Poznat sam po tome...Jbg. kad mi je dosadno, moram nekog zahebavat, a vi na forumu najbrže reagirate :D
nastavi li ovako moglo bi bit i kartoniča nego što se tiče teme ma dije ta škola i taj učenik osuđujen svako nasilje a pogotovo u školama inače san presjednik vječa roditelja u jednoj školi a prestavljan prvi treči i četvrti razred naravno to su manja djeca ali i oni znaju bit vrlo nestašni znaju napravit takva sra da ti mozak stane ALI SUZAVAC TO JE ZA POPRAVNI DOM
nego da skratin priču ovo ti je lega bug forum koji se bavi večinom kompjuterima i ostalom elektrotehnikom nikako suzavcima i problematičnim učenicima iz drugih država itd
Danas momak 8 razred (kao 7 u Srbiji) bacio suzavac u školi na času pred 30 učenika
I umjesto da se botardu (to vam je kada se spoje bot+retard) snizi vladanje i da dobije par roditeljskih šamarčina stara mu je došla u školu sa nekom gorilom (inače žena "sumnjivog" morala,sponzoruša) i sve riješila.
A ja kao predsjednik savjeta učenika sam morao da odobrim tu odluku inače bi po mene bile "trajne sankcije" zbog nepoštivanja pravila škole!
Inače sam sa dotičnim imao problema jer se uvijek isticao po varvarstvu i glupostima,a u torbi arsenal hladnog oružja,koje mu stara opravdava kao samoodbrana.
Pa ko ovdje koga zavarava ? Pobiću ih sve majke mi!!!!!
Dokle im se sklanjati sa puta,DOKLE ???
ako ga samo razbijete samo cete opravdati to o samoobrani
dogovorite se, vas minimalno 15, odite ravnatelju i to obavezno sa necijim roditeljom inace vas nece ozbiljno shvatiti
i zaprijetite mu da cete pozvati novinare i policiju zbog dopustanja da dijete u skolu nosi oruzje, napada druge ucenika (suzavac)...
isto sa njegovom starom, ali umjesto 15 djece i pokoj roditelj, neka to bude 15 roditelja i nijedno dijete...
ako to ne uspije, znas da si sve pokusao i mozete ga razbiti ciste duse
Danas momak 8 razred (kao 7 u Srbiji) bacio suzavac u školi na času pred 30 učenika
I umjesto da se botardu (to vam je kada se spoje bot+retard) snizi vladanje i da dobije par roditeljskih šamarčina stara mu je došla u školu sa nekom gorilom (inače žena "sumnjivog" morala,sponzoruša) i sve riješila.
A ja kao predsjednik savjeta učenika sam morao da odobrim tu odluku inače bi po mene bile "trajne sankcije" zbog nepoštivanja pravila škole!
Inače sam sa dotičnim imao problema jer se uvijek isticao po varvarstvu i glupostima,a u torbi arsenal hladnog oružja,koje mu stara opravdava kao samoodbrana.
To je način na koji stvari danas nažalost funkcioniraju, i to se još dugo vremena neće promjeniti, sve do totalnog reboota sistema, tužno ali istinito.
Btw. Zašto ovo nisi stavio u "što se događa s našim društvom?"?
Ja bi za takve otvorio radne logore, neka rade 2 godine , bez prestanka, i kad ih van puste, mislim da nebi im padalo na pamet takva sranja radit..(to je još jedna dobra strana NS-a)
Meni se čini da si ti skinhead jer ti je bitno biti frajer, ku*čiš se okolo time, a ako ne opet... Ne znam što je gluplje. Pretvarati se radi društva ili biti skinhead.
A ovo s logorima - lol. To su uveli i crveni u Rusiji, a ti se "žestoko" boriš protiv njih. Oba društva su bila zaku*ac i zato su propala.
Rekao sam ti odmah da posao predsjednika savjeta učenika nije za tebe jer si nekako "mekan" .Ma kakva gorila,kakvi mamini sinovi,kakva lova pa brate ti imaš svoj ponos i da sam ja u takvoj situaciji da me netko tlači pa ja bih ga isprebijao ali ako bi to dovelo do gubitka moje titule predsjednika:NEKA JE TAKO!Bolje imati svoj ponos i svoje JA i ne biti neki tamo predsjednik nego da do kraja života trpiš tlačenje nekog tatinog sinčića koji nema dovoljnu roditeljsku pažnju pa vas "slabije tlači".OPIRI SE SISTEMU I TAKVIM LIKOVIMA to ti je najbolje a i komadi padaju na to!
Najjedonstavnije ti je da se skupite svi iz razreda i brzo potezno pozovite novinare(može i anonimno nije bitno)..jer ako to ne riješite uskoro biti ce vam još gore
veliki frajeri ti skinsi ..uuu..bojim ih se jako... SARKAZAM
veliki frajeri ti skinsi ..uuu..bojim ih se jako... SARKAZAM
Hvala, ne bih skužio bez hinta. :P
hahaha a čuj ne kuže svi sarkazam :D :D hahahaah
U mojoj školi je isto neko bacio suzavac...
I to na hodniku pred 200 učenika, taj učenik trenutno ide u gimnaziju...
Pravi huligan iz gimnazije :D
u 7 Razredu je bacio
u 7 Razredu je bacio
Vjerovatno još i tada nije vraćao stolice na mjesto itd.
brisu plocu samo kad su redari :)
Rekao sam ti odmah da posao predsjednika savjeta učenika nije za tebe jer si nekako "mekan" .Ma kakva gorila,kakvi mamini sinovi,kakva lova pa brate ti imaš svoj ponos i da sam ja u takvoj situaciji da me netko tlači pa ja bih ga isprebijao ali ako bi to dovelo do gubitka moje titule predsjednika:NEKA JE TAKO!Bolje imati svoj ponos i svoje JA i ne biti neki tamo predsjednik nego da do kraja života trpiš tlačenje nekog tatinog sinčića koji nema dovoljnu roditeljsku pažnju pa vas "slabije tlači".OPIRI SE SISTEMU I TAKVIM LIKOVIMA to ti je najbolje a i komadi padaju na to!
Znam,u ostalom šta je najgore ja nisam ni prihvatio tu odluku,već su oni rekli da se ja slažem,a ovamo mi rekli da ću trpiti sankcije ako ne prihvatim.
Bolje da te mrze zbog onoga što jesi, nego da te vole zbog onoga što nisi.
Fight the system!
Znam,u ostalom šta je najgore ja nisam ni prihvatio tu odluku,već su oni rekli da se ja slažem,a ovamo mi rekli da ću trpiti sankcije ako ne prihvatim.
Samo ti mogu poručiti ovo:Drži se,nemoj trpiti tuđa sr*nja i još fino porazgovaraj s roditeljima oni bi ti mogli dati isto nekakav ok savjet u vezi ovakve situacije.Samo polako,nemoj gubiti volju i nemoj misliti da su ti papci jači od tebe,skupi hrabrosti i sprcaj ih verbalno i fizički.
FIGHT THE SYSTEM-ja ovu foru verbalno i fizički primjenjujem već 16 godina i vjeruj mi sine,mene nitko nikad nije tlačio,niti me itko od glavnih kvartovskih huligana i klošara prozivao niti pozivao na sukobe.A znaš u čemu je čar svega toga?Što odmah na početku sa osobama za koje imaš sumlje da su neki teži klošari i neki štemeri postaviš pravila igre.Korektan odnos prema njemu,ali daješ do znanja da se nećeš uplitati u njegove spike i fore i samim takvim nastupom,takvi tzv "štemeri" će ti jesti iz ruke hhh.Vjeruj mi ja imam frendova štemera kolko hoćeš i dan danas me pozdravljaju a samo primjeniš ovaj savjet gore i uspjet ćeš u teškom i surovom svijetu!
Uostalom svi klošari i štemeri su ti u biti neshvaćena djeca,kojima roditelji rade po cijele dane i kad dođu kući samo nešto pojedu i odu spavati.Niti razgovaraju sa tim djetetom niti mu daju neki savjet nego samo ono formalnost bok,bok i u krevet.Tako da ako ćeš biti normalan i korektan prema njima pokazat će ti i svoju drugu stranu a ta je da su oni u biti dobrice samo rade sr*nja kako bi zadobili pažnju društva.Pozdrav
the tyrant has no smile upon his face
cause he knows that in his minds he`s in disgrace
remission of you will take his breath away
until we come and we will have our day
join hand with your brother and then you can help each other
watch the tyrant burn in the fire that he had built.
Jedna motivacijska :)
Jesi za malo Oi!-a?