Ogranicenje zaključana tema

poruka: 14
|
čitano: 1.082
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
protjeran
Ogranicenje

Što mislite, jel se isplati otvoriti temu s glasanjem o tome da se ograniči svakog korisnika na 1 poruku dnevno na forumu?

14 godina
Ogranicenje

pa ako je riječ o ljudima sa postovima sličnom ovome tvojemu da....

12 godina
protjeran
Re: Ogranicenje

Hm, razmišljam se da li se bojati onih koji će doći iza mene... Jer meni će već danas dosadit...

14 godina
Ogranicenje

Reci mi samo jednu pozitivnu stvar tvoga predloga!

To pravilo treba uvesti samo našim aktivnim( prva i druga )curama koje su svakom loncu poklopac!

12 godina
protjeran

Da, da, to treba razmišljanja

12 godina
protjeran

Npr. badava ograničenje ako netko ima 2 nicka...

15 godina
Ogranicenje

1 poruka dnevno i maksimalno 25 znakova. I ne u temi po izboru nego ti forum random izbaci neku temu.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
12 godina
protjeran
Ogranicenje

Mobitel funkcionira ovako:

450 znakova = 1/3 dijela SMS-a...

900 znakova = 2/3 dijela SMS-a...

1350 znakova = 3/3 dijela SMS-a...

Možda nije pametno dati više od 1350 znakova za poruku na forumu...

Ako je netko ispod 450 znakova, ima neku zvjezdicu...

Ali svejedno je previše članova na forumu...

Nitko ne zna samo čitati, svi bi pisali...

Ne znam zašto...

To je bar jedan razlog za protiv toga...

12 godina
protjeran
Ogranicenje

Da li bi članovi smanjili broj poruka za 500% da ih se zamoli?

15 godina
ljesnjaci kaže...

Mobitel funkcionira ovako:

450 znakova = 1/3 dijela SMS-a...

jedna sms poruka sadrži do 160 znakova.. očito si mlad kada to ne znaš 

the problem with my brain is the left side has nothing right in it, and the right side has nothing left in it.
12 godina
protjeran

Na mom mobitelu piše 450... I kolko vidim tako i T-mobile zbraja... Ako prijeđem 450, uzme mi kunu za poruku...

Ali ako se neke stvari ograničavaju, treba ograničiti i thumb up i thumb down... Da netko ne može više od jednom tjedno kliknuti na thumb up ili thumb down...

15 godina
ljesnjaci kaže...

Na mom mobitelu piše 450... I kolko vidim tako i T-mobile zbraja... Ako prijeđem 450, uzme mi kunu za poruku...

zato i kažem da si mlad  prije nisu postojale multipart sms poruke nego si imao 160 znakova limit.

danas mobiteli sami ekstendaju dužinu (ilitiga segmentiraju dužu poruku na više pojedinih), znači ako pređeš 160 znakova šalješ više od jedne sms poruke. No ukoliko ekstendaš sms poruku/e, unutar poruke se mora dodati header pomoću kojega će mobitel skužiti da je poruka segmentirana, te zbog toga onda nemaš 320 znakova na raspolaganju nego nešto manje (mislim da se onda radi o 300-305 znakova nisam ziher). Tako da ako ti nakucaš 450 znakova, to znači da nisi poslao jednu nego 3 sms poruke.

the problem with my brain is the left side has nothing right in it, and the right side has nothing left in it.
12 godina
protjeran

E točno tako je i bilo. 150 znakova = 1 SMS poruka... A 450 znakova je 3 SMS poruke, a ne 1. Hvala...

16 godina
Hexfire kaže...

1 poruka dnevno i maksimalno 25 znakova. I ne u temi po izboru nego ti forum random izbaci neku temu.

I to još iz podforum OSTALO

https://www.youtube.com/channel/UCNEZ9fPqdssgI2SReOIXOeQ
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice