Evo ovako neznam koje patike da uzmem do 500kn...nosim one skejterice ili kak se više zovu,one što se nevežu što imaju dugačke pertle,i široke su...vel. noge 40...oprostite na ovoj temi nisam znao kog da pitam pa reko ako ste tako iskusni za kante onda ste i za odjeću.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Jedan i jedini - Vans. :)
LMAO!
Ajde sem Vansica šta još preporučate? dajte mi pokoji link....sve su dobre a neznam koje da uzmem.....sljedeći tjedan uzimam,taman na isti dan i hdd od 640 giga caviar black i patike isti dan uzimam...
Ti za svaku glupost otvoriš temu. Odi i kupi patike, nisi napisao do 2000kn da trebaju linkovi i nekakve narudžbe
Stvarno je pitanje glupo. Sorry...
Tek kad sam mislio da sam vidio vrhunac gluposti od tebe, vidim ovo
Čovjeće strašna ti je tema, odi u trgovinu, pogledaj koje ti se sviđaju, pitaj je li imaju 40 br, ako imaju kupi, ako nema, traži dalje. Nisam mislio da ću vidjet ovako glupu temu.
Bolje si kupi Iphone prvo! loooooooool
ma sad je hdd pa će bit novi komp pa auto pa kuća... lool...
Hahaha
Hahaha
Ima na TV sad neki film, neki lažljivac tako nešto... hheeh
Evo ovako neznam koje patike da uzmem do 500kn...nosim one skejterice ili kak se više zovu,one što se nevežu što imaju dugačke pertle,i široke su...vel. noge 40...oprostite na ovoj temi nisam znao kog da pitam pa reko ako ste tako iskusni za kante onda ste i za odjeću.
Ako slučajno budeš u nedoumici glede wc papira moja preporuka ti je Zewa deluxe. Vrijedi svaku kunu.