Ljetovanja-zimovanja-izleti

poruka: 9
|
čitano: 2.938
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan

Ovu temu ne pokrecem kao mjesto spamanja nego da bi vidjeli gdje tko ljetuje, zimuje ili ako je jednostavno bio na nekom posebnom mjestu (izlet, nemojte samo WC tu svrstati)!:D

Po mogucnosti stavite nekakvu sliku tog predivnog kraja, opisite malo! Recite kada dolazite iduci put ako dolazite, bacite malo kritike, pohvale, zanimljivosti, preporuke, cijenu...

...Tko zna, mozda netko sretne nekoga vec ovoga ljeta i postanu RL prijatelji, a opet mozda netko dobije batina zbog bedastoca koje je pisao/la!;D

===================================================================================

Evo ja recimo ljetujem blizu Sukosana (kod Zadra) u jednom selu odakle mi je stari, ma prekrasno je tamo...

Idem svake godine i budem mjesec dana cca.

To je prava uzivancija, od izazaka u Sukosan, Zadar a ove godine planiram sa drustvom do Pakostana, Vodica ili ako nesto sredimo preko putovanja za studente... ufff kad ce vise 7. mjesec! :D

Bacio bih par slika ali nemam ih tu na laptopu pa neki drugi put...

16 godina
neaktivan

ja sam skoro svake godine išo u kožino isto pored zadra dobro je al uglavnom idem na borik plazu ove godine idem negdje drugdje

AMD Phenom X3 2.1GHz | 2gb ram | HD4650 1024MB |ASUS M2N Motherboard
17 godina

ja ne ljetujem, pošto sam 10 km od mora, ali na zimovanju sam svaku godinu od svoje treće godine posjetio sam stvarno puno skijališta (Kronplatz for sure :D, St. Moritz, Val Gardena, Livigno, Nassfeld) uglavnom skijanje je jedna od stvari u kojoj nađem svoju slobodu i tamo se osjećam perfektno...

Bolje ispasti budala nego iz aviona | C'est la vie
16 godina
neaktivan

Dok malo zatopli izlet Kalnik

Ako Bog da

Leaks. Lunatics. Rebellion. And now bleeding ghosts. Ain't life in Rapture grand?
15 godina
odjavljen
Poruka je uređivana zadnji put uto 6.3.2012 13:06 (vip_tip).
16 godina
neaktivan
Re: Ljetovanja-zimovanja-izleti
Jebasu123 kaže...

ja sam skoro svake godine išo u kožino isto pored zadra dobro je al uglavnom idem na borik plazu ove godine idem negdje drugdje

U Kožinom ljetujem svake godine kod najboljeg prijatelja.Odlično je.Nema puno ljudi,blizu smo čistog mora.Možda je nedostatak što nema mjesta za izlazak(osim u Zadru i Petrčanima),ali meni to i nije nedostatak jer se volim opuštati i 'laditi jaja.

alrighty then
Poruka je uređivana zadnji put sri 18.5.2011 15:01 (dncrmt).
17 godina

Možete li mi preporučiti iz prve ruke (gdje ste već bili) neki apartman (2 odraslih + 2 djece) u sjevernoj ili srednjoj Dalmaciji

- potez Zadarska - Šibenska, eventualno Splitska Rivijera? Kontakt?

Povoljan, po mogućnosti sa klima uređajem/TV-om, blizu mora - lijepim plažama sa hladovinom.

Termin: 10.-17.08. ili još bolje 17.-24.08.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
9 godina
neaktivan
Re: Ljetovanja-zimovanja-izleti

Zimovanje u Gorskom kotaru? :) Netko moze preporucit agenciju ili bilo sto da mogu provjeriti cijene i ponude? :) Hvala

14 godina

Što je ova tema ovako zamrla, ali nitko nigdje ne ide???

Imate li kakav savjet za izlet s boljom polovicom(nista spektakularno),samo da se maknemo od grada.

SPlitsko dalmatinska zupanija.

Razmisljao sam si; Radmanove mlinice,Biokovo, Mosor,Dinara Imotski-jezera i slicno...

Imate li koju lokalnu preporuku(gdje nema puno ljudi) i sl?

Može
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice