Klima za garsonijeru od 30 m2?

poruka: 5
|
čitano: 3.819
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
18 godina
Klima-ugradnja što, kako, gdje

može neka preporuka klime i kod koga je uzeti? (mislim firme koja će je ugradit) kolika bi snaga trebala na 30m2? garsonjera mi je u podkrovlju i znam da su jedne godine bili likovi i vele da se nemože stavit?!?! i da,postoji klima koja ima samo hlađenje? i da li ima itko ovdje da se možda bavi ugradnjom?

Poruka je uređivana zadnji put uto 28.6.2011 16:22 (seth).
18 godina
Re: Klima

pitanje je di stojis

druga stvar je da, postoje kilma uređaji samo sa hlađenjem

sta ce tice firme koja ugrađuje, to je stvar dućana s kojim oni posluju. dakle da ako njih ne zelis, odnosno ako zelis da ti netko drugi ugradi gubis garanciju. bar ja tako meni bio slucaj.

a sto se tice stavljanja klime u potkrovlje ona ide za zid ako ga imas koji mora bit veci od same povrsine na koju se klima naslanja na zid sta je klima visa od poda to bolje. za 30 kvadrata prostora podkrovlje mozda je bolje da uzmes one podne klime, izgleda isto ka radijator ili pec nekakva samo sto ladi i grije ko klima.

It's not who u are, it's who u know.
18 godina
Obi Wan kaže...

pitanje je di stojis

druga stvar je da, postoje kilma uređaji samo sa hlađenjem

sta ce tice firme koja ugrađuje, to je stvar dućana s kojim oni posluju. dakle da ako njih ne zelis, odnosno ako zelis da ti netko drugi ugradi gubis garanciju. bar ja tako meni bio slucaj.

a sto se tice stavljanja klime u potkrovlje ona ide za zid ako ga imas koji mora bit veci od same povrsine na koju se klima naslanja na zid sta je klima visa od poda to bolje. za 30 kvadrata prostora podkrovlje mozda je bolje da uzmes one podne klime, izgleda isto ka radijator ili pec nekakva samo sto ladi i grije ko klima.

3 kat...prijenosne ne jer buče hladne na jednu a griju na drugu stranu i potrebno je imat cijev za van a to mi je jako nezgodno i nisam čuo niti jedno dobru riječ za njih

18 godina

ako vec postoji povoljno mjestu za nju ne bi trebao bit problem je stavit.

samo ako je problem busit rupu kroz koju ide barkene cijevi da bi se ona spojila sa vanjskom jednicom. i jos moras imat cjev koja ide iz unutarnje jedinici kroz koju ide kondenzirana voda

evo malo sam gleda po papirima i sta se tice moja klime ugradnja je bila 1200 kn, cini mi se trecina cijene.

It's not who u are, it's who u know.
18 godina
Klima za garsonijeru od 30 m2?

tako sam i računao oko 3k kn...a nebi trebao bit problem sa cijevima jer je knauf a on se lako buši

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice