Links-Garancija-Problem

poruka: 6
|
čitano: 1.486
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Links-Garancija-Problem

Ljudi,problem,moj prijatelj ima grafu XFX HD 6850,i kako sam ja upoznat kod XFX grafickih moze se modati grafa (stavljati drugi cooler gore i tako to),e pa moj prijatelj je to i napravio,stavio gore neki aftermarket cooler i nakon nekog vremena je poceo dobivati "artifakte",okomite crte po ekranu,e sada u linksu su ga odflaksali sto se tice garancije,jer je kao dizeo cooler s grafe i tako to,pa bih vas ljude molio za savjete,jer grafa je ipak dosla 1400 kn prije 2 mjeseca

eplati.com
14 godina
protjeran
Links-Garancija-Problem

Ne bih mu je ni ja zamjenio.

Trebao je paziti kako skida original cooler i vratiti ga kad je kartica riknula da se ne vidi.

Links XFX kartice naručuje od firme Esys i oni ju takvu ne žele primiti na reklamaciju.

Neka proba direktno kod njih.

Forumaši su uvijek u pravu ! Naročito kupci novinskih izdanja.
15 godina
neaktivan
Links-Garancija-Problem

Možeš ti i Asusovu grafu 'modati', ali ti je Links nije takvu prodao, pa neće ni prihvatiti reklamaciju!

Svi ljudi imaju svoju cijenu, samo postoje oni koji nemaju vrijednost!
14 godina
Re: Links-Garancija-Problem
Piši kući propalo...
15 godina
Links-Garancija-Problem

neka vrati stari cooler na nju i ode direktno kod dobavljaca...

Ne brinite se oko toga što ljudi misle, oni to rijetko rade.
16 godina
neaktivan
Links-Garancija-Problem

¸Može netko meni ovo objasniti? Naime, crko mi je lg monitor koji još ima godinu ipo garancije. Odnio ga u linksa i dao račun i njihov jamstveni list. Nakon tjedan dana zovu iz linksa da donesem jamstveni list od monitora, ali ja sam već predao, on kaže da treba onaj od LG jamstveni list! Ja kažem aj dobro, i počnem ga tražiti po kući i na kraju ga nisam uspio naći! Što sad? Imam račun i njihov jamstveni list, a oni kake da treba još!

Doli doturi, doli medičina! Doli ignjoranstvo, živila filozofija!!
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice