Osobno, kupujem BUG, ponekad Mrežu... preskočim koji mjesec tu i tamo.
Rjetko nešto drugo, osim ako ima neka baš MENI zanimljiva tema u VIDI-u, PCChipu ili slično...
Ponekad kupim i FHM :)
Osobno, kupujem BUG, ponekad Mrežu... preskočim koji mjesec tu i tamo.
Rjetko nešto drugo, osim ako ima neka baš MENI zanimljiva tema u VIDI-u, PCChipu ili slično...
Ponekad kupim i FHM :)
Samo BUG. Tu i tamo uleti čudan trenutak slabosti pa ubodem nešto drugo, ali zapravo mi i nisu interesantni. Eventualno Mreža, ali ne prečesto.
Jednom sam napravio glupu pogrešku i ujutro kupio onaj Windows Vista. Totalno smeće, pročitao sam ga na putu do posla i po izlasku iz tramvaja odložio u kantu. KATASTROFA.
Samo BUG :P
Kupovao PCplay, ali grrr... ne zelim o tome :D
Pratim BUG od prvog broja, prije sam pratio PCChip i Vidi ali zbog vremena, novca i sličnih tema ostao sam samo na BUG-u.
Samo Bug, prije sam kupovao VIDI i slično no postali su slabi.
svaka čast BUG u oko hardweara i softweara ali nemaju baš puno oko igrica pa zato kupujem i PC-PLAY
(makar im forum nije dobar kao ovaj)
Only Bug !
BUG redovito; zadnji broj koji sam propustio bio je prije nekih 2.5 godine Ponekad T3 (dobro, to je više potrošačka elektronika), Gameplay ili VIDI...
BUG-najbolji informaticki casopis za mene.
Ostatak sto me zanima, a nema u BUG-u nadjem na netu. (:
samo BUG, mrezu ako bas nesto ima zanimljivo...
...ili Bug ili ništa!
Bug i Gameplay (umjesto Hackera). Vidi i PCchip mi jednostavno nikada nisu dostigli Bug-ovu dopadljivost, kvalitetu i 'pristupačnost' tekstova.
Samo bug, iako razmišljan da pristanen. Pročitan sve zanimljivo u jedno popodne ( kao i, virujen, većina ). Ostale dane u misecu gledan slike ili ponovo čitan iste recenzije ( npr. HD38x0 i 8800GTS san svaku pročita 4 puta ).
Da nema Arunovića najverovatnije ne bi ni uzima bug.
Bug
Prije su bili i Hacker i PcPlay, ali onda sam završio srednju.
BUG pretplatnik, prije mnogo godina kupovao sam hacker i pcchip
Bug od 142. broja....Kasno sam skužio što valja....prije toga nisam ništa kupovao
Zadnjih deset godina apsolutno svaki Bug i PC Chip, dok zadnje tri godine kupujem svako izdanje Mreže. Hacker sam kupovao tijekom zadnje četiri godine postojanja.
Inače, ukoliko se pojavi neka zanimljiva tema, ubodem neki broj Vidija, ali to su rijetki dani
Prije Gameplay i BUG. Danas niti jedan više
Bug od 97 ...
Pc-Chip i Vidi od 04 ....
Ma samo Bug, sve ostale novine su mi crvenkapice :D, a BUG mo se svida sto ima podosta materijakla za procitati..a i zanimljivih stvari...
Ali ne kupujem toliko cesto nisam bas sa kesom, ali zato stalno visim na BUG Online i citavam najnovije IT vijesti :D
Ne kupujem nešto pretjerano, možda svega par brojeva godišnje, tu i tamo, a sve se svodi na BUG (najviše), VIDI te tu i tamo PC Chip.
Bug, Mrežu i Enter. Pretplata na sve :)
Jedino Bug redovito, a ponekad pročitam i Pcplay, Mrežu i Vidi.
BUG (nikad nisam kupio niti jedan drugi informatički časopis)
kad vidim na naslovnici teme koje me interesiraju onda obavezno bug.
vidi je ok ali je možda previše fancy.... jednostavno sam naučio na humor koji gaje bugovi novinari... čitam ga još od
vremena kad su izašli prvi tekstovi o stolnom izdavaštvu prije nekih 8-9 godina....
to je ono ko prva cura.... najviše ju voliš.. eheheheehheheheh
bug , definitivno... do sad mi se nije nijednom dogodilo da sam dao lovu za bug a nisam bar nešto novo naučio
što o hardwareu što o softwareu.
Ja kupujem samo BUG, odnosno dobijam ga pošto sam se pretplatio na 2 godine...
Imao sam malo problema sa poštarom u početku jer je nagurao cijeli časopis u 3 puta manji sandučić ali nakon malo grubljeg razgovora sve je rješeno...
BUG redovito, ponekad GamePlay.
Jednom sam kupio Enter, iz znatiželje:-)