stane pola skladišta.

Ja se mogu pobrinuti za nabavku kamiona i planova trgovine u Linksu, samo trebam par dobrovoljaca koji znaju sa pljucom i poželjno je da mogu nosit barem 50kg teret.{#}

I'll be back
15 godina
protjeran
microman kaže...
tommy hilfiger kaže...

Links nije šupa u podrumu da bi ga mogao opljačkati jedan amater. Za njega treba dobro organizirana i profesionalna pljačka i nikakav Zetor za prjevoz, već punokrvni MAN kamion da u njega stane pola skladišta.

Ja se mogu pobrinuti za nabavku kamiona i planova trgovine u Linksu, samo trebam par dobrovoljaca koji znaju sa pljucom i poželjno je da mogu nosit barem 50kg teret.{#}

mogu i ja kamion nabavit (pa cak i vozit) ali do 7.5t 

valjda necemo previse natovarit {#} 

a za tezinu ne brini uzmemo jednu paletu i paletara i sam skidamo sa polica 

na rampu i na kamion (a mozda imaju i u skladistu vilicara (znam i njega  vozit :)

CyberPunk
16 godina
Opljačkan protis

Ko recimo oni kaj su opljačkali Apple store, ima tu na Bug video, pojavio se video, navodno je to bilo pred godinu dana, al likovi ako nisu profići onda ne znam kaj su, jbm mater, za 31 sek us pokrakli 38 i nekaj macbuka, 40 ajpoda i ajti ja znam kaj, ugl pun k, onak, stražar se nije ni snašel, vi već bani bili, prestrašno...

RDT: ja ti zan ms pljucama...

Q: a kako se to linux ponasa kad crkne hdd? A: zastekava svakih 60 sec,ali prezivi se
Poruka je uređivana zadnji put čet 30.12.2010 22:50 (1domagoj1).
15 godina
neaktivan

mogu i ja kamion nabavit (pa cak i vozit) ali do 7.5t 

valjda necemo previse natovarit {#} 

a za tezinu ne brini uzmemo jednu paletu i paletara i sam skidamo sa polica 

na rampu i na kamion (a mozda imaju i u skladistu vilicara (znam i njega  vozit :)

E super biti će dosta. Prioritet je samo High End Hardwer.

I'll be back
15 godina
protjeran
Opljačkan protis

al ipak to nam se ne isplati 

jer u skladistu di radim ima oko 40 paleta Lucky Strike-a,a svaka paleta dođe oko 200 000kn :)

CyberPunk
16 godina
Opljačkan protis

Ako ne zant e pročitat oprostite, amalo sam se napil, sad pred apr miantua s frendaoviam...

EDIT: Neee, thumb down, nisam kriv... {#}

EDIT2: oProstite, neću vieš postati, pomoći ću vam s Linuxima i pljačkati links isto...

Q: a kako se to linux ponasa kad crkne hdd? A: zastekava svakih 60 sec,ali prezivi se
Poruka je uređivana zadnji put čet 30.12.2010 23:01 (1domagoj1).
14 godina
protjeran
Opljačkan protis

Di je Ivo Sanader?

http://forum.links.hr/index.php?tab=forum
15 godina
neaktivan
Opljačkan protis

uopce mi ih nije zao .. gamad jedna bezobrazna (osobno iskustvo)... takav odnos prema kupcima to je nevidjeno ..

pa ti sljedeci put ne prihvacaj reklamaciju ... ce biti po njonji ...

xFire: rebelsy | steam: rebelsyz0r
Poruka je uređivana zadnji put čet 30.12.2010 23:05 (rebelsy).
14 godina
neaktivan
tommy hilfiger kaže...

svejedno dok ne ukradu

Ćesto idem tamo i znam osoblje,simpatični su i naravno da mi nije bilo drago  kad sam ćuo da je ta trgovina možda popljačkana,a u tom trenutku nisam niti znao dali ima žrtava.

16 godina
protjeran
Opljačkan protis

Koreanci se znaju nositi s kriminalom i kriminalcima {#}

15 godina
protjeran
tommy hilfiger kaže...
tommy hilfiger kaže...

svejedno dok ne ukradu

Ćesto idem tamo i znam osoblje,simpatični su i naravno da mi nije bilo drago  kad sam ćuo da je ta trgovina možda popljačkana,a u tom trenutku nisam niti znao dali ima žrtava.

e da to je istina ok su decki 

al jbt taj links 

stavili ga u najmanju ulicu mogucu trebalo nam 2 sata da ga nađemo 

tak da nebi se moto onuda sa kamionom :)

CyberPunk
16 godina
Opljačkan protis

I meni je puno treabalo da nađem links tamo na trešnjevki negde. Ah, kad su tak zamaskirani i još nema za parkirati mjesta, nek es moram na cesti sa sva četri pa brže nutra kupit i brže van... Ah...

15 godina
moderator
rooswelt1991 kaže...

Uglavnom, ja mislim da ovo ovaj čovjek bio već 10ak puta u Protisu, jer ući u tu rupu prvi put onako brzo i ne past niz one njihove stepenice graniči sa znanstvenom fantastikom{#}

istina, ja prvi put kad sam bio sam skoro pao al sam se uspio uhvatit za vrata...a ovaj ko da je tamo doma ušao i izašao...

TROLLBUSTER /// ako sam ti pomogao slobodno stisni HVALA :) ///////...believe...wake up, and drive...
16 godina
neaktivan
Opljačkan protis

Kakva krađa hardvera, to je u najmanju ruku glupo, ionako ukradenog hardvera imamo previse.

Nadam se da će naći lopova.

15 godina
neaktivan

e da, a kad im dođe zamaskirani tip sa pištoljem, više nisu bahati... Kupci su za njih niža vrsta. E pa sad znam da pri kupovini iduči put nosim gan sa sobom... i dočekat će me puni respekta...dapaće, poklonit će mi tih 2 gb DDR memorije.

16 godina
neaktivan
Opljačkan protis

Hehehe smijesno vam je kako sad pricate da treba "posjetiti" i ADM i Links itd. ali brijem da ljudi koji tamo rade sada citaju vase postove i usput postavljaju mine i bodljikave zice ispred vrata{#}

Živo mi se fućka, spavam do ručka, mama me mazi, a Tito me brani.
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice