Mobitel zaključana tema

poruka: 8
|
čitano: 1.373
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
neaktivan
Mobitel

Jel ima netko za pokloniti mobitel bilokakav,samo za poruke i pozive. Zagreb. Hvala.

11 godina
neaktivan
Mobitel

mogu ga i odraditi nekako ako vam pase

11 godina
neaktivan
Mobitel

stara nokia,siemens,tak nesto samo da se moze primiti poziv,fkt je stanje da nemam novaca ni za tako nesto...

17 godina
odjavljen
Re: Mobitel

Nemaš 20kn za rashodovanu nokiu na pijaci?

My name is Legion... For we are many!
11 godina
neaktivan
Mobitel

imam 10 kuna,i mrtvo sam ozbiljan 

17 godina
Kolacic kaže...

A kak onda planiraš telefonirat? Korištenje mobilne mreže nije besplatno...

Kak si uopće sad na Internetu ak imaš samo 10kn? 

Internet nije besplatan da se baš možeš s ceste prikopčat na njega i visit na forumu.

Drage volje će ti netko dat telefon ako imas dovoljno kvalitetne odgovore na ova pitanja 

11 godina
neaktivan
lllnuclearlll kaže...
Kolacic kaže...

A kak onda planiraš telefonirat? Korištenje mobilne mreže nije besplatno...

Kak si uopće sad na Internetu ak imaš samo 10kn? 

Internet nije besplatan da se baš možeš s ceste prikopčat na njega i visit na forumu.

Drage volje će ti netko dat telefon ako imas dovoljno kvalitetne odgovore na ova pitanja 

Za primit poziv,doma sam na internetu ali ga ja ne placam,nez kaj mi je doslo da zicam tako ali fkt nemam ali bog ce dati kao i do sad. 

17 godina
Kolacic kaže...

Za primit poziv,doma sam na internetu ali ga ja ne placam,nez kaj mi je doslo da zicam tako ali fkt nemam ali bog ce dati kao i do sad. 

Pa složi si skype, viber, hangouts... bar je to besplatno... kad već imaš Internet... moš razgovarat sa svima koji to imaju, a danas imaju praktički svi...

Ne znam, odi nekom složit drva, pomoć nešto, pa nije vrag da se danas 100kn neda zaradit u Zagrebu za 1 dan na nekom posliću.

Ak niš drugo pa skupi 100 boca, prodaj i kupi telefon. Bar ih po ZG ima po svakom ćošku, pogotovo subotom navečer.

Poruka je uređivana zadnji put pet 17.7.2015 12:15 (lllnuclearlll).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice