OPEN!
Dobra večer!
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Bot, bot, bot, bot...
Dobra Večer.
Vecer narode, ode leci, ujutro nastava :(, al u nadi cu cekati odgovor za PS3 :)
LN!
Bot, bot, bot, bot...
Dobra Večer.
Nisam.
večer :)
vece..kaj se radi kod vas? ja tako pomalo ucim, onak rekreativno, nekakav test(ic) iz tehnicke mehanike imamo sutra pa derem laganica.. 
Danas imao nulti sat (kao i jučer) i dođem ja onako pospan u školu u 7 sati još sjednem u prvu klupu sam da mogu odmarat i onako 20 minuta samo sjedio, mislim ono "boli me k*rac za sve, samo me osavi na miru" i to je bila "Tehnologija zanimanja" predmet... I kaže ona "Viktor" (moje ime), ajde ponovi što smo mi radili o vitaminima a ja u sebi mislim "pa koji ti je kur*c od nas 32 mene nađeš" i ja kažem točno ovako "vitamini se nalaze u voću i povrću, mora se jesti svakodnevno jer organizam nemože čuvati ih", i kaže profesorca "Dobro je, zadovoljna sam, pet"... Meni oči ispale, a inače profa je totalna psihopatkinja, to trebate biti na nastavi da biste to shvatili, preteško za opisati...
Večer svima....
Dobro Večer!
Užasna večer kod mene... Zaklamao sam si prst, nisam stigao ništa naučit i još mi se užasno spava 
Večer svima....
Večer, Mario.
slabo se spama
Večer svima, kratko ču ostat.
Zašto? Putuješ na Havaje?
Zašto? Putuješ na Havaje?
Ma ne pitujem ja na Havaje. Za to treba imat puno love... Moš samo maštat kako je lijepo bit na Havaji... Malo sam umoran i tak... 
Laku noć. 
Večer ekipa.
Takodjer moj prvi post, pisem lektiru pa da vidim sta se radi :)
Funkcionira tako da ne redaš postove bezveze ako s enetko ne javlja 5 min.
@ Monopol
kaj se radi? opet sve mrtvo?
ufff lektira...kad se ja sjetim te patnje..
Malo browsam forum i smišljam šta raditi.
Da, di je XXX danas?
ufff lektira...kad se ja sjetim te patnje..
Ma nemoj mi nista pricat i to jos one dosadne gdje nista ne razumijes uh ceka me duga noc
nema ni x-a ni ramboxa ni nikoga..mozda su igrali neke listice veceras pa spusili pa sad luduju 
Več ( :