Loto 7 od 39

poruka: 78
|
čitano: 33.025
|
moderatori: DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
RE: Loto 7 od 39

I jedno i drugo porez na budale što bi se reklo na ulici, ali ipak nisam tako oštar. Oboje posluju sa plusom dakle gradjani samo gube pare. Ja koji sam danas prvi put odigro loto u zivotu, meni je zabavno dok je ovako visok jackpot. Ali oni frikovi koji troše pare po kasinima i kladionicama i onda upadaju u probleme nisu baš zdravi.

Moje mišljenje je da je i jedno i drugo fun dok se ne uzima preozbiljno. Nek se ljudi vesele šta Smijeh

16 godina
Loto 7 od 39

Evo jedna prigodna

A.D.
16 godina
neaktivan
Loto 7 od 39

Vi koji ste uplatili tridesetak listića, bolje da ste kupili lopatu i otišli zaradit taj novac :)

Kak kaže jedna stara (pametna) narodna: Nema kruha bez motike :D

Can't find a better Jam!
16 godina
neaktivan
Loto 7 od 39

WOOT! sad je Jackpot: 53 000 000 Kn

ali od 15mil mogucih kombinacija ne znam

16 godina
neaktivan
nixass kaže...

kaj mislite.. jel ima razlike između lutrije i kladionice?

osim kaj lutrija ima veće dobitke, nema drugog plusa.. a i taj "plus" je slab pošto je tamo teško nekaj dobit..

u kladi uz malo truda (praćenje statistike), možete okretat bar neki novac.. Neodlučan

Najveći dobitak je uhvatiti se motike!!!
Za razliku od lutrije u kladionici mogu biti utakmice namještene, to je osnovni problem. Sa druge strane, nitko još do sada nije dokazao da je neko izvlačenje loto brojeva bilo namješteno (pošto se kuglice sa brojevima drže u sefu i sve su iste težine u mikrogram točno, i vremenski interval kojim će kuglice izlazit je točno određen).
Klađenje na loto i klađenje u kladionici na neki događaj (sportski, ili neki drugi) ne mogu se niti uspoređivati, pošto kod klađenja na neki događaj mogući ishodi su: pobjeda domaćina, pobjeda gostiju, nerješeno, utakmica nije odigrana(u ovom slučaju ti vrate ulog). Dok kod klađenja na loto mogućih ishoda ima oko 15 milijuna(ako mislimo na dobitak super sedmice). Kod ovakve nedvoumice možemo navesti samo pluseve i minuse kod klađenja na jedan ili drugi način... Prednost kod lota je ta da sa malim ulogom možeš osvojiti enormno dobar iznos (sa 3 kune možeš osvojiti 53 milijuna), dok kod klađenja na neki događaj moraš puno više uložit da bi dobio puno manje(za razliku od lota).
Kad malo bolje razmislimo možemo doći do zaključka zašto tako puno ljudi igra loto iako je svjesno da će izgubiti. Za sve ovo je kriv marketing, sve su nam ljepo predstavili, velikim Žutim (primamljivim) slovima nam na ekran ispišu 53 milijuna, i sve to možeš osvojiti samo sa 3 kune, a ako i ne osvojiš toliko sigurno ćeš pogodit 6, ili 6+1 (većina bi bila sretna i da to pogode), narod pomisli pa tko je lud da neće barem probat igrat...i tako sve počne, još ako dodamo da o tome sada svi pričaju (na dnevniku, internetu, facebooku, susjed je uplatio, na forumu se priča) sve je to jedna velika promocija.
Šta se odgovora na tvoje pitanje tiče ja mislim da je bolje igrat na neki sportski događaj (ako si u toku i znaš šta igraš), ako nemaš pojima o sportu i ne zanima te to previše možeš okušat sreću na lotu. Bilo u jednom ili drugom slučaju dobro razmislite, prije nego što napustite kuću koliko možete potrošiti(ako izgubite te novce da vam neće biti žao, ili da nećete zbog toga poslije biti tjedan dana gladni), uzmite samo novce koje ste spremni potrošiti, i krenite u lov na blago Izlanuo se. Nadam se da će ovo barem nekom pomoć, i želim vam puno sreće!
Poruka je uređivana zadnji put ned 14.6.2009 0:15 (elektro).
16 godina
neaktivan
Loto 7 od 39

IznenađenIznenađen!

17 godina
Loto 7 od 39

43 milje odoše u Bjelovar, a 9 u Veliku Goricu.

Pogođena super sedmica i obična sedmica.

LINK

"You must take your opponent into a deep dark forest where 2+2=5, and the path leading out is only wide enough for one." -Mihail Talj
16 godina
neaktivan
Armor kaže...

LINK

Znam,evo bas brojim novceNamigiva

16 godina
neaktivan
Loto 7 od 39

E, aj mi kupi burek :)

I opet opljačkan jadan narod...

Can't find a better Jam!
16 godina
neaktivan
Loto 7 od 39

dobro da nisam igro jer nebi ni dobio :] uštedih 20kn

16 godina
neaktivan
Treba_do_neba kaže...

A dobro,sigurno ne bi propao radi tih 20 kn je li?

16 godina
neaktivan
VirtUoso kaže...
Treba_do_neba kaže...

A dobro,sigurno ne bi propao radi tih 20 kn je li?

Heh, ali radi takvog načina razmišljanja se propada :)

Rijetko ko je uplatio 1 listić, većina ih je išla na barem 5... Uplatiš listić, pa si misliš "a mogao bi još jedan",pa tako nekoliko puta... Dobiješ kujac-novo kolo pa sve ispočetka...  Dobiješ kujac-novo kolo pa sve ispočetka...

Dobiješ kujac-novo kolo pa sve ispočetka...

Ista stvar je i s kladionicom...

Can't find a better Jam!
16 godina
neaktivan

ja sam pogodio 4 broja

mislim da je to negdje 22 kune!!!!!!!!!

17 godina
neaktivan
Loto 7 od 39

Da sam u ovom kolu uplačivao listić garant ne bih te brojeve odigrao tak da mi nije žao. Kaj se mene tiče veća je šansa da ja sam zaradim te pare nego da ih na lotu dobijem... Čestitam sretnom dobitniku (i ostalim dobitnicima) i nadam se da će pametno uložiti novac, a ne spiskati kako je to nerijetki slučaj. Baš me zanima koliko će upjeti držati u tajnosti ime dobitnika, ali u njegovom je interesu da se sad ne kurči dobitkom...

Mrzim svoj nick... al kaj je tu je ne mogu ga mijenjati...
16 godina
neaktivan
car kaže...

ja sam pogodio 4 broja

taman za marlboro :P

Pretvarat cu se da nemam potpis.
16 godina
neaktivan
Armor kaže...

...rekli bi zlobnici; opet Šukeru a ovaj put i koalicijskom partneru iz Bjelovara...Osmijeh

najveći neprijatelj slobode je zadovoljan rob
16 godina
neaktivan
robson kaže...
car kaže...

ja sam pogodio 4 broja

taman za marlboro :P

hehe. tako i jedan moj prijatelj. dobio 22 kune. nešt za cigare, a ostalo za poker. eh ti poroci...

Bubamara na steroidima.
17 godina
neaktivan
Re: Loto

Ako si igrac pogledaj

http://www.lotto-star.com

Silverlight 5 tool za statistike i preporuke

sretno

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice