Očekivanje promijene cijena

poruka: 4
|
čitano: 1.036
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan

Pratim već neko vrijeme kako se kreću cijene razne elektronike, točnije pričam o PC volanima.

Gledam klasu kao Driving Force GT do G27, recimo prije točno godinu dana Driving Force GT se mogao naći na nabava.net za oko 700 kn, trenutna cijena mu je iznad 1000 kn. Isto tako G27 se mogao naći oko 1500 dok je danas iznad 1900 kn. Dakle što je utjecalo na porast cijene u 2012 godini? Dali su se mijenjali tečaji, jel realno kad pogledamo to su sve stariji volani i cijene bi trebale padati. I mogu li u skoroj budućnosti očekivati smanjenje cijene?

Tazlog zašto postam ovdje je što netrebam savjet oko izbora, nego čiste predikcije o daljenjem kretanju cijena.. 

16 godina
neaktivan

Ma di si to mogao G27 naći po toj cijeni? Pa ja sam ga kupovao prije cca godinu dana i nigdje ga nisu niti imali (Zagreb), a kamoli po toj cijeni. Na kraju sam ga jedva našao da je uopće dobavljiv u SvijetMedija i to po cijeni od 2300kn, sada je kod njih 2100kn. Prodao sam ga za 1300 nakon par mjeseci, više nisam uspio dobiti. To što razni shopovi stavljaju te nekakve deklarativne cijene, u praksi velik dio tih artikala uopće nemaju niti su dobavljivi. Nazovi par shopova pa vidi gdje je uopće dobavljiv i po kojoj cijeni, mogao bi se iznenaditi. Ja sam 3 mjeseca tražio i stalno su mi govorili "trebao bi nam doći uskoro"... ADM, Protis... 0 bodova, a uredno ga imaju u cjeniku svi... Možda se situacija promijenila, ne znam, samo kažem da se ne oslanjaš previše na to što piše na webu.

I possess a skill to google.
Poruka je uređivana zadnji put ned 6.1.2013 7:03 (Minoza).
13 godina
neaktivan

za driving force GT, znam sigurno da je bio dobavljiv za 800 kn. no sad najniža cijena je preko 1000kn :S zašto?

13 godina
neaktivan

Dali se isplati kupovati Driving Force GT preko amazona, ebaya i sličnih stranica. Nisam nikad preko weba kupovao pa neznam kolko dođu poštarine...

Vidim da su dosta jeftiniji. I definitivno novi. Prema amazonu se može naći za 700 kn, a u hr je 1000+, pa me zanima :D

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice