Kompjuterske stolice u BUG-u ?

poruka: 19
|
čitano: 13.955
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
18 godina
neaktivan

Pozdrav,

Gledajuci zadnja 2 BUG TV-a posebno 184 primjetio sam kod Dragana Petrica odlicnu stolicu.

Na prvi pogled da se primjetiti da je rijec o vrlo kvalitetnoj stolici sto je vrlo vazno za nas koji puno vremena provodimo za racunarom, da sacuvamo svoja leđa, valjda na to imamo pravo.

Sad mene zanima o kojoj stolici je rijec :) kad bi nam to mogli saopstit ukratko. Naziv stolice, pa da je probam nac za sebe, posto ganjam kvalitetnu stolicu neko vrijeme :)

Nadam se da cu dobiti konkretan odgovor :)

Tnx

18 godina
neaktivan

E to i mene zanima. Pošto mi je trenutna u dijelovima (podlegla pod silnim linijama koda) i čeka zamjenu.

...code your life...
17 godina
neaktivan

Preporučam da pogledaš ovdje, sigurno ćeš naći bar 3-4 stolice koje ti se sviđaju.

http://www.padovan.hr/hrv/index.asp (Idi pod uredski program)

18 godina
moderator
RE: Kompjuterske stolice u BUG-u ?

Radi se o Steelcase stolicama i stvarno su mega dobre i udobne! Hrvatski ured Steelcasea: www.steelcase.com/hr.

drpetric
18 godina
neaktivan

Našao sam nekoliko dobrih modela, al crnjak je što nemaju cijene.

...code your life...
18 godina
neaktivan

Zahvaljujem na odgovoru.

Naso sam i ja, ali nema cijena :(... nazvat ili otic, negine nam drugo.

18 godina
moderator

Kada dođeš u ured Steelcasea traži gospodina Luku - on je stari čitatelj Buga i vrlo poduzetan prodavatelj! Bit će mu drago ako samo i spomeneš Bug :)

Inače, stolice koje si vidio u Bugu zovu se "Please", a cijena im ovisi o puno detalja (od vrste materijala, do razine opremljenosti). Naravno, osjetno su skuplje od noname uredskih stolica, ali i jeftinije od mnogih, po kvalitetu sličnih (ne mogu reći i po dizajnu, jer nisam naišao na slično rješenje). A od razvikane, i među kompjuterašima omiljene, Aeron Herman Miller stolice jeftinije su nekoliko puta...

Poruka je uređivana zadnji put sri 2.4.2008 0:28 (Miro).
18 godina
neaktivan

Hvala na odgovorima, baš ću se raspitati ovog proljeća, jer bi prije izlaska Age of Conana htio nabaviti što bolji stolac (treba misliti na zdravlje..) Belji se

Intel Core2 Duo E8400 6MB, 4GB OCZ Gold 800Mhz, Gainward GF8800GTS 640MB, Gigabyte X38-DS4 Ultra Durable 2
18 godina
protjeran

Uzmi Fitball. Neces pozalit, samo nemoj razbit glavu..

Zlo i Naopako
18 godina
neaktivan

Sada ste me zaintrigiraliOsmijeh. Može u jednom Bugu kao off-topic tema kvalitetne stolice za gubi dane pred kompom?

Windows XP is a 32-bit shell for a 16-bit extension to an 8-bit operating system designed for a 4-bit microprocessor by a 2-bit company that can't
stand one bit of competition
18 godina
moderator
Paolo2612 kaže...

Sada ste me zaintrigiraliOsmijeh. Može u jednom Bugu kao off-topic tema kvalitetne stolice za gubi dane pred kompom?

Da, mogli bismo... Ali moram spomenuti da smo već jednom obradili tu temu - Bug 158! Cool No, bilo je to dosta davno...
18 godina
neaktivan

Broj 158? Pa to je dovoljno davno bilo da možete slobodno uraditi novi test. Cool

Poruka je uređivana zadnji put uto 1.4.2008 23:45 (Methane).
18 godina
neaktivan

Meni je dobra stolica deset puta važnija računalna periferija od ikakvih uber tipkovnica, miševa, i ostalih čudesa. Zbilja, kad se pogleda, ta jadnica se više troši od svih komponenti zajedno. Na žalost, moram priznat da osobno u deset godina traženja in stolice nisam uspio dostići nirvanu. Prosjek života mojih stolica je 6 mjeseci, ne u smislu da je dotad uspijem rastavit na sastavne faktore, već samo u tome da dotad barem jedna njena funkcionalnost ode pod nebesa.

Paz, na njoj sjediš, spavaš, stojiš, vrtiš se, ljuljaš se, skačeš, znojiš se, hladiš se, oblikuješ se, vrtiš u mjestu, služi za trasport između pojedinih točaka sobe, kontempliraš u njoj, ... ma što sve ne...

(p) & (c) Dario - 2008
18 godina
protjeran

Dario, ne znam koje si stolice do sada koristio, ali trebao bi probat Steelcase Please, imam je vec poprilicno, i mogu rec da se odlicno nosi sa mojih 80+Kg, s tim da sam ja govedo koje na nista ne pazi i bacam se na nju ko prasac

ostrim zube
18 godina
neaktivan
Miro kaže...
Paolo2612 kaže...

Da, mogli bismo... Ali moram spomenuti da smo već jednom obradili tu temu - Bug 158! Cool No, bilo je to dosta davno...
 Baš sam malo prolistao i kada sam vidio cijene malo sam se ohladio. Pa pola stolica koštaju više od 2000$. Nije da sam škrtac, ali nisam ni OnasisPlač. Usput za možda jednog proizvoiđača sam vidio dobavljivost u Hrvatskoj. Ako budate radili opet takav test, molio bi da obradite one dobavljive u hrv, i ne baš sve sa tajkunskim cijenama.

Windows XP is a 32-bit shell for a 16-bit extension to an 8-bit operating system designed for a 4-bit microprocessor by a 2-bit company that can't
stand one bit of competition
18 godina
protjeran
Kao sto sam vec rekao uzmi si fitball, nakon mjeseca prilagodavanja, savrseno, nema tockova naslona i ostalih gluposti. Sada provedem 10-14 sati sjedeci na njoj i moja kraljeznica (core structure) je u znatno boljem stanju, cijelo tijelo ti je aktivno umjesto pasivnog vegetiranja na stolici, ponovno sam poceo spavati kako treba, a i usteda je znatna.
18 godina
Miro kaže...

A od razvikane, i među kompjuterašima omiljene, Aeron Herman Miller stolice jeftinije su nekoliko puta...

Da samo medzu kompjuterasima, vec omiljene i obozavane medzu estetama, arhitektima i dizajnerima...

Me love areon, ali vise od areon me love Eames Lounge Chair and Ottoman (prava radna stolica - za produktivne)

jesti i spavati
16 godina
neaktivan

sry

VERBA VOLANT, SCRIPTA MANENT. [url=http://www.gametracker.com/games/bc2/stats/ex Co7/][img]http://cache.www.gametracker.com/games/bc2/stats/ex Co7/b_560_95.png[/img][/url]
Poruka je uređivana zadnji put pet 22.7.2011 15:00 (Co7).
16 godina
neaktivan

moze brisanje dva posta, sry ali samo sam nesto probao!

[url=http://www.gametracker.com/games/bc2/stats/ex Co7/][img]http://cache.www.gametracker.com/games/bc2/stats/ex Co7/b_560_95.png[/img][/url]
Poruka je uređivana zadnji put pet 22.7.2011 15:01 (Co7).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice