Kako naučiti sve kvarove o kompjutorima??

poruka: 13
|
čitano: 7.571
|
moderatori: DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

Zdravo, ljudi1!!Imam kompjuter koji je star 4 godine a tata mi ne žrli kupiti neki novi a na tom mom kompu stalno neki problemi...pa dal neko zna kako naučiti te sve kvarove,jer bih i ja želio znati popraviti ga.Pa dal ima neka str na kojoj se ući ili tako nešto????

Hvala¨!!!!!!Mršti se Molim vas ako neko zna!!!!Smijeh

17 godina
neaktivan
RE: Kako naučiti sve kvarove o kompjutorima??
kako nauciti..pa lako ....pokvaris ga i ne ides odma frendu ili u servis vec mucnes glavom ili potrazis na netu ...i onda sam popravljas....ako zelis nesto nauciti moras i pokvariti ;) na greskama se uci :)
K'eni pa te vat' ;)
16 godina
protjeran
BugSU kaže...
kako nauciti..pa lako ....pokvaris ga i ne ides odma frendu ili u servis vec mucnes glavom ili potrazis na netu ...i onda sam popravljas....ako zelis nesto nauciti moras i pokvariti ;) na greskama se uci :)

heh tak sam i ja a ak ti stari neče uzet komp novi uzmi razbi svoj i 100% če ti kupit novi...

Mato_Lukic
16 godina
neaktivan
small beauty kaže...

Zdravo, ljudi1!!Imam kompjuter koji je star 4 godine a tata mi ne žrli kupiti neki novi a na tom mom kompu stalno neki problemi...pa dal neko zna kako naučiti te sve kvarove,jer bih i ja želio znati popraviti ga.Pa dal ima neka str na kojoj se ući ili tako nešto????

Hvala¨!!!!!!Mršti se Molim vas ako neko zna!!!!Smijeh

Kompjutori su napravljeni tako sofisticirano, jako su osjetljivi i stotinu stvari se može pokvariti, stoga je gotovo nemoguće znati sve kvarove, skeniraj ga sa antivirusom, oslobodi prostor na hardu, defregmentiraj ga, jedino kako ti možemo pomoći jest da objasniš svoj problem i mi ti pokušamo pomoći.

O očima n00bova svatko je cheater. U očima moderatora svatko je spamer. Quid latine dictum est altum viditur- Sve rečeno na Latinski zvuči pametno.
Poruka je uređivana zadnji put sri 26.8.2009 13:50 (thuglife).
15 godina
protjeran

nek se kvari, ti napravi samo da tati komp zatreba pa kad vidi sta ima od kompa, uzet ce on odmah novi

Evo ide nevjesta preljepa je zaista
17 godina
odjavljen

Tesko ti je to samo tak naucit, kako se svi kvarovi popravljaju, jednostavno s vremenom se naucis popravljat, kad ti se nesto pokvari pa se napatis i skontas u cem je bio problem, naucio si odmah nesto novo, nakon izvjesnog vremena, znat ces mnogo stvari popravit :D

When life gives you lemons throw them at the mean people and hope it gets them in the eyes.
16 godina
neaktivan

Ako voliš računala i igrat se sam svog majstora onda s vremenom naučiš prepoznati simptome i kako ih riješiti.

oko za oko,pasta za zube
17 godina
neaktivan

dosta googlati, raspitivati se, upijati znanje i imati svoju malu kolekciju korisnih programa(al nek bude jedan koji radi probleme Namigiva).

Čekamo...10.11.09.
16 godina
protjeran

Ja sam svaki put kad sam nes zaj. na kompu iso u servis ili zvao majstora doma akonisam mogao sam rjesit problem.Bit je u tome da kad majstor popravlja komp (ako ne uspijes sam popravit) gledas pazljivo sta on radi i tako ces ponesto naucit od njega ali ako ti i dalje nije jasno kako je otklonio kvar pitaj ga malo.

Tako sam ja naucio popravljat kompove pa nisma dugo zvao majstora a kad zasteka pomognem i nekim drugima.

90% Of teens would cry if they saw the jonas brothers on the empire statebuilding about to jump. if your the 10% who would grab a chair with some popcorn shouting jump "j
16 godina
neaktivan

Nauči se to brzo uz BUG ekipuNamigiva.

Ali ja sam to malo u komšije,malo u googla i tako se pomalo znanje sakuplja iako sam neke stvari sam naučio jer je informatika logika,čista logika.

Hakiranje je umjetnost a ne zločin.
17 godina

potrebne su ti godine praćenja foruma, kod kuće nauči rastavljat i sastavljat comp, s vremena na vrijeme mijenjaj dijelove, čisti od prašine itd. imaš i jednu knjižicu malu o čestim problemima kompa koju sam kupio prije 2 god. Za nooba puno korisnih stvari ima!

MSN i e-mail - drazen016@net.hr
15 godina
neaktivan

Hvala,ali meni je jednostavno cudan komp neki dan je pisali hard disk eror i onda mi je doso fren koji je isto znanje pokupio pd interneta i onda je on nest u biosu i restartiro ga i proradio je .... znaci da oslobodim hard i defragmentiram ga i sa antivirsum ga oslobodim...!!!!???

17 godina
neaktivan

Najbolje ces nauciti praksom.

Kada se nekome frendu pokvari komp, odi do njega, pokusaj popraviti.

Ako neide, gledaj nekog iskusnijeg kako to radi.

Guglanje i youtube ti mogu puno pomoci.Cool

...Scooter Tuning is not A Crime!!...
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice