Noćne zvjezde

poruka: 7
|
čitano: 1.956
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
protjeran
Noćne zvjezde

Pozdrav svima nisam dugo bio ovdje pa malo da popričame. Evo ljeto još malo pa je pri kraju ,razne stvari smo imali i gledali .. no ono što mene zanima kako ste prošli sa gledanjem zvjezda i naših planeta  ili dali uopće promatrate noćno nebo kroz dalekozor ili Teleskop ili golim okom . Ja osobno od 2 mjeseca sam počeo malo gledat po nebute sam sreo par čudnih stvari i objekata imam teleskop fokus koji povećava 100 puta nije bio skup samo 180 kuna. Mjesec vidim super a i saturn nije loš ko zrno riže al dovoljno da kažem da je tu :)..

16 godina
protjeran
Noćne zvjezde

Can we pretend that airplanes in the...

And then father, the Rapture dream was over. You taught me that 'evil' is just a word. Under the skin, it's simple pain. We are Utopia, you and I...
14 godina
protjeran
Noćne zvjezde

Noćne zvijezde mi nisu baš nešto, ali danjske zvijezde su mi super, njih redovito promatram.

“Peace cannot be kept by force; it can only be achieved by understanding.” - Albert Einstein
14 godina
neaktivan
Noćne zvjezde

Koliko ja znam,pravi pocetnicki teleskopi kostaju 2500-3000 kuna :P

Zeznuli su te supermarketi :P

Posaljem ti jedan dobar link o tome...

16 godina
protjeran
Noćne zvjezde

Znam za tu stranicu jako dobrai poučna, a sam sebi kupio ovaj jer mije bio na dohvat ruke ono da vidim kako šta ide , a vidio sam da ima i za nekih 500 kuna jako dibrika pa na dalje.

16 godina
neaktivan
Noćne zvjezde

Ovo je moj  :

Teleskop ( reflektor ) Teleskop ( reflektor )

prije 3 godine sam ga platio oko 1000 kuna u chipoteki, ne znam jel još uvijek drže ove modele, ali sve u svem OK teleskop za početnike.

"I've seen things you people wouldnt believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched C-beams glitter in the dark near the Tannhauser Gate&am
16 godina
Re: Noćne zvjezde
ja sam kupio teleskop iz lidla, í za gledanje mjeseca je ok, iako ja za mjesec koristim fotoaparat. S foticem takodjer uhvatim jupiter, koji je ovog ljeta bio u zgodnom polozaju... Obozavam astronomiju, kao hobi, pa tako se igram...
'mrzim kad mi Metro 2033 ide manje od 250fps || EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice