Leeds vodi 1:0
Beckford u 19 min
Leeds vodi 1:0
Beckford u 19 min
Vidim ipak sam dobro ocjenio njihove mogucnosti
Ja se sad digo prije 20 min i vidim da su neke tekme već počele (manu, celtic i apoel nicosia) - koja šteta tako da danas ni neću ići na kladu zbog ovoga. Ali ajd recite mi ko normalan igra derbi tako rano - samo ludi Škoti
Da ma mozda je i bolje jer bi 2 igro a vidim patnja na terenu
Razmontiro im je igru Celtic ali jos nije dao regularan gol ali puno je bolji tim na terenu ali kako ona stara kaze ko fula taj i primi vidjeti cemo hoce li biti i u ovom slucaju tako,sve u svemu drago mi sto nisam na glasgow stigao uplatiti jer su me razocarali igrom tim koi da u 6 utakmica 24 gola da ovako igra uzas ko da gledam dinama protiv nizerazrednog kluba
Koi kur 2 gola u 3 minute wtf
Ja prosao leeds ali pao na galsgowu,hebiga bas nemam srece.....
Da steta
gledam ko sve fali chelseu i nevjerovatno mi kad pogledam koi sastav igra i dalje to mocno izgleda
40 Hilario
2 Branislav Ivanovic
33 Alex
26 John Terry (c)
3 Ashley Cole
8 Frank Lampard
35 Juliano Belletti
18 Yury Zhirkov
10 Joe Cole
15 Florent Malouda
23 Daniel Sturridge
a vode vec 3-0 a dobro nije tako strasno to je ipak 1.2 pa mi i nije zao sto ga nisam igro da je veci koef zalio bi
WoW West ham vodi almeria pri kraju ako to prode ostaje mi Real i lakersi za 800kn
Smrc Ramsey zabio za arsenal dubre balavo
Kako jucer nisam bio kod kuce....zar sam ja takve nesrece...mogao sam lijepo slozit listic za danas...a ne ja dodem kuci u 02:00 i spavam do 15:00.....
WoW West ham vodi almeria pri kraju ako to prode ostaje mi Real i lakersi za 800kn
svaka cast,pravi si car nema sta!!! a ja pao samo na glasgowu,stvarno si imao srece sto si prespavao glasgow jer bi igrao dvojku...
cini mi se da sutra nema nikakve ponude...ima li bar nba liga i neki hokeji??
Ima Nba mislim ali dabe dubre ono balavo izjednacilo
potpuno su preokrenili steta a jos jucer sam napisao da bi mogao samo prvo poluvrjeme 1 i predomislim se kvragu sve
Ima Nba mislim ali dabe dubre ono balavo izjednacilo
potpuno su preokrenili steta a jos jucer sam napisao da bi mogao samo prvo poluvrjeme 1 i predomislim se kvragu sve
a vidim sada,eno pogledaj moj tiket,samo pao na rendzersima,da sam to prosao samo bih veceras cekao real
Eto ti sugavog Arsenala preokrenu na kraju....
jel imate sta za NBA sutra...ja sam mislio ovako
LA Lakers-Dallas 1
Denver-Philidaelphia 1
Toronto-San Antonio 2
DOBITAK=300kn
LA Lakers-Dallas 1
Denver-Philidaelphia 1
Toronto-San Antonio 2
DOBITAK=300kn
to ti je za danas,tj za veceras ;) a nisam lud da na to ulozim 100kn
LA Lakers-Dallas 1
Denver-Philidaelphia 1
Toronto-San Antonio 2
DOBITAK=300kn
to ti je za danas,tj za veceras ;) a nisam lud da na to ulozim 100kn
kako za veceras??? http://www.ifortuna.hr/hr/naslovnica/index.html?sportId=4&selectDates=1&date=1
Imam pitanje u kojoj kaldionici se možeš kaladiti na Bih Premier ligu??
Pa čovječe par tjedana već pratim kod njih skoro uvijek domaćin pobjeđuje
Da to sam ti poslao na PM taj listic jel?
steta glasgowa jako lijep listic
Sutra cu najvjerovatnije nesta hokeja i kosarke za 20-30kn a u srijedu ima talijana pa ce se iskonbinirati nesta
Najvjerovatnije
Inter Milano 2 koef 1.8
Juventus 2 koef 2.4
Olympiakos 1 koef 1.65
Man city Man Utd oba daju gol 1.75
ulog 50 dobitak 500
To je ovako od oka zapalo naravno kad cujem vjesti ko ce igrat i tako mozda se nesta i promjeni al ovako na suho gledajuci to je to
uhh jedva cekam srijedu. Ja sam nasao sebi dosta hokeja i drugih fudbalskih liga,koef. mi je 109 ;)
uhh jedva cekam srijedu. Ja sam nasao sebi dosta hokeja i drugih fudbalskih liga,koef. mi je 109 ;)
koliko utakmica??
koliko utakmica??
9....sve kvote oko 1,6
koliko utakmica??
9....sve kvote oko 1,6
bolje bi bilo da to rastavis na 2 listica....
Većina kladiona ima BIH u ponudi,čak mislim da sve imaju..al tamo ti svako kolo od 8 tekmi 6 dobije domaćin,bude jedan X i jedna pobjeda gosta..ali na domaćina ti je uvijek koef 1,20 navjiše 1,50..a i možeš uzeti samo jedan par ,jer kladione ne dopuštaju više parova iz BIH na listiću
Većina kladiona ima BIH u ponudi,čak mislim da sve imaju..al tamo ti svako kolo od 8 tekmi 6 dobije domaćin,bude jedan X i jedna pobjeda gosta..ali na domaćina ti je uvijek koef 1,20 navjiše 1,50..a i možeš uzeti samo jedan par ,jer kladione ne dopuštaju više parova iz BIH na listiću
i ne mozes odigrati samo utakmicu iz BiH vec pored toga moras staviti jos 4 utakmice;)
hvala na odgovorima, pa na germaniji nikad nema, ovo nisam znao hvala vam
Završilo Osasuna-Real Madrid 0-0, isto neriješeno kao Barca jučer. Ovo je samo dokaz nepredvidivosti Primere...Žao mi je ekipe koja je stavljala novce na Real, al bit će bolje drugi put
Ma ne brini zakuhtat ce primera i ici ce sve svojim tokom kak i teba jednu dvije utakmice real i barca smiju kiksati samo da ne precesto jer cemo novce igubiti na njima
Jutro ljudi....moze mi tko poslati listic za talijansku od najvise 4 para....
Jutro ljudi....moze mi tko poslati listic za talijansku od najvise 4 para....
Italijanska liga ti je skroz ne predvidjena,tesko da tu mozes pogoditi 4 para,ali evo...
Chievo-Inter 2
Milan-Genoa 1
Parma-Juventus 2
Bari-Udineze 1