Muške frizure
- poruka: 45
- |
- čitano: 61.881
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
pozdrav svima,evo posto nema ovakve teme,da upitam samo,koje su frizure kod muskaraca sada in,?neznam meni samom se svidjaju retro german style frizure iz 1939 ali izgleda da ih vecinom koriste hipsteri danas.Pa bacite koji komentar.
Pa trenutno su hipster frizure jako in tak da ju moš bez brige nabacit
Da se mene pita svi frajeri bi imali poludugu valovitu kosu, po mogućnosti tamnu. Al me se ne pita pa ih sve više liči na loše kopije balavca Biebera
najljepša frizura je na nulu sa strane, a gore oko 2,5 cm, blagi prijelaz, i onda radite kaj hoćete s tom kosom
http://bit.ly/1lspIHz
meni se od ovog frajera svidja frizura, samo ja to ne mogu napravit, ne znam u cemu je fora...ili sam nesposoban ili moja kosa nije za to(iako mi stoji)
Jesi radio s peglom za kosu?
nisam, ne znam se s tim sluzit :P
teach me
najljepša frizura je na nulu sa strane, a gore oko 2,5 cm, blagi prijelaz, i onda radite kaj hoćete s tom kosom
Poznata idiot frizura?
Nzn ti ja to, kod frizera nisam bio bar 5-6 godina. Sta ces dabe pare trosit na to :)
nisam, ne znam se s tim sluzit :P
teach me
uključiš peglu(koju prije mazneš sestri il curi) i kad se ugrije stavi na suhu kosu pjenu za kosu i peglom sve digneš u zrak. Samo se pramenovi kose uhvate u sredinu pegle i lagano vuci prema gore. Pazi da ne skuriš tjeme(peće za poludit), kad sve digneš tek onda možeš složit gelom frizuru jer prije neće stajat. I završi s pola tube laka za kosu.
meni se od ovog frajera svidja frizura, samo ja to ne mogu napravit, ne znam u cemu je fora...ili sam nesposoban ili moja kosa nije za to(iako mi stoji)
yep dobra je,samo ako hocu podignuti da izgleda tako treba taj dugi proces sta je darknesfairy objasnila
Prvo se moraš zapitati da li si gej. Ako jesi - prijeđi na sljedeće pitanje: imaš li dobar gel za kosu.
Samo ova trenutno. Ženske ( muhe ) doslovno lete oko mene.
Trenutno su u modi sportske frizure. Samo u frizerskom tražite da vas ošišaju kao stativu.
pozdrav svima,evo posto nema ovakve teme,da upitam samo,koje su frizure kod muskaraca sada in,?neznam meni samom se svidjaju retro german style frizure iz 1939 ali izgleda da ih vecinom koriste hipsteri danas.Pa bacite koji komentar.
Retro đrman kažeš? Jel s brčićima ili bez? :P
Ovo je prava muška frizura :P
neznam meni samom se svidjaju retro german style frizure iz 1939 ali izgleda da ih vecinom koriste hipsteri danas.
So what? Nosi ono što želiš nositi i što misliš da ti stoji. :)
Also, zašto je hipster postao derogativni termin za svakoga tko je drugačiji?
Evo najbolje frizure od najboljeg ikad!!!!
Nosio sam gotovo identičnu frizuru dosta prije nego se on pojavio na sceni. Svi su me gledali ko idiota.(a izgledao sam točno kao idiot)
A onda kad se on tako ošišao bilo je "eeeeee, pa i ti si imao takvu frizuru!".
Evo najbolje frizure od najboljeg ikad!!!!
Nosio sam gotovo identičnu frizuru dosta prije nego se on pojavio na sceni. Svi su me gledali ko idiota.(a izgledao sam točno kao idiot)
A onda kad se on tako ošišao bilo je "eeeeee, pa i ti si imao takvu frizuru!".
Sjecam se te tvoje faze! Bas si bio cakan
Sjecam se te tvoje faze! Bas si bio cakan
Ma presladak. Zato i nisam imao curu...
To.
Inače, preferiram 1 sa strane, 2 gore. Kako mi kosa ne pada, nego raste u Afro, u srednjoj sam neko vrijeme i imao afro, to jest 'mikrofonku'.
A ova je'n-dva frizuru je lako održavati, i mogu nositi naglavne sluje bez da se brinem o frizurici... :)