Molba za posao

poruka: 10
|
čitano: 2.452
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
5 godina
neaktivan
Molba za posao

Pozdrav svima!! Zanima me kako vi pišete molbe ukolike imate VSS, a prijavljujete se na SSS? Napišete li vi u molbi samo da imate SSS ili da ste po zvanju npr mag.edu. xy?

6 godina
protjeran
Re: Molba za posao
Pisanje titula uz ime je inače arhaično i zastarjelo po mom skromnom mišljenju. Naravno da ispod možeš staviti što si završio, ali u prvi plan stavi iskustvo u toj oblasti za koju se natječeš a ne titule.
Poruka je uređivana zadnji put uto 17.12.2019 21:10 (bugovac222).
5 godina
neaktivan

Nisam mislio na pisanje titula već ono što si po zvanju. Dakle ako sam ja magistar edukacije sociologije, a prijavljujem se za posao blagajnika za kojeg je potrebna SSS. Da li u molbi trebam napisati da imam završenu gimnaziju ili da sam po zvanju magistar edukacije sociologije koja nema veze s blagajnikom nikakve vec eto.. trebam neki posao :)

6 godina
protjeran
Gledaj uvijek iz točke gledišta poslodavca. Ima li on nekakve koristi od toga što si magistar? Ne vjerujem baš. Napiši onda koja je tvoja motivacija. Ako ćeš biti nezadovoljan na poslu i bezvoljno raditi taj posao, a poslodavac ima izbor, odabrat će blagajnika. Ti dok se uhodaš možda odeš dalje pa mora ponovo tražiti. A možda će razmišljati da ćeš daviti kupce svojim titulama i očajnim stanjem u državi zbog kojeg moraš biti na blagajni, što on isto ne želi.
5 godina
neaktivan

Što bi po tebi bila dobra motivacija u mojem slučaju, što mene treba motivirati da radim taj posao. Naravno tvoje subjektivno mišljenje

6 godina
protjeran
Otkud ja znam šta tebe motivira za bilo što. To samo ti znaš.
5 godina
neaktivan

Imas pravo. A je li zna netko ukoliko se traži samo molba u prijavi.. Da li u molbi treba navesti da u prilogu šaljem i životopis ili da u molbi napišem sve što je u životopisu pa samo molbu pošaljem. Kakva su vaša iskustva? 

14 godina
Napišeš na kraju molbe priloge koje šalješ uz istu.

Npr.

Uz molbu Vam dostavljam:

1. Životopis
2. Kopiju vozačke
3. Domovnicu
4. Potvrdu o završetku školovanja
5....
Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
6 godina
protjeran
Znaš i sam kakvog blagajnika treba poslodavac...iskreno a ne umjetno nasmijan, voli kontakt s ljudima, pomoći ljudima koji trebaju pomoć, uživa u small talku, voli ljude, pozitivan, vješto zna ponuditi poneku stvarčicu na sniženju na kasi, ima hobije...itd...itd...
5 godina
neaktivan

Oke hvala svima na pomoći :)

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice